Θραύσματα των Ονείρων

Εναλλακτικές ονομασίες: Θραύσματα των Ονείρων

Θραύσματα των Ονείρων online - είναι ένα δωρεάν browser-based παιχνίδι ρόλων, γίνονται με τη χρήση φλας. Το παιχνίδι απαιτεί δεν λήψη του πελάτη, αλλά και να ενδυναμώσει και να βελτιώσουν τα παιχνίδια με όμορφα διακοσμημένα, αναπτύχθηκε ένα πρόγραμμα-πελάτη, η οποία, αν είναι επιθυμητό, ​​μπορεί να βρεθεί.

Σε Θραύσματα του όνειρα online παιχνίδι θα βουτήξει σε ένα σκοτεινό και τρομακτικό εικονικό κόσμο, που σχηματίζεται μετά τον καταστροφικό καθολική καταστροφή, όπου η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πλευρών, οι οποίες αναφέρονται ως Αυτοκρατορία και Heath, μεταξύ των οποίων το αιώνιο μίσος και εχθρότητα.

Για να τεθεί σε αυτόν τον κόσμο, θα πρέπει να καταχωρούνται αρχικά στα θραύσματα παιχνίδι των ονείρων. Θα χρειαστεί να εισάγετε το e-mail και τον κωδικό πρόσβασης για να αποδεχθεί τους όρους εγγραφής.

Μετά Shards εγγραφής των Ονείρων, μπορείτε να πάρετε σε ένα παιχνίδι όπου θα ενθαρρύνονται να περάσει το πρώτο δουλειά οδήγησης που θα σας παρουσιάσουμε τα βασικά του παιχνιδιού και διασύνδεσης. Αυτή η εργασία όχι μόνο δίνει τις πρακτικές δεξιότητες, αλλά και μια επαρκή ποσότητα της εμπειρίας.

Θραύσματα των ονείρων online παιχνίδι σας προσφέρει για να επιλέξετε μια κατηγορία χαρακτήρων για svogo. Τους σε αυτό το παιχνίδι, μόνο τέσσερις για κάθε μία από τις αντιμαχόμενες πλευρές (4 τάξεις της αυτοκρατορίας και για το βαθμό 4 Wasteland): πολεμιστής, κλέφτης, Priest, και Mage.

Παιχνίδι Θραύσματα από τα όνειρα σε απευθείας σύνδεση, μπορείτε να ελευθερώσετε δέκα επίπεδα για να αλλάξει τάξη σας στην Ακαδημία (Χωριό Mist). Μετά το δέκατο επίπεδο, για μια αλλαγή της κατηγορίας, θα πρέπει να πληρώσει ένα συγκεκριμένο ποσό.

Έτσι, αφού είστε ήδη εξοικειωμένοι στα Θραύσματα από τα όνειρα σε απευθείας σύνδεση και να φτάσει στο δεύτερο επίπεδο, θα φτάσετε στο χωριό Mist, όπου έχει ήδη ετοιμάσει για σας πολλές θέσεις εργασίας. Εδώ μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας τυχοδιώκτης Hunter, Blacksmith, σκιερό χαρακτήρες, τους αλιείς, εστιάτορες και υπουργός Dorion. Επιπλέον, θα συναντηθεί με τον Sage ukoma, παλιά ανθρακωρύχος και παλιά Caspar, που ζει στα προάστια. Η επιτυχής εκτέλεση των καθηκόντων τους θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε κοντά στη μετάβαση στο επόμενο επίπεδο!

Στο πέμπτο επίπεδο, θα πάρετε τους πρώτους τους βαθμούς που μπορούν να διανεμηθούν μεταξύ των παραμέτρων. Με την αλλαγή αυτών των ρυθμίσεων, θα επηρεάσει το χαρακτήρα από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Ισχύς - αυτή η δύναμη χτύπημα melee και τη συνολική χωρητικότητα του χαρακτήρα?

Agility - μια ευκαιρία, για να αποφύγει την ευκαιρία να περάσει στον παίκτη κρίσιμη απεργία?

Build - επιπτώσεις στην συνολική υγεία και την αντοχή?

Hit - μια ευκαιρία για να χτυπήσει με σώμα με σώμα (για όλους τους παίκτες) και κυμάνθηκε (για τα τόξα και μερικά ξόρκια)

Καλή τύχη - είναι κρίσιμη ευκαιρία απεργία και αυξάνει την πιθανότητα να πάρει την παραγωγή των τεράτων / στήθη?

Νοημοσύνη - είναι το συνολικό ποσό του χαρακτήρα μάνα.

Όλα προτείνονται Θραύσματα από τα όνειρα σε απευθείας σύνδεση αναζητήσεις παιχνίδι θα σας δώσει όχι μόνο μια σταθερή ποσότητα της εμπειρίας και των χρημάτων, αλλά και μια ποικιλία από πράγματα που θα διευκολύνουν περαιτέρω playthrough.

Θραύσματα των Ονείρων στο παιχνίδι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, διότι, προς το παρόν διαθέσιμη σαράντα επίπεδα χαρακτήρα.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Θραύσματα από τα όνειρα, θα πρέπει να πάτε στο μπουντρούμι - αυτά είναι τα σημεία στα οποία υπάρχουν πολύ σοβαρά τέρατα, νικώντας ότι θα λάβει αποζημίωση με τη μορφή ενός πλούσιου εξόρυξης και βραβεία για τη δουλειά.

Σε Θραύσματα από τα όνειρα παίζουν προσφέρεται σε διάφορες εκδόσεις Dungeons

Dungeons για ένα μόνο πέρασμα - που προορίζονται για έναν παίκτη, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει αγωνίζονται σκληρότερα μάχες στην επιφάνεια. Εδώ τέρατα ισχυρότερη, συχνά έχουν μοναδικές ικανότητες και την επίθεση σε ομάδες.

Μπουντρούμια του Ομίλου (δεν έχει σχεδιαστεί για τη διέλευση μόνο) - θα πρέπει να συγκεντρώσει μια ομάδα από παίκτες το επιθυμητό επίπεδο, στο απόθεμα επάνω σε μια ποικιλία από φίλτρα και τα τρόφιμα, και, στη συνέχεια, μπορείτε να πάτε σε μια περιπέτεια.

Παίξτε Θραύσματα από τα όνειρα, το χαρακτήρα που έχει ένα ορισμένο ποσό από ρουμπίνια, μπορεί να δημιουργήσει μια συμμαχία, αλλά μπορεί να είναι οι μόνοι που ανήκουν σε μία από τις πλευρές (Empire ή Wasteland). Λάβετε υπόψη ότι η γενιά να πάρει τον παίκτη από την άλλη πλευρά, είναι αδύνατον, καθώς και να αλλάξει την κατεύθυνσή της, ενώ το σόι. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο μετά την κυκλοφορία του clan.

Μετά το πέρας της εξέτασης, θα πω το εξής: το παιχνίδι είναι άξια προσοχής και Θραύσματα από την εγγραφή όνειρα θα σας επιτρέψει να βυθίσει σε αυτό το φανταστικό κόσμο!

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες