Στρατιώτες Inc: Mobile Warfare

Εναλλακτικές ονομασίες: Στρατιώτες Inc

Παιχνίδι Στρατιώτες Inc Mobile Warfare πολέμου για χάρη του πολέμου.

Η εταιρεία Plarium έχει κερδίσει τη φήμη ως υπεύθυνη ανάπτυξης στρατιωτικών και οικονομικών στρατηγικών, και στη συλλογή της υπάρχουν όλο και περισσότερα νέα αριστουργήματα. Soldiers Inc Mobile Warfare ήταν η συνέχεια του παιχνιδιού «Σύγκρουση» και κυκλοφόρησε το 2013. Δημιουργήθηκε μια νέα σειρά χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες. Προσομοίωση θέσεων και χαρακτήρων πραγματοποιήθηκε με τη χρήση βελτιωμένων γραφικών 3D και για κινούμενα σχέδια χρησιμοποιήθηκαν 3D σαρώσεις και σύλληψη κίνησης.

Soldiers Inc Mobile Warfare μπορούν να μεταφορτωθούν δωρεάν, αλλά κάποια πρόσθετα κοστίζουν χρήματα. Για την ασφάλεια των αγορών στις ρυθμίσεις, είναι καλύτερο να τοποθετήσετε έναν κωδικό πρόσβασης και να μην πείτε σε κανέναν.

Suzhet του παιχνιδιού.

Οι εκδηλώσεις που εκτυλίσσονται κατά το έτος 2037. στη χώρα που εφευρέθηκαν από τους συγγραφείς της Selva de Fuego, η οποία είναι στη Νότια Αμερική. Πολλά στρατεύματα συρρέουν εδώ με ένα γκολ για να πάρουν τη φόρμουλα"Πανακεία"και να καταλάβουν πόσο επικίνδυνο είναι.

Δημιουργήθηκε η εταιρία εμβολίων"Phoenix", λέγοντας ότι το εύρημα τους θα λύσει πολλά προβλήματα. Η επίδρασή του στο ανθρώπινο σώμα είναι μοναδική, συσσωρεύοντας τόσο φυσικά όσο και πνευματικά δεδομένα. Έχοντας κερδίσει ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων, μπορείτε γρήγορα να εκμεταλλευτείτε την εξουσία, να επιβάλλετε τη δική σας εντολή και ακόμη και να διοικείτε τον κόσμο. Από την αρχαιότητα, πολλοί έχουν επιδιώξει αυτό, και τώρα υπάρχει μια πραγματική απειλή ότι η φόρμουλα θα πέσει στα χέρια διαβόητων κακοποιών.

Από την εφεύρεση των επιστημόνων, ένας πραγματικός πόλεμος ξεδιπλώνεται. Οι αρχές συγκρούστηκαν με λόμπι, εταιρείες, αντάρτες, κρατικούς και ιδιωτικούς στρατούς. Ο παίκτης επιλέγει την πλευρά και, κατευθύνοντας την απόσπαση, αφήνει την Selva de Fuego να σπάσει το στρατόπεδο στην ελεύθερη περιοχή και να την αναπτύξει σε μια ενισχυμένη βάση.

Η έκδοση του

Browser του παιχνιδιού σάς επιτρέπει να κατεβάσετε το Soldiers Inc Mobile Warfare στον υπολογιστή σας. Δεν θα διαφέρει με κανέναν τρόπο από την έκδοση για κινητά που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά:

  Προσδιορισμοί της διαδικασίας του παιχνιδιού.

 • Πρόσβαση σε δωρεάν διαδικασία παιχνιδιών
 • Πρόσβαση σε πολλές γλώσσες
 • Εξαιρετικά γραφικά με λεπτομέρειες στο 3D
 • Ελκυστική πάλη
 • Συμμετοχή σε αποστολές
 • Δημιουργία συμμαχιών
 • Προτάσεις για έναν παίκτη

Game Soldiers Inc Mobile Warfare εναλλάσσει στρατιωτικές επιχειρήσεις με στιγμές ανάπαυλας ώστε να μπορείτε να δώσετε προσοχή:

 • Είσματα πόρων
 • Εξοπλισμός στρατευμάτων και εξοπλισμού
 • Αυπηρικός εξοπλισμός
 • Για τη μελέτη ενός τόπου
 • Ανάθεση εργασιών

Πρέπει πάντα να θυμάσαι ότι ο εχθρός δημιουργεί συνεχώς τη δική του δύναμη. Για να το αντιμετωπίσετε, χρειάζεστε επίσης ταχείες δεξαμενές, αεροσκάφη υψηλής ταχύτητας, αεροσκάφη αναγνώρισης, ρομπότ μάχης και καλά εκπαιδευμένους στρατιώτες. Μην ξεχάσετε να εξερευνήσετε τις γύρω περιοχές. Χάρη στην αναγνώριση, δεν εξασφαλίζετε μόνο τις προσεγγίσεις στη βάση, αλλά είναι επίσης δυνατό να βρείτε κοιτάσματα ορυκτών ή να βρείτε μια μνήμη cache με σημαντικά αντικείμενα.

Ο σημαντικός ρόλος που παίζει ο εξοπλισμός των στρατιωτών. Soldiers Inc Mobile Warfare παιχνίδι σας επιτρέπει να συνδυάσετε με επιτυχία τα διαθέσιμα αντικείμενα των στολών και των όπλων. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αποτελεσματικό μοντέλο ενός σχεδόν άτρωτου, κινητού και τακτικώς τέλειου πολεμιστή. Για να επιτύχετε το στόχο, επιλέξτε ποια θα είναι η συμπεριφορά σας. Μερικές φορές είναι καλύτερα να επιτεθεί πρώτα, χρησιμοποιώντας την επίδραση της έκπληξης. Μια άλλη φορά, είναι προτιμότερο να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά της περιοχής για τον εαυτό σας για πάντα.

Game Soldiers Inc. αναλαμβάνει την ενεργό συνεργασία με άλλους παίκτες. Με ορισμένους είναι απαραίτητο να συνάψουμε φιλικές συμφωνίες και να δημιουργήσουμε συμμαχίες, άλλοι θα μετατραπούν σε έντονους εχθρούς. Επίσης, συμμετέχετε σε τουρνουά, ολοκληρώστε αποστολές και περάστε αποστολές για να λάβετε πολύτιμα βραβεία για επιτεύγματα. Ίσως τα πάντα, το κυριότερο είναι να μην σταματήσουμε!

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες