Seedevil

Εναλλακτικές ονομασίες: Seedevil

Game Seedevil κατακτά χώρο στη θάλασσα.

Οι ταραγμένοι χρόνοι έχουν εκτραφεί τέρατα τρομερά στη θάλασσα, και οι αδελφοί πειρατές είναι αρκετά πονηρός. Οι αλιείς δεν μπορούν να πάνε στη θάλασσα χωρίς να πάρουν το σκάφος τους δεν έχει γυρίσει τη συμμορία των ληστών. Οι ταξιδιώτες φοβούνται να πάνε στο νερό λόγω των ιστοριών τρόμου για ληστές και αιμοδιψείς τέρατα. Ένα παιχνίδι στρατηγικής Sea Devil διδάσκει να αντισταθεί στον εχθρό, χρησιμοποιώντας τη γνώση και την εξουσία.

Ό, τι φοβερό δεν ήταν κακό, υπάρχει ένα συμβούλιο, απλά πρέπει να ρίξει τη κραυγή του λαού. Μεταξύ των κοινών ανθρώπων είχαν πάντα πολλούς συναδέλφους, έτοιμοι να γδέρνουν τις γροθιές, να πυροβολούν μουσκέτα και να εργάζονται έξω στη μάχη με τα σπαθιά. Και αν υποσχεθούν να διαθέτουν πλοίο, η ουρά όσων επιθυμούν να μην έχουν τέλος. Ο καθένας θέλει να παίξει στον διάβολο της θάλασσας και κανείς δεν φοβάται τους κινδύνους που είναι βέβαιο ότι θα καλύψουν πλήρως.

Αποκλείστε τη σημαία.

Adventure περιμένει, και αν τολμάς να παίξεις το παιχνίδι Devil, γνωρίζοντας τις επερχόμενες προκλήσεις, είσαι πραγματικά γενναίος καπετάνιος. Απομένει να αποφασιστεί ποια σημαία φέρει το πλοίο Douglas Western ή το Eastern Aldrich.

A ειδικό χαρακτηριστικό είναι η ικανότητα να χτίσει παιχνίδια και αερόπλοια, και να αναπτύξουν μάχες στον αέρα, κάτω και πάνω από το νερό. Δεν απέχει πολύ από όλες τις απολαύσεις του παιχνιδιού και θα έχει πρόσβαση σε άλλες πτυχές του παιχνιδιού:

Προχωρήστε στη δημιουργία του στόλου, και αυτό απαιτεί καπετάνιο. Αλλά μην πάρετε αδιάκριτα το καθένα με το δικό του ιστορικό και οι δεξιότητες είναι ζωγραφισμένες σε έξι σημεία. Είναι καλύτερα να βοηθήσετε να περιηγηθείτε στα ζωντανά πορτρέτα πορτοκαλί των καπετάνιων:

 • Samye αδύναμη zelenye
 • Ακόμα ισχυρότερη sinie
 •  
 • Dalee go fioletovye
 • Zheltye φαίνεται ήδη zamanchivo
 • Δεν το πιο πολυπόθητο και σπάνιο krasnye

Analogichno είναι η περίπτωση με τα οχήματα. Ξεκινήστε να έχετε αδύναμα πιατικά με το χαμηλότερο. Αλλά τι λυπηρό γνωρίζοντας την επιχείρησή τους, γρήγορα θα καταλάβετε με αυτό το ζήτημα. Κάθε πλοίο έχει τις ακόλουθες περιοχές:

Kazhduyu μέρος μπορεί να διορθωθεί η ίδια μέχρι το στόλο δεν θα είναι τέλεια από κάθε άποψη.

 • Steering
 • Paluba
 • bow με kariatidoy
 • Tryum με boepripasami
 • Vooruzhenie
 • Bronya
 • Korma

Τα πλοία και τα αερόπλοια πρέπει να αναπτύσσουν μια τέτοια ταχύτητα που μπορεί να καλύψει και να ξεπεράσει τον εχθρό. όπλο έκπληξη εύρος και ακρίβεια της πυρκαγιάς? πανοπλία για να αντέξει μερικές χτυπήματα.

Αλλά δεν νομίζω ότι είναι ακριβό, τόσο καλό. Όλα τα πλοία έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά: μερικά είναι καλύτερα στην επίθεση, άλλα με την άμυνα, και άλλα είναι ευρύχωρα και χρησιμεύουν ως μέσο παράδοσης του απαραίτητου εξοπλισμού. Και δεν είναι όλα αυτά που παίρνει ο παίκτης όταν πίσω από την καταχώριση Devil Sea.

Το σύστημα μάχης.

Battle πηγαίνει εδώ αρχικά, και η διαδικασία φαίνεται απλή μόνο στην εμφάνιση. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να εξετάσετε την τακτική για να φιλοξενήσετε τέλεια το στόλο μέσα σε ένα ενιαίο παράθυρο, όπου θα το καθοριστικό γεγονός.

Οι παίκτες μετακινούν τα πλοία τους στα κελιά, και όταν το πεδίο φτάσει στο πλοίο του εχθρού, ανοίξτε φωτιά. Καθώς οι καπετάνιοι έχουν διαφορετικά ταλέντα, χρησιμοποιήστε τα ταυτόχρονα για να επηρεάσετε το αποτέλεσμα των γεγονότων iPlayer Sea Devil. Με τις ενέργειές τους, μπορούν να ενισχύσουν τα συμμαχικά πλοία, να κάψουν το φορτίο του εχθρού και τίποτα.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες