Starcraft 2 Η κληρονομιά του κενού

Εναλλακτικές ονομασίες: Starcraft 2 Η κληρονομιά του κενού

StarCraft 2 Legacy of the Void: στρατηγική απελευθέρωσης.

2015 ένα χρόνο γόνιμων προϊόντων παιχνιδιού για πολλούς παίκτες. Το παιχνίδι StarCraft 2 Legacy of the Void από τον προγραμματιστή Blizzard Entertainment, το οποίο κυκλοφόρησε στις 10 Νοεμβρίου, ενώθηκε μαζί τους και έγινε η τελευταία σειρά της τριλογίας.

Στην αρχική δωρεάν έκδοση μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τον πελάτη για να ξεκινήσετε μια στρατηγική εκστρατεία. Έχοντας επικεφαλής έναν εξωγήινο στρατό των protossons, θα αντισταθείτε σε θανάσιμα zerg και terrans. Οι πρώτες πέντε αποστολές θα πραγματοποιηθούν σε καμπάνιες για έναν παίκτη, επιτρέποντάς σας να εξοικειωθείτε τελικά με την ιστορία. Καταπολέμηση στο περιβάλλον των φίλων, εμπλακεί σε μια παγκόσμια μάχη στο δίκτυο, επιλέγοντας μία από τις κάρτες.

Η πλοκή της δράσης ξεδιπλώνεται γύρω από τον πλανήτη Aiur και τον Ιεράρχη Artanis, τον οποίο εκπροσωπείτε. Στον πλανήτη του, επιτέθηκε επιθετικά σε zerg. Αυτό συνέβη πριν από πολλά χρόνια, και οι κάτοικοι Protoss του Aiur, έπαψαν να είναι ένα μόνο έθνος. Για να τους επανασυνδέσει και να καταστρέψει τον εχθρό, ο Άρτανης ίδρυσε το στολίσκο"Χρυσή Αρμάδα". Πρέπει επίσης να βοηθήσει τον Kerrigan Sarah να εξαλείψει το Fallen Amun του Zel Naga, του οποίου οι προθέσεις είναι να οργανώσει ένα εντυπωσιακό τέλος στον κόσμο.

Για να βελτιωθεί ο στρατός και το πλοίο, ο Αρτάνης επιστρέφει περιοδικά στη ναυαρχίδα"Adun Spear". Επίσης επικοινωνεί με τους χαρακτήρες, παίρνει συμβουλές από αυτούς και οι μονάδες μαθαίνουν για νέες ευκαιρίες μάχης.

Ο στόχος της ξεδιπλωμένης εκστρατείας είναι να ενώσει τις διασκορπισμένες φυλές σε έναν ισχυρό στρατό ικανό να αναβιώσει το μεγαλείο του Πρωτόσημου και να καταστρέψει τον Αμούν. Αλλά στην αρχή, οι παίκτες προσφέρονται τρεις αποστολές"Presentiment of Darkness"με τον ηγέτη Zeratul και την ιστορία που μιλά για το καταφυγμένο καταφύγιο του Tal Darim, την αναβίωση του Amun και το μυστήριο της προφητείας που αποκάλυψε.

Με τους ήρωες ένα στο ένα.

Πρόκειται να κατεβάσετε το StarCraft 2 Legacy of the Void και να συμμετάσχετε στους παίκτες που κυριαρχούν στις εκτάσεις του σύμπαντος. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για πολλούς παίκτες, θα έχετε την ευκαιρία να τρέχετε καθημερινά τα τουρνουά σε αυτόματο τρόπο. Για να γίνει αυτό, χρειάζεστε μια εφαρμογή που θέλετε να πολεμήσετε στον ισχυρότερο κόσμο του StarCraft στην αρένα και στη συνέχεια να δείξετε στον αντίπαλό σας τη δύναμή σας.

Όλοι ονειρεύονται ότι είναι ένας μοναχικός λύκος του χώρου. Μαζί μπορείτε να κάνετε τέτοια πράγματα! Στη λειτουργία Archon, κάτω από τη γενική ηγεσία σας έρχεται η βάση που πρέπει να υπερασπιστεί και δύο αντίπαλοι. Μοιραστείτε την εμπειρία σας και βοηθήστε τον συνεργάτη σας με λέξη και πράξη για να ολοκληρώσετε με επιτυχία την εργασία.

Επιλέγοντας τον τρόπο από κοινού εκτέλεσης των εργασιών, θα γίνει ο διοικητής μιας ομάδας ενός ζευγαριού παικτών. Θα υπάρξουν πολλοί εχθροί, αλλά η εμπειρία των Sarah Kerrigan, Jim Raynor και Ierarch Artanis θα σας βοηθήσει. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο εμπειρίας στο λογαριασμό σας, τόσο περισσότερες ικανότητες και είδη στρατευμάτων θα είναι διαθέσιμα.

Στο σύμπαν StarCraft θα συναντήσετε χαρακτήρες:

Τεχνικές παράμετροι της εγκατάστασης (απαιτήσεις συστήματος του παιχνιδιού)

StarCraft 2 Legacy of the Void σε έναν υπολογιστή με Windows XP / 8 / Vista / 7, για Mac OS X 10.

 • Artanis
 • Rohana
 • Create
 • Reynor
 • Kerrigan
 • Karax
 • Zeratul
 • 7 και άνω. Προς το παρόν, οι προγραμματιστές δηλώνουν τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις:
 • PC: AMD Athlon 64 X2 ή Intel Pentium D
 • ATI Radeon X800 XT ή NVIDIA GeForce 7600 GT
 • Mac: Intel Core 2 Duo
 • ATI Radeon HD 2600 Pro ή NVIDIA GeForce 9400M
 • PC / Mac: Διάστημα 20 GB
 • ОΠ 1. 5 GB για υπολογιστή και 2 GB για Mac
 • Η ανάλυση της οθόνης δεν είναι μικρότερη από 1024x768

Μην χάσετε την ευκαιρία του StarCraft 2 Legacy of the Void να αγοράσετε στην πλήρη έκδοση και να λάβετε υπέροχα δώρα:"Φτερά της Ελευθερίας","Καρδιά του Σμήνους","Η κληρονομιά του κενού. "Σε αυτά θα βρείτε επιπλέον πορτρέτα, εμβλήματα, νέα κατοικίδια ζώα, χαρακτήρες, ικανότητες και όπλα. Τώρα μένει μόνο να νικήσουμε τον εχθρό προς τη δόξα των ανθρώπων του Protoss.

 

Παίξτε επίσης