αρουραίους σε απευθείας σύνδεση

Εναλλακτικές ονομασίες: ΠΟΝΤΙΚΙΑ σε απευθείας σύνδεση

αρουραίους Παιχνίδι: μελέτη της ζωής των τρωκτικών.

Αν είστε εξοικειωμένοι με τους ρόλους των ευγενών ιπποτών, διοικητές, και τη δύναμη των βασιλιάδων, τη διαχείριση των στρατών, πόλεις και ολόκληρες χώρες, αρουραίοι παιχνίδι θα κατέβει από τον ουρανό με το έδαφος. Ξεχάστε τα πλούσια αυλές, κομψούς δρόμους και την επιβολή της νομοθεσίας στον κόσμο των αρουραίων – μια εντελώς διαφορετική διάταξη, και ζουν σε υπόγεια, υπονόμους, και άλλα μέρη όπου η σκοτεινή και έρημη.

Ακούστε και θα ακούσετε μια αναστάτωση αρουραίο. Για να δείτε τι όλη η μέρα που ασχολούνται με τα τρωκτικά, οι αρουραίοι αρχίζουν ελεύθερο παιχνίδι, και το κεφάλι μια μικρή δύναμη, για να το μετατρέψει σε ένα συνεκτικό στρατό.

 

 

Χαίρε βασίλειο αρουραίων!

Αν αυτό το έντυπο ουρά τους κλέφτες που δεν εμπίπτουν σε μια λιποθυμούν, και δεν τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, να παίξουν ένα παιχνίδι μπορείτε να απολαύσετε αρουραίους. Αυτό είναι μια απίστευτα επιδέξιος συνδυασμός της προσομοίωσης, τη στρατηγική και δράση Tamagotchi, η οποία θα αναπτύξει το βασίλειο του αρουραίου, για την ίδρυση και ονομασία της φυλής του.

τυρί παράδεισος σας περιμένει, αν είναι αρκετά επιδέξιος και πονηρός κλέφτες, σέρνοντας αρωματισμένο προϊόν σε ειδική αποθήκη. Το τυρί εδώ είναι το νόμισμα αναστολή, και με αυτό μπορείτε να κερδίσετε το στρατό αρουραίο του εχθρού, στρατιώτες του παραταΐζετε.

Θα πρέπει να πάρετε στα 10 δωμάτια γεμιστό με τυρί, και να τον κλέβουν από κάτω από τη μύτη των ανταγωνιστών. Εάν δεν μπορείτε – τυρί αποστέλλονται στο βαρέλι, και τα σημεία που καταγράφονται στο λογαριασμό σας. Αν όχι, όλοι συγκεντρώθηκαν σε αυτή την αίθουσα να κάψει τα γυαλιά τυρί, και πρόσβαση στην αίθουσα καλύπτεται.

είναι επίσης να συσσωρεύουν την καρδιά αρουραίου, το οποίο μπορεί να επιτευχθεί εάν η υπερτροφοδοσίας ξένος έτσι ώστε εγκατέλειψε το φάντασμα. Αυτές οι ψυχές θα ήταν χρήσιμο να δημιουργήσετε μια νέα αρουραίο, ο οποίος θα ενταχθεί το στρατό σας. Αυτό συμβαίνει με το πέρασμα τρωκτικά. Όταν είναι έτοιμοι γι 'αυτό, πάνω από τα κεφάλια τους εμφανίζονται καρδιές. Αφήστε τους να αποσυρθεί πίσω από την οθόνη για μια οικεία διαδικασία, και στη συνέχεια να πάρει στην ομάδα του νέου μαχητή.

Οι παίκτες θα εγγραφής αρουραίοι, και περαιτέρω μελέτη των λυμάτων και αναζήτηση κυλικεία με εκπλήξεις. Εάν είστε αρκετά τυχεροί να βρείτε ένα στήθος σε αυτό θα βρείτε πολλά χρήσιμα πράγματα, αλλά ανοίγουν προς τα έξω, απλά κάνει τη δουλειά από τη λίστα, για παράδειγμα, να κλέψει την απαιτούμενη ποσότητα του τυριού, υπερτροφοδοσίας ξένων αρουραίος, αρκετές φορές για να κλέψουν το τυρί και παραταΐζετε αρουραίου. Αλλά αν δεν θέλετε να πραγματοποιήσει κάποιες εργασίες, αλλά για να αποκτήσουν πρόσβαση στο στήθος, πρέπει να δαπανήσουν για krysobaksy.

Πηγαίνοντας μέσα από τα επίπεδα, θα πάρετε νέα χαρακτηριστικά – ταλέντα θαλάμους και διάφορα εργαλεία, όπως αρουραίος - παγίδα φύλαγε την είσοδο στο δωμάτιό σας. Μετά από μια επίσκεψη μη προσκαλούμενων θα εξετάσουμε όχι μόνο σε εσάς, μπορείτε επίσης να δώσει μια επίσκεψη, με τους ίδιους στόχους.

Πηγαίνοντας μέσα από τα επίπεδα, μπορείτε να πάρετε σχετικά με τα σημεία ολοκλήρωσή τους για τις πράξεις τους:

 

 

Αρουραίους

Evolyutsiya.

 • Karmannik
 • Dusheprikazchik
 • Kostolom
 • Ohotnik για sokrovischami
 • Chempion
 • Svodnik

– Rat άνθρωποι είναι πολύ παραγωγικός, και τις οικογένειές τους, υπάρχει μια σαφής ιεραρχία. Οι αρουραίοι iPlayer θα είστε σε θέση να ελέγχουν τη διαδικασία της αναπαραγωγής και διανομής των θέσεων. Για παράδειγμα, όταν περνάς δύο γκρι μικρό αρουραίο, παίρνουμε μια βασιλική, αλλά η πρόσβαση σε υψηλότερες καταστάσεις ανοιχτό όλο το παιχνίδι.

  • Vorovstvo
  • Dobycha
  • Zaschita
  • Ataka

  Svoe επιρροή έχει ακόμη και την εμφάνιση, και αν priodenete χαρακτήρες με διαφορετικά κοστούμια, θα κάνουμε κάτι καλύτερο. Γκρι

 • Επίπεδα 1-5
 • – Royal 6-10 urovni
 • Angel – 11-15 urovni
 • Dyavol – 16-20 urovni
 • Vampir – 21-25 urovni
 • Dzhoker – 26-40 urovni

Vazhno αντλείται συνεχώς ουρά του στρατού, βελτιώνοντας τέτοια χαρακτηριστικά:

Παίζοντας

σε αρουραίους σε απευθείας σύνδεση, θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχουν σε PvP μάχες για την καταπολέμηση του στο τουρνουά, συλλαμβάνοντας το μπουντρούμι με τον θησαυρό, να αναπτύξουν το δικό τους βασίλειο.

 

Παίξτε επίσης