Ανέστη 3

Εναλλακτικές ονομασίες: Ανέστη 3

Έργα όπως αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Οι hackers και τα απλά περίεργοι hackers που προσπαθούν να αποχαρακτηρίσει τουλάχιστον κάποιες αποχρώσεις. Ανέστη 3 - ένα παιχνίδι που δεν έφυγε ποτέ από μόνη της στον κόσμο των παιχνιδιών για ένα λεπτό. Είναι λογικό ότι μετά οι παίκτες έχουν μάθει για την έναρξη του έργου, ξεκίνησε μια επίθεση στους servers της εταιρείας Pirahna Bytes. Μια άλλη προσπάθεια να μάθετε τουλάχιστον μια μικρή ενδιαφέρουσες πληροφορίες ήταν ανεπιτυχής. Μετά προγραμματιστές διαρροή δεν είχε άλλη επιλογή, όπως να σας πω προσωπικά τι είδος του έργου που μαγειρεύουν και τι καινοτομίες παίκτες θα πρέπει να ετοιμαστείτε.

Στο επίσημο δελτίο τύπου για το παιχνίδι Ανέστη 3 pc δημιουργοί του έργου είπε ότι μετά την ολοκλήρωση όλων των εργασιών και επίσημα στάδια των δοκιμών, οι παίκτες θα πρέπει να ασχοληθεί με τον κόσμο του χειροποίητου. Όλες οι ενέργειες που ένας gamer θα έχει τη δική του μοναδική αποτελέσματά της, έτσι θα πρέπει να παίξει πολύ προσεκτικά και εντατικά. Στο δημιούργησε εικονικό κόσμο, ο παίκτης θα είναι διαθέσιμα για την έρευνα σχεδόν κάθε ίντσα. Αυτό θα είναι ένα μεγάλο έργο ολοκληρώνεται με όλους τους κανόνες του role-playing.

Επίσημη έξοδος του έργου έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο του 2014 έτσι τους οπαδούς του είδους έχουν χρόνο να προετοιμαστούν. Για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων παιχνιδιού μπορεί καν να προσπαθήσουν να περάσουν τα δύο προηγούμενα μέρη - βεβαιωθείτε ότι έχετε κάτι να τους θυμόμαστε. Η προπόνηση θα βοηθήσει στο μέλλον, μόλις η ευκαιρία για να κατεβάσετε Ανέστη 3, για να δείξει καλύτερη πλευρά τους.

Ετοιμαστείτε να είναι ο κύριος στόχος του παιχνιδιού είναι που αντί για την περιοχή μελέτης. Αν πιστεύετε ότι οι προγραμματιστές, ο Αναστημένος 3 μπορεί να παίξει όλους τους ιδιοκτήτες των προσωπικών υπολογιστών και το Xbox και PlayStation. Πιθανόν να αποκτήσουν πρόσβαση στο παιχνίδι θα είναι κατανομές με γνωστή πύλη για κατέβασμα αρχείων - ατμού.

Ανάπτυξη στα Ανέστη 3 βίντεο είναι για την καλύτερη μηχανή γραφικών. Έτσι, σίγουρα, θα δούμε σε αυτό. Παρά το γεγονός ότι από καιρό σε καιρό, οι παίκτες πρέπει ακόμα να ασχοληθεί με οθόνες φόρτωσης, την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στο ελάχιστο. Όλα τα σημαντικά γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα στην Ευρώπη, τον Μεσαίωνα φορές διαφημίσεις. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα πρέπει επίσης να επισκεφτούν τις χώρες της Μεσογείου και τους τροπικούς. Κάποιος δεν μπορεί να βοηθήσει να συνεχίσουν την αναθεώρησή μας του Ανέστη 3 υπενθύμιση ότι όλα τα κύρια σημεία καταχωρίζονται με το χέρι, έτσι ώστε να μοιάζουν με, φυσικά, θα είναι μια χαρά! Οι προγραμματιστές ισχυρίζονται ότι το έργο θα υλοποιηθεί στο μεγαλύτερο κόσμο ότι το στούντιο είχε ποτέ να αντιμετωπίσει.

Όπως ο κύριος χαρακτήρας θα εκτελέσει ένα ολοκαίνουργιο - παίκτες άγνωστους χαρακτήρες. Στην ιστορία στις αρχές του άρχοντα παιχνίδι των σκιών απορροφά την ψυχή του ήρωα. Το κύριο καθήκον του παίκτη με τη χρήση όπλων Ανέστη 3 μεγάλη ποικιλία τύπων, για να βοηθήσει τον κύριο χαρακτήρα για να βρει τον εαυτό του - να ενταχθούν στο σκοτάδι ή φως πλευρά. Το ταξίδι σας θα είναι γεμάτη κινδύνους και το μυστήριο, και ο δρόμος θα συναντήσετε πολλά απόκοσμα πλάσματα και γνωστά πρόσωπα!

 

Παίξτε επίσης