Παιχνίδι Shini

Εναλλακτικές ονομασίες: Shini geim

Fans μάχες σαμουράι, μαζικές μάχες PvP και anime Bleach θα κατακτηθούν από το παιχνίδι browser Shini Game, που στηρίζεται στην ιαπωνική παράδοση δημιουργίας εικόνων και δράσεων. Ομαδοποιήστε και γίνετε ο σωτήρας των κατοίκων της Seyratey.

Παιχνίδι

Shini: όλα ξεκίνησαν σαν αυτό ...

Ένας ήρωας τραυματίζεται μερικές φορές και χρειάζεται ανάκαμψη. Ο γενναίος άνθρωπος μας έτυχε καλής μάχης και για λίγο έπεσε από την πραγματικότητα. Όταν έφτασε, συνειδητοποίησε ότι δεν θυμάται πολύ. Για να ξεπεράσει την αμνησία και να αναρρώσει, θα πρέπει να βάλει πολλή ενέργεια για να γίνει πάλι ένας πλήρης πολεμιστής και να αναβιώσει την πόλη των οδηγών των ψυχών. Ο διοικητής τον διοικεί στον κόσμο των ζωντανών, όπου θα συναντήσει αληθινούς συντρόφους και φίλους, καθώς θα αγωνιστεί με εχθρούς και φρικτά τέρατα.

Αφού αρχίσετε να παίζετε το Shini Game, πρέπει να συγκεντρώσετε μια ομάδα στρατιωτών, να εξερευνήσετε νέους χώρους, να ολοκληρώσετε πολλές αποστολές και να αποκτήσετε εμπειρία με δεξιότητες, να βελτιώσετε τα χαρακτηριστικά σας, να πάρετε όπλα και να βελτιώσετε τις στολές. Στην άντληση θα σας βοηθήσει:

  • Ακαδημία Shinigami
  • S S
  • Όπλα
  • Shoot Hogek και Rayatsu
  • Soul πέτρες εξορύσσεται σε εκδηλώσεις

Μετακινώντας στο οικόπεδο, θα λάβετε δώρα, μπόνους και θα μπορείτε να αναζητήσετε αυτόματα το ίχνος.

Επιλέγουμε έναν ήρωα και δημιουργούμε ένα image

Κάθε πιθανός σαμουράι χρειάζεται εγγραφή στο Shini Game, μετά από τον οποίο μπορεί να γίνει ένας από τους τρεις ήρωες:

  • Kido είναι μια πραγματική πνευματική. Οι αναλυτικές και λογικές του ικανότητες είναι ήδη ισχυρά όπλα, τα οποία αντιτίθεται στους εχθρούς.
  • Kiken τρομάζει τους αντιπάλους, χειραγωγώντας χειραγωγικά ένα σπαθί με τα δύο χέρια. Είναι νέος, έξυπνος και ακούραστος, που τον κάνει πολύτιμο πολεμιστή.
  • Reydzin κατέχει φανταστικά κρεμμύδια. Η ταχύτητα με την οποία στέλνει βέλη προς τον εχθρό είναι εκπληκτική.

Συνεργάζοντας σε έναν από τους ήρωες, δημιουργήστε την εικόνα του, δοκιμάζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου (μάτια, μαλλιά, ρούχα) και ρούχα.

Επεκτείνετε το περιβάλλον σας αγοράζοντας χαρακτήρες στην ταβέρνα ή ολοκληρώνοντας εργασίες. Με αρκετά άτομα διαθέσιμα, διανέμουν τους ρόλους τους στην ομάδα για μια καλύτερη ισορροπία εξουσίας. Η πρώτη σειρά παίρνει το κύριο κύμα επιδρομέων, ο δεύτερος καταστρέφει ενεργά τον εχθρό, και ο τρίτος - ενεργεί με μαγεία. Μελετήστε τις ιδιότητες των υφισταμένων σας και σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά τους βρείτε το σωστό μέρος για αυτούς στις τάξεις.

Οι μάχες συνοδεύονται από μαγικά ειδικά εφέ. Όλα γίνονται γρήγορα, δυναμικά, και η αλλαγή του τοπίου συμβαίνει λόγω της κίνησης των πολεμιστών μεταξύ των κόσμων. Οι Ήρωες αστραπίζουν πάνω από το πεδίο, περνώντας τη σκυτάλη στην επίθεση ή την άμυνα. Οι πεσμένοι πολεμιστές πίσω από αυτούς αφήνουν αιματηρά ίχνη και μερικές φορές πέφτουν αντικείμενα: σπαθιά zanpako, θήκες με ασήμι, "ζώνες γενναιόδωρων ψυχών".

Βρείτε κάποια χρήματα για να αγοράσετε χρήσιμα πράγματα στο κατάστημα, επιτρέποντάς σας να κερδίσετε ταχύτερα και να προστατέψετε τη ζωή σας. Η ποικιλία ανοίγει σταδιακά, καθώς αυξάνουμε την εμπειρία και τον αριθμό των ολοκληρωμένων εργασιών.

Ελκυστικές πτυχές του παιχνιδιού

Σύμφωνα με την ιστορία, το iPlayer

Shini Game δεν απέχει πολύ από την αρχική πηγή, η οποία δεν μπορεί να αποτύχει να ευχαριστήσει τους οπαδούς του πρωτότυπου. Πριν οι παίκτες εμφανιστούν πολύχρωμο, ποικίλο και μεγάλης κλίμακας κόσμο, με σαφώς εντοπισμένα, τρισδιάστατα και συνεκτικά γραφικά. Οι εικόνες κινούμενων σχεδίων δεν αλλοιώνουν την εντύπωση. Αντίθετα, η ιδέα των δημιουργών αξίζει την έγκριση από τους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να προσθέσουν ένα ακόμη μαργαριτάρι στην προσωπική συλλογή των παιχνιδιών anime.

Το παιχνίδι περιήγησης σας επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με πραγματικούς ανθρώπους μέσω εικονικών χαρακτήρων, οι οποίες μετατρέπουν τις μάχες σε έναν ανταγωνισμό λογικής, ταχύτητας και τακτικής σκέψης. Είναι επίσης ωραίο ότι κάθε μέρα που ξοδεύεται στο παιχνίδι φέρνει ένα νέο βραβείο.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες