Resident Evil 7: Biohazard

Εναλλακτικές ονομασίες: Resident Evil 7

Resident Evil 7: Το Biohazard (Resident Evil 7) δεν είναι για τους ασθενείς της καρδιάς.

Resident Evil 7: Αγοράστε Biohazard - το πιο αναμενόμενο γεγονός του 2017 ανάμεσα στους οπαδούς των νευρικών γαργαλαριών και να μπει σε μια εικονική ταινία τρόμου. Το έργο του παιχνιδιού, όπως και τα προηγούμενα έξι μέρη, αποτελεί μέρος ενός μεγάλου franchise media, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών κινηματογραφικών ταινιών, των βιβλίων και των κόμικς Resident Evil, καθώς και μια σειρά συλλεκτικών στοιχείων δράσης με χαρακτήρες χαρακτήρων.

Όλα τα μέρη του παιχνιδιού, και το πρώτο εμφανίστηκε από το 1996, ήταν πολύ δημοφιλές μεταξύ των παικτών και είχε σημαντικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη του είδους τρόμου επιβίωσης, σε μια κατά προσέγγιση μετάφραση ακούγεται σαν να επιβιώνει ένας εφιάλτης. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το βασικό στοίχημα είναι ότι ο ήρωας πρέπει να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και να αντιμετωπίσει τα καθήκοντα που έχουν τεθεί χωρίς να παραμείνει ζωντανός και οι συγγραφείς προσπαθούν να κάνουν το μονοπάτι του γεμάτο από φόβο, τέρατα και δοκιμές που ψύχονται αίμα.

Πατήστε το παιχνίδι Resident Evil 7, σε αντίθεση με τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν, θα πρέπει να είναι το πρώτο πρόσωπο, χάρη σε αυτό, οι χρήστες θα μπορούν να αισθάνονται πιο ρεαλιστικά όλα όσα συμβαίνουν στην οθόνη, θα προσθέσουν τη συγκίνηση ότι θα μπορέσουν να συνδέσουν ένα κράνος PlayStation. Το είδος κινηματογράφου δράσης είναι ένα πράγμα του παρελθόντος, αυτή η έκδοση υπόσχεται να επικεντρωθεί περισσότερο στην επιβίωση σε ακραίες συνθήκες, με ένα μικρό ποσό πόρων και έναν μεγάλο αριθμό εχθρών. Το ίδιο το πλοίο είναι αρκετά σκληρό και γεμάτο σκηνές τρόμου. Πριν φτάσετε στον κόσμο του φόβου και του κινδύνου, πρέπει να κάνετε λήψη του Resident Evil 7, αυτό το παιχνίδι είναι πελάτης, οπότε δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς να κατεβάσετε το πρόγραμμα. Οι απαιτήσεις συστήματος για προσωπικούς υπολογιστές δεν είναι ακόμη γνωστές, οι συγγραφείς έχουν μέχρι στιγμής ανακοινώσει ότι το παιχνίδι θα τρέξει κάτω από τα Microsoft Windows, αν και υπάρχουν εκδόσεις για το PlayStation 4, το PlayStation VR και το Xbox One.

Χαρακτηριστικά

Resident Evil 7 (Resident Evil 7).

Play Resident Evil 7, συνεχίζοντας την ιστορία της προηγούμενης ενότητας. Όλες οι εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα το 2017, στην πολιτεία της Λουιζιάνα, στην οποία δεν υπάρχει πόλη στην πραγματικότητα, ονομάζεται Delvi. Ο πρωταγωνιστής Ethan λαμβάνει νέα από τη Mia, τη σύζυγό του που εξαφανίστηκε πριν από τρία χρόνια, και ήδη άρχισε να την θεωρεί νεκρή. Η ληφθείσα επιστολή κάνει τον ήρωα να πάει σε άλλο κράτος, όπου θα συναντήσει όχι μόνο την αγαπημένη του αλλά και την τρομερή οικογένεια των Αρτοποιών. Αποτελείται από:

  • Συμφωνία του επικεφαλής της οικογένειας,
  • σύζυγος του Μαργαρίτα Jack,
  • Lukas γιος του ζευγαριού αρτοποιών,
  • Με ειδικές ανάγκες με ειδικές ανάγκες σε μια καρέκλα, δεν την ονομάζω.

B Resident Evil 7: Το Biohazard θα πρέπει να παίξει στο ρόλο του Ethan. Αυτός ο χαρακτήρας αντιμετωπίζει απίστευτα γεγονότα, η επιστολή τον οδηγεί σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, έτσι πρέπει να είναι η Mia. Το σπίτι είναι δυσοίωνο, πριν συναντήσετε τη σύζυγό του Ethan, θα πρέπει να λύσετε πολλά παζλ και να βρείτε όλα τα απαραίτητα πράγματα που λένε την ιστορία της εξαφάνισης της Mia. Για να βοηθήσει τον ήρωα να λάβει κλήσεις από μια συγκεκριμένη Ζωή, του λέει ότι αφού ο χαρακτήρας έχει εισέλθει σ 'αυτό το σπίτι, μπορεί μόνο να βγει από τη σοφίτα.

. Με την πάροδο του χρόνου, οι παίκτες θα καταλάβουν ότι υπήρχαν και ιδιοκτήτες σε αυτό το αρχοντικό, είναι επιθετικοί και δεν είναι διανοητικά ισορροπημένοι. Ο Ethan πρέπει να προσπαθήσει να τους σκοτώσει για να μείνει ζωντανός, αλλά αποδεικνύεται ότι έχουν μολυνθεί από κάτι, αυτή η ουσία τους καθιστά αθάνατους. Η δράση λαμβάνει χώρα όχι μόνο σε ένα εγκαταλελειμμένο αρχοντικό, αλλά και σε ένα ναυάγιο πλοίο. Και έπειτα πέφτουν στα παλιά αλατωρυχεία και φυσικά στο εργαστήριο. Οι προγραμματιστές υπόσχονται στους παίκτες ένα απροσδόκητο τέλος.

In Resident Evil 7: Biohazard (Resident Evil 7), υπάρχουν λίγα όπλα και πυρομαχικά, οπότε οι χρήστες θα πρέπει πάντα να αποφασίζουν τι πρέπει να κάνουν, να σπαταλούν το υπόλοιπο φυσίγγιο ή να κρυφτούν και να περιμένουν τον κίνδυνο και ίσως απλά να παρακάμψουν τον εχθρό από πίσω και να κλείσουν για λίγο επειδή οι αντίπαλοι είναι αθάνατοι.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες