Βασιλική ιστορία

Εναλλακτικές ονομασίες: Βασιλικό όροφο

Όταν εμφανίστηκε το πρώτο αγρόκτημα, έγινε πραγματική επανάσταση στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε, και οι εκμεταλλεύσεις εξακολουθούν να είναι δημοφιλείς. Τα νέα έργα εμφανίζονται τακτικά. Ένα από τα πιο επιτυχημένα παραδείγματα είναι το παιχνίδι Royal Story, σχεδιασμένο για διαφορετικές κατηγορίες ηλικιών. Όταν μπαίνετε στο έργο, δοκιμάζετε μια εικόνα που δεν είναι τόσο συνηθισμένη για τα αγροκτήματα. Αλλά τα πρώτα πράγματα πρώτα!

Registration στο παιχνίδι

Το έργο Βασιλικού Story - πρόγραμμα περιήγησης. Επομένως, μπορείτε να παίξετε αμέσως, χωρίς να σπαταλάτε χρόνο για τη λήψη και την εγκατάσταση πρόσθετων προγραμμάτων-πελατών. Το μόνο πράγμα που πρέπει να αποσπάσετε από την αρχή του παιχνιδιού στην εγγραφή του Royal Story. Η διεπαφή παιχνιδιού είναι προσαρμοσμένη για ρωσόφωνους χρήστες, οπότε δεν θα πρέπει να υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία εγγραφής. Η φόρμα εγγραφής βρίσκεται ακριβώς στην κεντρική σελίδα του παιχνιδιού.

 1. Στο πρώτο δωρεάν πεδίο, σημειώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
 2. Σκεφτείτε και εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης για να αποκτήσετε πρόσβαση στον προσωπικό σας λογαριασμό.
 3. Η τελευταία κενή γραμμή είναι για το όνομα του παιχνιδιού.

Εάν θέλετε, μπορείτε να εισέλθετε στο παιχνίδι πολύ πιο γρήγορα, αντί να εγγραφείτε με τη σύνδεση στο λογαριασμό σας στο Facebook.

χαρακτηριστικά παιχνιδιού

Θα αρχίσετε να παίζετε το Royal Story επιλέγοντας την εικόνα του χαρακτήρα σας. Η επιλογή είναι μικρή - μπορείτε να είστε πρίγκιπας ή πριγκίπισσα. Ο οδηγός σας στο έργο θα είναι ο ένδοξος gnome Max. Θα σας ενημερώσει για τις βασικές αρχές του παιχνιδιού και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε όλες τις αποχρώσεις της διοίκησης. Από τον νέο σας αγωγό θα διαπιστώσετε ότι έχετε περάσει πάρα πολύ χρόνο κάτω από το ξόρκι. Τώρα λοιπόν, ξυπνάτε, πρέπει να κάνετε μια αστυνόμευση στο βασίλειο.

As στα περισσότερα παρόμοια έργα, στο Royal Story online πρέπει να ασχοληθείς με την ανάπτυξη της δικής σου γης. Τώρα το μέγεθος της γης σας είναι ελάχιστο και ο αριθμός των κτιρίων σε αυτά είναι περιορισμένος. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα μπορείτε να εξερευνήσετε και να καταλάβετε νέα εδάφη, να χτίσετε νέα κτίρια κατοικιών, εργοστάσια σε αυτά, να οργανώσετε κήπους και οπωρώνες.

Αγοράστε όλα όσα χρειάζεστε για ανάπτυξη στο κατάστημα. Όλα τα προϊόντα χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες:

 • λαχανικά και φρούτα ·
 • ζωικά και βιομηχανικά προϊόντα ·
 • κτίρια ·
 • αναλώσιμα ·
 • είδη διακόσμησης,
 • 10.000 φυτά.

V κάθε κατηγορία - πολλές υποκατηγορίες, ώστε να έχετε μια επιλογή και αρκετά μεγάλη.

Πρώτες πηγές τυχερών παιχνιδιών

Del στο Royal Story online θα έχετε πολλά. Ο ήρωάς σας θα πρέπει να διαχειριστεί υπεύθυνα το αγρόκτημα: φυτέψτε τα φυτά, φροντίστε τα για να τα συλλέξετε εγκαίρως, να ταΐσετε τα ζώα, να καθαρίσετε την περιοχή και να φτιάξετε νέα κτίρια. Σκεφτείτε το γεγονός ότι κάθε ενέργεια σας παίρνει ένα ενεργειακό σημείο. Αυτός ο πόρος αποκαθίσταται με την πάροδο του χρόνου, και ωστόσο σας προτείνουμε να δώσετε προτεραιότητα σωστά. Οι κύριοι δείκτες στους οποίους θα πρέπει να δώσετε προσοχή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παιχνιδιού είναι οι εξής:

 1. Χρυσά νομίσματα - το κύριο νόμισμα του παιχνιδιού.
 2. Rubins - ένας άλλος τύπος νομίσματος. Μπορούν να αγοράσουν καλύτερα πράγματα.
 3. Οι καρδιές είναι το πιο πολύτιμο νόμισμα. Για αυτούς στο κατάστημα παιχνιδιών μπορείτε να αγοράσετε αυτό το αποκλειστικό.
 4. Το επίπεδο ενέργειας καθορίζει πόσες ενέργειες μπορείτε να κάνετε τώρα. Καθώς αυξάνεται η στάθμη, αυξάνεται ο αριθμός των επιτρεπόμενων ενεργειακών σημείων.
 5. Όταν παίζετε το Royal Story, ακολουθήστε προσεκτικά την εμπειρία. Όσο περισσότερο τη συσσωρεύετε, τόσο πιο γρήγορα θα μετακομίσετε σε ένα νέο επίπεδο.
 6. Αυτό που ονομάζονται σημεία κλειδώματος καθορίζει το επίπεδο ανάπτυξης των κτιρίων σας.

Στο παιχνίδι μπορείτε να επισκεφθείτε φίλους, να τους βοηθήσετε, να λάβετε μπόνους γι 'αυτό και να δεχτείτε βοήθεια από τους γείτονες.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες