Resident Evil 7: Biohazard

Εναλλακτικές ονομασίες: Resident Evil 7: Biohazard

Resident Evil 7: Το Biohazard δεν είναι για το αδύναμο της καρδιάς.

Resident Evil 7: Biohazard buy - το πιο αναμενόμενο γεγονός του 2017 μεταξύ των οπαδών να γαργαλάει τα νεύρα σας και να πάρετε μια εικονική ταινία τρόμου. Το πρόγραμμα παιχνιδιών, όπως και τα προηγούμενα έξι τμήματα, αποτελεί μέρος ενός μεγάλου franchise media, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών κινηματογραφικών ταινιών Resident Evil, των βιβλίων και των κόμικς, καθώς και μια σειρά συλλεκτικών ειδωλίων με τους χαρακτήρες της ιστορίας.

Το

ένα μέρος του παιχνιδιού, και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα τέλη του 1996, απολάμβανε τεράστια δημοτικότητα μεταξύ των παικτών και είχε σημαντικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη του είδους της φρίκης επιβίωσης, σε ακατέργαστη μετάφραση ακούγεται σαν εφιάλτης για να επιβιώσουν ανάμεσα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, η κύρια έμφαση δίνεται στο γεγονός ότι ο ήρωας πρέπει να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα που δεν επιβιώνει και οι συγγραφείς προσπαθούν να κάνουν το δρόμο τους γεμάτο φόβο, τέρατα και προκλήσεις, ψύχοντας.

Igrat το παιχνίδι Resident Evil 7, σε αντίθεση με τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν προηγουμένως στο πρώτο πρόσωπο, έτσι ώστε οι άνθρωποι θα είναι πιο ρεαλιστικοί αισθάνονται όλα όσα συμβαίνουν στην οθόνη, προσθέστε τη συγκίνηση της δυνατότητας σύνδεσης του κράνους PlayStation. Το είδος δράσης έχει εξαφανιστεί, αυτή η έκδοση υπόσχεται να είναι μια μεγαλύτερη εστίαση στην επιβίωση σε ακραίες συνθήκες, με λίγους πόρους και πολλούς εχθρούς. Όλες οι εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα το 2017, στη Λουιζιάνα, η πόλη δεν είναι στην πραγματικότητα, ονομάζεται Delvi. Ο βασικός χαρακτήρας, ο Ethan λαμβάνει μήνυμα από τη Mia, τη σύζυγό του, που εξαφανίστηκε πριν από τρία χρόνια και έχει ήδη αρχίσει να την θεωρεί νεκρή. Έλαβε ένα γράμμα κάνει τον ήρωα να πάει σε άλλο κράτος, όπου συναντήθηκε όχι μόνο η αγαπημένη, αλλά φοβερή οικογένεια Baker. Αποτελείται από:

  • Dzheka επικεφαλής της οικογένειας,
  • σύζυγος Μαργαρίτης Jack,
  • Lukasa γιος του ζευγαριού Μπέικερ,
  • Zhenschiny άκυρη περιορίζεται σε μια καρέκλα, το όνομά της δεν κλήθηκε.

V 7 Resident Evil: Το Biohazard θα πρέπει να παίξει το ρόλο του Ethan. Αυτός ο χαρακτήρας αντιμετωπίζει απίστευτα γεγονότα, γράφοντας τον οδηγεί σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πρέπει να είναι έτσι η Μία. House sinister, πριν συναντηθεί με τη σύζυγο του Ethan πρέπει να λύσει πολλά παζλ και να βρει όλα τα απαραίτητα πράγματα που θα πει την ιστορία της εξαφάνισης της Mia. Για να βοηθήσει τον ήρωα να πάρει μια κλήση από μια συγκεκριμένη Ζωή, του λέει ότι αφού ο χαρακτήρας πήγε στο σπίτι, μπορεί να βγει μόνο από τη σοφίτα.

Οι παίκτες του χρόνου θα είναι σαφές ότι σε αυτό το σπίτι ήταν οι ιδιοκτήτες, είναι επιθετικοί και διανοητικά ισορροπημένοι. Ο Ethan πρέπει να προσπαθήσει να τους σκοτώσει για να παραμείνει ζωντανός, αλλά αποδεικνύεται ότι έχουν προσβληθεί από κάτι, η ουσία τους κάνει αθάνατους. Η δράση λαμβάνει χώρα όχι μόνο σε ένα εγκαταλελειμμένο αρχοντικό, αλλά σε ένα κατεστραμμένο πλοίο. Και μετά φτάνουν στα παλιά αλατωρυχεία και φυσικά στο εργαστήριο. Οι προγραμματιστές υπόσχονται στους παίκτες μια έκπληξη που τελειώνει.

V παιχνίδι Resident Evil 7: Biohazard (Resident Evil 7) μικρά όπλα και πυρομαχικά, έτσι ώστε οι χρήστες να αντιμετωπίζουν συνεχώς μια επιλογή που κάνουν, να ξοδέψουν το υπόλοιπο της κασέτας ή να κρύψουν και να περιμένουν τον κίνδυνο και ίσως απλά να Να πάρει γύρω από τον εχθρό από πίσω και να απενεργοποιηθεί για κάποιο χρονικό διάστημα επειδή οι αντίπαλοι αθάνατοι.

 

Παίξτε επίσης