Αποκάλυψη

Εναλλακτικές ονομασίες: Αποκάλυψη Online

Game Revelation Online στο στυλ της φαντασίας.

Chinese εταιρεία ανάπτυξης NetEase το 2015 κυκλοφόρησε για τη δοκιμή στη δική της αγορά ένα νέο προϊόν τυχερού παιχνιδιού. Ένα χρόνο αργότερα το παιχνίδι Αποκάλυψη έγινε διαθέσιμο στην ομάδα των παικτών μας, όχι αδιάφορη με τις μαγικές ιστορίες της Ανατολής, τις PvE / PvP και τις μαγεμένες μάχες. Στα πλεονεκτήματά της είναι η ομορφιά των τοπίων και ο απρόσκοπτος κόσμος που πρέπει να ξεπεράσετε με πολλούς τρόπους:

  • Σε ένα προσωπικό pet
  • Shown
  • Στην πτήση
  • Χρησιμοποιώντας το σύστημα teleport

Για να γοητεύσουν τους έμπειρους δημόσιους gamers, περισσότεροι από 400 προγραμματιστές εργάστηκαν στο πνευματικό τους παιδί. Κάθε γωνιά του κόσμου εξετάστηκε προσεκτικά μέσα από όλες τις λεπτομέρειες και κατά τη διάρκεια των δοκιμών οι συμμετέχοντες μπορούσαν να δουν μόνοι τους. Τώρα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι Αποκάλυψη, προλαμβάνοντας τις τεράστιες δυνατότητές του.

Immersion στην εικονική πραγματικότητα. Μόλις μπείτε στο υπέροχο παιχνίδι, μπορείτε να θαυμάσετε τα υπέροχα τοπία του απέραντου κόσμου. Στον τεράστιο χώρο, θα συναντήσετε φίλους και εχθρούς, θα πρέπει να σταματήσετε την εξάπλωση του σκοταδιού, να καταστρέψετε τα άγρια ​​αφεντικά, να ενώσετε τις τάξεις της συντεχνίας και να πάρετε το παλιό κάστρο από τη θύελλα. Σε κάποιο στάδιο εμφανίζονται φτερά και με τη βοήθειά τους είναι πιο εύκολο να εξερευνήσετε το έδαφος. Σε ορισμένες περιοχές θα βρεθείτε σε ένα πραγματικό λαβύρινθο πολυώροφων κτιρίων, οροσειρών και πυκνού δάσους, που είναι η κατοικία μαγικών θηρίων. Έχοντας καταλάβει την αρχή της πλοήγησης, αυτή η ικανότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια της μάχης.

Στο πεδίο της μάχης.

Με την ορισμό της ταξινόμησης χαρακτήρων, την έχετε μαζί με ένα ορισμένο σύνολο χαρακτηριστικών που θα βελτιώσετε. Τα ταλέντα σας θα απαιτηθούν για περαιτέρω μάχες, ανεξάρτητα από το πού πηγαίνουν στην Αρένα ή στην οργή των μυστηριώδη πλάσματα. Στην αρχή είναι καλύτερο να αποκτήσετε εμπειρία και να αυξήσετε τα ταλέντα σε συνηθισμένα μικρά τέρατα. Έχοντας μάθει να καθορίζουν τις ευπάθειές τους, ήρθε η ώρα να πάμε για να μελετήσουμε πιο απομακρυσμένες περιοχές και ζοφερά μπουντρούμια. Είναι εκεί που κατοικούν τα πιο ύπουλα, σκληρά, αλλά αρκετά έξυπνα πλάσματα. Μην τους αρνηθείτε και σε πονηρία, λογική και δεξιότητα, αλλά προσέξτε να μην παγιδευτείτε. Για μια παρόμοια αποστολή, είναι καλύτερα να συγκεντρώσετε 5-10 άτομα το καθένα, και στη συνέχεια είναι πιο εύκολο να κερδίσετε. Σε ανταμοιβή θα αποκτήσετε εμπειρία, φήμη και χρήσιμο εξοπλισμό. Για να εξασφαλίσετε έναν πιο λαμπρό θρίαμβο, οργανώστε μια πορεία από 20 άτομα και στα προαναφερθέντα βραβεία για να ενταχθείτε στον τίτλο του πραγματικού ήρωα.

Συνεχίζοντας στην Αποκάλυψη για να παίξετε, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε μια μεγάλη εκστρατεία, στην οποία ο στόχος θα είναι η κατάληψη νέων εδαφών και κάστρων. Σε μια τέτοια μεγαλοπρεπή αποστολή μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι και 8.000 άτομα, όπου ο καθένας θα λάβει το μερίδιό του για την επιτυχή ολοκλήρωση της υπόθεσης. Δεδομένου ότι η μάχη μπορεί να λάβει χώρα στον αέρα, κάτω από το νερό ή στο έδαφος, μια τέτοια μαζική σφαγή φαίνεται πολύ εντυπωσιακή.

Pozvozhnosti στην Αποκάλυψη Online σας επιτρέπουν να επιλέξετε τη δική σας τακτική: να γίνετε ένας επιτιθέμενος ή ένας αμυντικός, μια ζωή που οδηγεί ή σκλάβος. Αν είστε σίγουροι για τις ικανότητές σας, δείξτε το στο Arena, προκλητώντας τους άλλους συμμετέχοντες. Συμμετέχετε στις συντεχνίες για να πολεμήσετε και να ξεκουραστούν μαζί σε ένα κοινό σπίτι. Εδώ μπορείτε να οικοδομήσετε μια ρομαντική σχέση, και στη συνέχεια, σε μια στιγμή είναι σκισμένα.

Το παιχνίδι παρέχει διάφορους τύπους διαχείρισης:

  • Περιγραφή ποντικιού με κίνηση ποντικιού
  • C καταγράφοντας στόχους με πλήκτρα
  • Το σύστημα στόχευσης για τη λήψη στόχων.
 

Παίξτε επίσης