Σύγκρουση. η Τέχνη του Πολέμου

Εναλλακτικές ονομασίες: Κολλήσεις Inc.

Σύγκρουση Game Τέχνη του Πολέμου - η πάλη για την εξουσία.

Σύγκρουση AVP - strategiya τέχνη του πολέμου, για εκείνους τους χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους ισχυρό σύγχρονο στρατό και να πάρει την ιδιότητα του στρατιωτικού ηγέτη και αξεπέραστη mudrogo pravitelya. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου προγράμματος περιήγησης multiplayer online παιχνίδια είναι ότι οι άνθρωποι εδώ αγωνίζονται μεταξύ τους, δεν Orcs και ξωτικά έχουν στρατιωτικές βάσεις, πεζικό, βαριά τεθωρακισμένα οχήματα, αεροσκάφη και κανένα χαρακτήρες παραμύθι.

Vse δράση λαμβάνει χώρα σε μια φανταστική χώρα της Αφρικής. Υπάρχουν σπάνια μέταλλα και πόρους, και ο παίκτης που μπορεί να ελέγξει τα μεταλλεία και τη δύναμη, θα είναι σε θέση να αποκλείσει εντελώς τον κόσμο. Ωστόσο, δεν είναι όλα τόσο απλά σε αυτόν τον κόσμο είναι ένα τεράστιο ανταγωνισμό, εταιρείες και χώρες, χωρίς να υπολογίζουμε τις τοπικές ομάδες και συμμορίες, θέλουν να πάρουν αυτό που θέλουν. Ως εκ τούτου, μόνο μια προσεκτικά σχεδιασμένη στρατηγική για τη νίκη, μόλις έχτισε μια τακτική του πολέμου και συνετή κατανομή των πόρων εντός της στρατιωτικής βάσης θα επιτρέψει στον παίκτη να πάρει θέση, να υπολογίζει όλους τους άλλους.

Το παιχνίδι καταχώριση AVP σύγκρουση είναι υποχρεωμένος να παραχωρεί μπορεί να είναι μόλις μισό λεπτό, είναι απαραίτητο να καταλήξουμε με το όνομα στο αντίστοιχο πεδίο η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης παιχνίδι, σε αυτό το παιχνίδι, δεν υπάρχει διαδικασία που να επιβεβαιώσει την ταχυδρομική διεύθυνση, αμέσως μετά από αυτά τα απλά βήματα, μπορείτε να προχωρήσετε στο στάδιο της εκμάθησης.

 

 

Χαρακτηριστικά AVP σύγκρουση.

Από την πρώτη κιόλας ματιά, ο χρήστης θα δει την άριστη ποιότητα του παιχνιδιού. Είναι σαφώς ορατό όλες τις λεπτομέρειες και τα τοπία, ακόμα και λεία επιφάνεια καυτό ήλιο καμένης τη γη. Μουσικά διάταξη καταγράφονται φόντο, δίνει την διάθεση και ηχητικά εφέ συμπληρώνουν το ρεαλισμό για το τι συμβαίνει στην οθόνη του υπολογιστή.

Δράση στο παιχνίδι Τέχνη του Πολέμου συγκρούσεις αρχίζουν με ένα αρκετά λεπτομερείς οδηγίες. Το παιχνίδι έχει πολλούς πόρους που απαιτούνται για την ανάπτυξη:

    Καύσιμο
  • ?
  • Boepripasy?
  • Prodovolstvie?
  • Almazy?

Vse αυτά τα είδη των πόρων που απαιτούνται για την αρχική κατασκευή κτιρίων ομάδα, στρατιωτική, την ασφάλεια και πόρων, με την οποία στο μέλλον θα είναι η οικοδόμηση και την ενίσχυση του στρατού είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους.

Στα αρχικά στάδια, οι προγραμματιστές δεν λυπήθηκε τον πιο πολύτιμο νόμισμα παιχνίδι - διαμάντια, έτσι ώστε να διαθέτει τους είναι πολύ προσεκτικοί, γιατί σε υψηλότερα επίπεδα που δεν θα πάρει τόσο απλό, και μπορεί να χρειαστείτε για μια μεγάλη.

Ο στόχος του παιχνιδιού για να δημιουργηθεί ένα αποτελεσματικό και ισχυρό στρατό για να πάρουν τον έλεγχο του συνόλου των νέων εδαφών είναι πλούσια σε πολύτιμους πόρους, αλλά οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν άλλους τρόπους για να αναπτύξουν τις υποδιαιρέσεις τους. Χωρίς Πόλεμο Στρατιώτες Inc. δεν κάνει, αν ο χρήστης δεν θα επιτεθεί η ίδια, θα πρέπει να οικοδομήσουμε μια ισχυρή άμυνα, ή να πάτε μέσω της διπλωματικής οδού, με την υπογραφή των συμβάσεων για την άμυνα ή μη επιθετικής πολιτικής.

Στο παιχνίδι, εκτός από τις πραγματικές υποψήφιοι είναι μπροστά από τους υπολογιστές, και υπάρχουν εικονικούς αντιπάλους. Bots είναι τοπικές συμμορίες, δεν διστάζουν να επιτεθούν, αν και τα στρατεύματά τους και δεν είναι πολύ ισχυρή, μπορεί να φέρει προβλήματα.

Τέχνη του Πολέμου σύγκρουση παιχνίδι με την κατανομή των δυνάμεων - επιθετικά και αμυντικά. Τι το στρατό για την ενίσχυση της στρατηγικής εξαρτάται από την επιλογή του παίκτη, αλλά σε μια διαρκή έλλειψη πόρων για να ανανεωθούν κατά τη διάρκεια επίθεσης σε άλλες βάσεις, κάνοντας το παιχνίδι πιο επιθετική και ενδιαφέρουσα, επειδή απλά κανείς δεν θα αγγίξει. Ένα άλλο θαυμάσιο δώρο από τους προγραμματιστές του ένα καταφύγιο, είναι δυνατόν να κρύψει τα στρατεύματα και τους πόρους, και μετά τη συσσώρευση των δυνάμεων ξαφνικά να μιλήσει στο αντίπαλο.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες