Αύξηση των πολιτισμών

Εναλλακτικές ονομασίες: Αυγή των Πολιτισμών

Rise of Civilizations - μια στρατιωτική στρατηγική από τους σκοτεινούς χρόνους μέχρι την εποχή της φεουδαρχίας. Πρέπει να περάσετε από την ανάπτυξη της πόλης από έναν μικρό οικισμό στην πρωτεύουσα ενός ισχυρού κράτους! Αντίθετα, οι προγραμματιστές παιχνιδιών ανταποκρίνονται σε οποιεσδήποτε προτάσεις των παικτών για να βελτιώσουν το gameplay και αυτό είναι ήδη ένας προφανής δείκτης ποιότητας! Κατά την πρώτη είσοδο θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε επιπλέον περιεχόμενο (αυτό είναι ακόμα περίπου 100 mb), κάτι που είναι αρκετά αποδεκτό για τέτοια γραφικά.

Game Rise of Civilizations - αυτή είναι κυρίως στρατιωτική στρατηγική, έτσι ώστε οι αγρότες να μην ανήκουν εδώ και για καλύτερα αποτελέσματα, το παιχνίδι απαιτεί το χρόνο σας. Αλλά εδώ μπορείτε να επιβιώσετε χωρίς δωρεά, η οποία σε τέτοιες στρατηγικές είναι εξωπραγματική!

Όπως μπορείτε να δείτε Αύξηση των Πολιτισμών το παιχνίδι δεν είναι βαρετό, πάντα θα βρείτε τι να κάνετε και ποιος να κλωτσήσει.

Σημειώστε την προσοχή, στην αρχή του παιχνιδιού πρέπει επίσης να επιλέξετε έναν από τους πολιτισμούς:

  • Rim - η προστασία πεζικού αυξάνεται κατά 5%, η ταχύτητα των στρατευμάτων στην πορεία αυξάνεται κατά 5%, η συλλογή τροφίμων αυξάνεται κατά 10%, μοναδική μονάδα Legion.
  • Γερμανία - η επίθεση του ιππικού αυξάνεται κατά 5%, η ταχύτητα των στρατευμάτων εκπαίδευσης αυξάνεται κατά 5%, η ανάκτηση των σημείων δράσης αυξάνεται κατά 5%, τη μοναδική μονάδα του Τευτονικού Ιππότη.
  • Japan - η επίθεση των στρατευμάτων αυξάνεται κατά 2%, η ταχύτητα αναγνώρισης της πορείας αυξάνεται κατά 30%, η ικανότητα εκπαίδευσης στρατευμάτων αυξάνεται κατά 5%, η μοναδική μονάδα του Σαμουράι.

Επίσης, κάθε μία από αυτές τις φυλές έχει μοναδικούς ήρωες που θα διοικούν τα στρατεύματά σας και θα αγωνιστούν για σας.

Games Η αυγή των πολιτισμών είναι ένα ζωντανό παράδειγμα του πώς να κάνει στρατηγικές.

 

Παίξτε επίσης