Η γέννηση ενός θρύλου

Εναλλακτικές ονομασίες: Μύθορν

Δημιουργία ενός θρύλου όπου οι ειδωλολατρικοί θεοί έρχονται στη ζωή

Λίγοι άνθρωποι παραμένουν αδιάφοροι στους συναρπαστικούς αρχαίους ελληνικούς θρύλους που λένε για τη ζωή των Ολυμπιακών θεών, τις ηρωικές τους πράξεις, τις ευτυχισμένες διακοπές και τις ερωτικές ιστορίες. Αν πιστεύετε στις ιστορίες, έπεφταν στη γη στον λαό, αλλά από τότε έχουν περάσει πολλοί αιώνες. Αν πριν τους τους ζήτησαν έλεος, τώρα ο ίδιος ο Δίας και η παρέα του χρειάζονται βοήθεια και το παιχνίδι περιήγησης Γέννηση των Θρύλων συγκεντρώνει ήρωες για τις επικείμενες μάχες για τον Όλυμπο.

Οι ανώτεροι θεοί απειλούνται από τους Τιτάνες, οι οποίοι κάποτε είχαν πεταχτεί σε πέτρα για την σκληρότητα τους. Αλλά επειδή ήταν φυλακισμένοι, δεν δέχτηκαν τη μοίρα και βρήκαν τον δρόμο για απελευθέρωση. Η κασετίνα της Πανδώρας άνοιξε και ξέσπασαν άλλα ζώα, ασθένειες και καταστροφές, που άνοιξαν το δρόμο για τους τιτάνους στον ανώτερο κόσμο. Αρχικά, οι θεοί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν μόνοι τους, αλλά άρχισαν να υποφέρουν ήττα. Φοβισμένοι για την τύχη του Ολύμπου, έριξαν μια κραυγή στους ανθρώπους, καλώντας τους να βοηθήσουν.

Αφού ξεκινήσατε να παίζετε θρύλους κατά τη Γέννηση, δεν θα μείνετε μόνος στο πρόσωπο του κακού. Οι Ολύμπιοι σίγουρα θα βοηθήσουν με συμβουλές, γνώσεις και όπλα. Μαζί σίγουρα θα εκτελέσετε μια υπεύθυνη αποστολή και θα οδηγήσετε στην κόλαση από τους κακούς τιτάνες.

Share σε κατηγορίες

Θα φανταστείτε την ομορφιά των ανοιχτών χώρων, από τα υπέροχα τοπία του θρυλικού Όλυμπο, με τους υπέροχους κήπους και τα υπέροχα παλάτια στις ζοφερές ομορφιές του άλλου κόσμου, όπου η λάβα ρέει αντί του ποταμού, οι πεδιάδες δεν σταματούν να λάμπουν. Αλλά ακόμα και σε αυτό το άβολο μέρος υπάρχει μια ορισμένη γοητεία.

Ενώ θαυμάζετε πολύχρωμες απόψεις, μην ξεχνάτε ότι μια σημαντική αποστολή είναι μπροστά. Για να καταστρέψετε τους αρχαίους επιτιθέμενους, απαιτείται η γέννηση ενός θρύλου και στη συνέχεια η επιλογή των ανθρώπων που προτιμάτε να υποβάλετε είναι:

 • Orakul
 • Mag
 • Paladin
 • Hunter
 • Duelist

Σε κάθε χαρακτήρα υπάρχουν ορισμένες ικανότητες. Ενώ μερικοί πολεμιστές θέτουν τους μύες τους σε κίνηση και ασχολούνται με το σπαθί, καταστρέφοντας τον εχθρό σε μικρά ψίχουλα, άλλοι τους ρίχνουν με δόρατα και βέλη ή καλούν μαγικές δυνάμεις της φύσης. Ο καθένας προσπαθεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που πρέπει να βελτιώνετε συνεχώς.

Ενώ η δύναμη των ηρώων βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο, οι εχθροί αντιστοιχούν σε αυτό το επίπεδο, αλλά μαζί με εσάς κερδίζετε δύναμη και εμπειρία και επομένως μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε βελτιωμένο εξοπλισμό και να αποκτήσετε εμπειρία. Και δεδομένου ότι δεν μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει την ορδή των εχθρών, θα χρειαστείτε βοηθούς και θα τους βρείτε στην ταβέρνα. Σε όσους θέλουν να είναι στο πλευρό σας δεν θα υπάρχει τέλος, και όλοι διαφημίζουν τον εαυτό του, λέγοντας για προσωπικά ταλέντα. Είστε ο κύριος που αποφασίζετε ποιος θα πάρει στην ομάδα.

Passing levels, θα πάρετε μια πλουσιότερη ποικιλία στην επιλογή των στολών, των όπλων και των πιθανών βοηθών. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μοναδικούς χαρακτήρες συνδυάζοντας τον εξοπλισμό και τις δεξιότητες. Εάν προσπαθήσετε, δημιουργήστε έναν καθολικό στρατιώτη που πολεμάει επιτυχώς σε κάθε περίπτωση.

Χρήσιμα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού

ευκαιρίες για τη γέννηση του θρύλου είναι πραγματικά πολύ, και αυτό το καθιστά όμορφο και πολυλειτουργικό.

 • Βλέπετε στην απόσπαση διαφορετικών θεών. Για παράδειγμα, ο διάσημος Αχιλλέας.
 • Επωφεληθείτε από τη δουλειά και τις συμβουλές του Δία, του Ηρακλή, του Περσέα, του Παρισιού και των όμορφων θεών Ελένης, Αθήνας και άλλων.
 • Συνούν τρεις παίκτες για μάχη ομάδας.
 • Οι εργασίες καθίστανται όλο και πιο πολύπλοκες.
 • Μετά ειδικά εφέ σε μάχες PvE και PvP.
 • Εκτός από το κύριο έργο της καταστροφής των τιτάνων, μπορείτε να αποστασιοποιηθείτε από την αλιεία.
 • Είναι πιθανό να σας αρέσει μια από τις θεές να την παντρευτείτε. Και αν αποδειχθεί πεισματική, μπορείτε να πάρετε ένα διαζύγιο.
 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες