Skyburg

Εναλλακτικές ονομασίες: Skyburg
Το

Skyburg είναι μια νέα λέξη για τον κόσμο 100

Russian ρωσική εταιρεία Awesomatic Games είναι ακόμα νέα για τη δημιουργία MMORPG παιχνίδια, αλλά έχει ήδη κερδίσει τους οπαδούς που άρεσε το παιχνίδι Skyburg. Πρόκειται για ένα κομψό, χαρισματικό προϊόν στο ύφος ατμού-πανκ, στο οποίο το πιο σημαντικό μέσο μεταφοράς είναι το αερόπλοιο και οι επιστήμονες πειραματίζονται σε γαϊδούρια με ψυχοτρόπες ικανότητες.

Πριν ανοίξετε τον κόσμο με τις πόλεις που πετούν, τις μεταλλάξεις και τα ζόμπι μετά την αποκάλυψη, αλλά που παρουσιάζεται όχι σε μια ζοφερή ατμόσφαιρα, αλλά με χιούμορ και στυλ κινουμένων σχεδίων από σύνθετα κόμικς.

Οι

παίκτες περιμένουν ισχυρούς αντιπάλους, απίστευτους κινδύνους και για να τους νικήσουν, χρειάζεστε το δικό σας στόλο. Τα εύθραυστα κορίτσια, οι κιθαριστές ροκ, οι σκέιτερ, οι ποδηλάτες βγαίνουν στο πεδίο της μάχης με βαριά μπαστούνια, καραμπίνες, κανόνια. Αναμονή για εσάς:

 • Μάχες
 • Trade
 • Τακτικές εκδρομές εκτός των ορίων της πόλης
 • Gifts
 • Quests
 • Εξόρυξη και άλλες εργασίες

Λοιπόν, ποια είναι η δύναμή σου;

Εξαρτάται από το αν μπορείς να περάσεις μέσα από τη λίμνη του θανάτου, γεμάτη με τρομερά ζόμπι και να αποφύγεις το θάνατο. Αν στην πόλη του Skyburg οι αντίπαλοι είναι ίσοι σε δύναμη, τότε έξω από αυτό θα χρειαστείτε τη μέγιστη τύχη και τη ζωή για να ρυθμίσετε τη ζέστη οποιουδήποτε κακού πνεύματος.

Για να κερδίσετε κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική: πόσοι στρατιώτες προσλαμβάνονται, πώς τοποθετούνται στον ιστότοπο, ποιες δεξιότητες πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Για να παίξετε στο Σκύμπουργκ, δεν χρειάζεται να τηρείτε τη γραμμή συμπεριφοράς που καθορίζεται από το πλοίο. Όλα τα βήματα είναι η απόφασή σας. Ακόμη και αν πρέπει να εκτελέσετε μια συγκεκριμένη εργασία, μόνο εσείς αποφασίζετε πώς να το κάνετε. Μετά την αψιμαχία, δείτε λεπτομερέστερα ποιες απώλειες υπέφερε ο εχθρός, ποιοι είστε και ποια είναι τα αμέσως ανακτώμενα τρόπαια. Αλλά επειδή οι αντίπαλοί σας είναι πραγματικοί παίκτες, θα υπάρξει μια εγγραφή Skyburg που θα σας μετατρέψει σε κάτοικο της ουράνιας πόλης του Skyburg.

Επιλέξτε σημεία άμυνας και διανείμετε μονάδες στο πεδίο της μάχης: γαϊδουράκια, ροκ κιθαρίστες, ρομπότ τηλεόρασης με έλικες, ζελέ και τρία μάτια πλάσματα και άλλα. Όταν δοθεί το σήμα στην αρχή της μάχης, δεν μπορείτε πλέον να ελέγχετε τους χαρακτήρες και να αλλάζετε κάτι. Θα ενεργούν ανεξάρτητα, και παρατηρείτε μόνο την κατάσταση, δεν μπορείτε να αλλάξετε τίποτα, ακόμα κι αν δείτε το δικό σας λάθος στην ευθυγράμμιση των δυνάμεων.

νόμισμα ουράνιας ζωής

Χωρίς ένα χρυσό αποθεματικό, θα είναι δύσκολο να αντισταθείς στους αντιπάλους και ένα από τα σημαντικά σημεία που πρέπει να ακολουθηθεί είναι να κερδίσεις κουλούρια. Πηγαίνοντας στο παιχνίδι κάθε μέρα, παίρνετε ένα μπόνους που αυξάνεται κάθε φορά. Εάν η πρώτη ημέρα του λογαριασμού σας πέσει 250 μονάδες, τότε το ποσό θα αυξηθεί: 500, 1100 Θα υπάρχουν επίσης μπόνους για νίκες σε μάχες, αλλά πού μπορώ να τους περάσω; Με την αναβάθμιση του αερόστατου, θα το καταστήσετε ένα πραγματικό τέρας πολέμου. Είναι χρήσιμο να αγοράσετε κάθε είδους ειδικές ικανότητες, για παράδειγμα:

 • θεραπευτική δύναμη για τη θεραπεία του δικού σας squad
 • Περισσότερη απεργία αέρα
 • Ελάχιστη ή μέγιστη επίθεση
 • Energy
 • Additional Life

I ζευγάρι ωραία words

Το

Skyburg iPlayer σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να αναπαραχθεί, εκτός από τον υπολογιστή, σε tablet και κινητά τηλέφωνα. Οι προγραμματιστές συνεχίζουν να διορθώνουν τα σφάλματα, βελτιώνοντας συνεχώς το προϊόν και εργάζονται για το μέλλον. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος και η στρατηγική του προγράμματος περιήγησης θα συμπληρωθεί με νέους χαρακτήρες και χαρακτηριστικά. Αλλά τώρα είναι απλά πανέμορφο. Είναι επίσης καλό που δεν χρειάζεται να κατανοείτε τα χαρακτηριστικά και τη διαχείριση για μεγάλο χρονικό διάστημα, να εγγραφείτε, να παίζετε και να παίζετε με την ευχαρίστησή σας. Και υπάρχει κάτι για να απολαύσετε ευχαρίστηση από: όμορφα γραφικά, πρωτότυπο στυλ, μια ποικιλία δράσεων, διακριτικό χιούμορ.

 

Skyburg

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες