Αναγεννημένο online

Εναλλακτικές ονομασίες: Αναγεννημένο Online

Game Reborn - μια νέα φαντασία του κόσμου του Asgard

Όσο πιο ποικίλη είναι η πλοκή του παιχνιδιού, τόσο πιο γρήγορα καταγράφει την προσοχή και περισσότερες καθυστερήσεις. Το παιχνίδι πελατών Reborn ανοίγει τον κόσμο του Asgard με όλα τα θαύματα και τις ομορφιές του. Θα επισκεφθείτε πολλές μάχες και δεν εκτελείτε λιγότερα καθήκοντα, μάθετε πώς να ελέγχετε τη μαγεία, να πολεμάτε με ένα σφυρί και να πυροβολείτε ένα τόξο. Φανταστικά ζώα και ξωτικά θα σας συνοδεύσουν, ενισχύοντας επανειλημμένα τις δεξιότητές σας και κατευθύνοντας τις κινήσεις.

Μπορείτε να σταματήσετε να ψάχνετε για ένα παιχνίδι που πληροί τα αυστηρά κριτήρια ενός έμπειρου gamer, από την έναρξη του Reborn να παίξετε, δεν θέλετε να αφήσετε τα πολύχρωμα του μεγέθη και μέρος με χαρισματικούς χαρακτήρες.

Συνεργαζόμαστε με τους ήρωες και τους βοηθούς τους

Επειδή είναι ένα παιχνίδι πελάτη, θα πρέπει να κατεβάσετε το Reborn, και μόνο μετά να πάτε σε ένα ταξίδι μέσω της χώρας φαντασίας, να εξερευνήσετε τον πληθυσμό και τις δυνατότητές του. Η έκπληξη δεν θα είναι κατηγορίες χαρακτήρων που έχουν γίνει κλασικά για τέτοια προϊόντα τυχερών παιχνιδιών.

  • A μαχητής μακράς εμβέλειας shooter. Από μια ασφαλή απόσταση, αντιμετωπίζει τους εχθρούς με τμήματα βέλη, που βοηθά τους συμμάχους του, που λύουν το πρόβλημα στην πρωτοπορία. Αντιμετωπίζοντας έξυπνα την πλώρη του, έχει συχνά θετική επίδραση στην έκβαση της μάχης. Μεταξύ των χαρακτηριστικών των χαρακτηριστικών: επίθεση σε απόσταση, ακινητοποίηση, φοροδιαφυγή.
  • Πολεμιστές στηρίζονται στη δική τους δύναμη, και ως εκ τούτου καλά ανεπτυγμένες. Δεν γνωρίζει τον φόβο και είναι ένας αξιόπιστος σύμμαχος, ο οποίος είναι ο πρώτος που βιάζεται. Αυτές οι ιδιότητες τον χαρακτηρίζουν: επιθέσεις με σώμα, επιτάχυνση, ισχυρή προστασία.
  • Το
  • Mag ειδικεύεται στη διαχείριση των στοιχείων, εντολών φυσικών φαινομένων, teleports στο διάστημα και προκαλεί ζημιά στον εχθρό από απόσταση. Δεδομένου ότι δεν εκπαιδεύει τους μυς, αλλά το μυαλό, η σωματική επαφή με τον εχθρό αντενδείκνυται για να πεθάνει γρήγορα. Αλλά δεν έχει ίση γοητεία. Τα χαρακτηριστικά του: επίθεση μαγείας από απόσταση, τηλεμεταφορά, βραχυπρόθεσμη καταστροφή.
  • Το
  • Bard δεν παίζει μόνο μουσική - οι μελωδίες του μπορούν να θεραπεύσουν πληγές και ακόμη και να αναστήσουν τους πεσμένους στρατιώτες. Εάν παίρνει άλλες χορδές, ο εχθρός πέφτει νεκρός. Οι ειδικές ιδιότητες περιλαμβάνουν: επούλωση, ανάσταση, ενισχυτική ικανότητα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η επιλογή του ήρωα θα ανοίξει όχι νωρίτερα από το 20ο επίπεδο του iPlayer Reborn. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στα πλεονεκτήματα, επειδή μέχρι στιγμής ο παίκτης θα δοκιμάσει τον εαυτό του σε διαφορετικές εικόνες, θα κτυπήσει στη λύρα, θα κυλά με σφυρί, θα εξασκηθεί με ξόρκια και όταν καταλάβει ποιος είναι ο ρόλος του πιο κοντά του, θα κάνει μια συνειδητή επιλογή.

Δείτε τον χαρακτήρα και δώστε του μια μοναδική εμφάνιση, ντυμένη με κοστούμι, επιλέγοντας το χρώμα των μαλλιών, το χτένισμα και τον τύπο του προσώπου. Σταδιακά μπορείτε να κάνετε αλλαγές στην εμφάνιση. Τα ρούχα δεν είναι τόσο αισθητικά όσο πρακτικά. Γάντια, πανοπλίες, κράνος, παντελόνια, παπούτσια και αδιάβροχα ενισχύουν τις δεξιότητες των πολεμιστών, καθιστώντας τους πιο ισχυρούς.

Οι χαρακτήρες θα συνοδεύονται από έναν ξωτικό - απαραίτητο βοηθό. Διακρίνονται σε δύο τύπους: σωματική και μαγική. Οι πρώτοι βοηθοί και οι μάγοι, τα δεύτερα βέλη και οι πολεμιστές. Επίσης, οι ξωτικοί πρέπει να εξελίσσονται συνεχώς για να ανταποκριθούν καλύτερα στα καθήκοντα που τους ανατίθενται: να επηρεάζουν την επίθεση και την άμυνα, να κινούνται, να συσσωρεύουν την υγεία και να αυξάνουν τα σημεία μάνα.

καθήκοντα παιχνιδιού

Οπλισμένοι με γνώση, όπλα και ξωτικά, μπορείτε να πάτε σε αναζήτηση περιπέτειας. Στο παιχνίδι Reborn practice νικώντας τέρατα ή πηγαίνετε στο Guild Arena και παλεψτε με άλλους παίκτες. Σε κάθε τοποθεσία, μέχρι τρία μπουντρούμια διαφορετικών επιπέδων, και που θέλουν να κυριαρχήσουν το επάγγελμα ενός ράφτη, ενός κοσμηματοπώλου, ενός ανθρακωρύχου ή ενός άλλου από ένα ευρύ φάσμα, και τότε δεν θα σας αρνηθεί το επιθυμητό.

 

Αναγεννημένο online

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες