Της Rainbow Six Siege του Tom Clancy

Εναλλακτικές ονομασίες: Της Rainbow Six Siege του Tom Clancy

Τελική εξάσκηση του ουράνιου τόξου.

Game Το Rainbow Six Siege του Tom Clancy είναι ένας τακτικός σκοπευτής, ο παίκτης στον οποίο εκτελούνται πράξεις από το κύριο πρόσωπο. Έγινε μέρος της σειράς Rainbow Six, και πιο πρόσφατα μετά τις δοκιμές beta από το Σεπτέμβριο μέχρι το Νοέμβριο, έγινε διαθέσιμο στην Rainbow Six Siege του Tom Clancy για λήψη από το 1. 12.

Δεν υπάρχει ειδική προϊστορία, αλλά ο κύριος στόχος κατά τη διάρκεια των αποστολών είναι η καταστροφή περισσότερων αντικειμένων. Δεδομένων των φυσικών νόμων, αν υπονομεύσετε έναν τοίχο σε μια θέση αρκετές φορές, επιστρέφοντας σε αυτή την αποθηκευμένη στιγμή στο παιχνίδι, θα πέσει πάντα με διαφορετικούς τρόπους, όπως συμβαίνει στη ζωή.

Στο λογαριασμό του δημιουργού Ubisoft του Μόντρεαλ υπάρχουν πολλά εξαιρετικά προϊόντα παιχνιδιών που εντυπωσιάζουν με έναν αρμονικό συνδυασμό όλων των παραμέτρων. Τα γραφικά, το φόντο και η μουσική, ένας τρόπος διαχείρισης και ένα βολικό μενού δεν προκαλούν παράπονα. Κατεβάστε το Rainbow Six Siege του Tom Clancy εκτός από, μπορείτε όχι μόνο για τα Windows, υπάρχουν εκδόσεις για αναπαραγωγή στο PlayStation 4, καθώς και στο One Xbox.

Χαρακτηριστικά του πιο συντριπτικού παιχνιδιού.

Ο αγώνας κατά των τρομοκρατών έχει γίνει ένα μεγάλο πρόβλημα που πλήττει πολλές χώρες. Τα ηγετικά κράτη έχουν δημιουργήσει αντιτρομοκρατικά αποσπάσματα, τα οποία ενεργούν αποφασιστικά, επιδέξια, αρμονικά και γενναία. Χωρίς προσλήψεις δεν μπορεί να κάνει, αλλά οι κύριες ελπίδες τοποθετούνται στις μονάδες, στην οποία τέσσερα άτομα με μοναδικές ικανότητες και καθήκοντα. Αν οι νεοσύλλεκτοι δεν είναι ιδιαίτερα καλά εξοπλισμένοι, τότε σε εξειδικευμένες μονάδες οι στρατιώτες οπλίζονται με μοναδικές συσκευές που χρησιμεύουν ως μέτρα προστασίας και επίθεσης.

Η ελίτ ομάδα περιλαμβάνει εκπροσώπους από όλο τον κόσμο:

 • American SWAT
 • British SAS
 • German GSG9
 • French GIGN
 • Ρωσικά Spetsnaz

Αυτός ο πολεμιστής δεν έχει ίση θέση σε ανοιχτό ή περιορισμένο χώρο. Διεισδύουν σε οποιοδήποτε κτίριο, είναι αήττητοι σε στενή μάχη, εκπαιδεύονται επί τόπου για να συντονίζουν τις ενέργειες και να παίρνουν αντικείμενα από καταιγίδα. Χρησιμοποιούν τη γύρω περιοχή με μέγιστο όφελος. Επιλέγοντας το ρόλο της προστασίας, μετατρέψτε το δωμάτιο σε ένα αξιόπιστο φρούριο με τη βοήθεια αυτοσχέδιων αντικειμένων και στην ομάδα επίθεσης ξεπεραστούν τα εμπόδια. Νιώστε ελεύθεροι να σπάσετε και να καταστρέψετε. Ποιος χρειάζεται μια μπροστινή πόρτα, όταν μπορείτε να το γροθιά οπουδήποτε μέσα από τον τοίχο, το δάπεδο ή την οροφή. Μερικές φορές αυτή είναι η μόνη ευκαιρία να φτάσουμε στον προορισμό, φέρνοντας τη νίκη πιο κοντά.

Παίξτε το Rainbow Six Siege του Tom Clancy σε υπολογιστή, συνεργαστείτε με τους παίκτες για να συμμετάσχετε σε online μάχες. Περιμένετε μεγάλες επιχειρήσεις PVP και PVE και αν επιλεγεί μια επιτυχημένη τακτική, η ομάδα του εχθρού θα νικήσει. Τα bots στον χώρο του παιχνιδιού θα είναι ακόμα περισσότερο από τους πραγματικούς παίκτες και, για να τους αντισταθούν, θα αναπτύξουν μια ιδανική στρατηγική.

Απαιτήσεις συστήματος.

Το

Ubisoft ενεργεί με ευνοϊκή σύσταση από την Rainbow Six Siege του Tom Clancy για να αγοράσει και να λάβει μαζί με το παιχνίδι ένα εγχειρίδιο με λεπτομερή περιγραφή όλων των λειτουργιών, το μοναδικό χρωματισμό των όπλων, τους χάρτες και ακόμη και τις κύριες δυνάμεις του εχθρού. Αυτό θα σας βοηθήσει να μάθετε καλά το παιχνίδι, να προετοιμαστείτε για όλες τις εκπλήξεις και να εκτελέσετε επιτυχώς τη λειτουργία.

Dabs Το Rainbow Six του Tom Clancy Η πολιορκία δημιουργήθηκε και ξεκίνησε εύκολα, χρειαζόμαστε αρκετά δημοκρατικές απαιτήσεις συστήματος:

 • OC: Windows 8. 1/7/8/10 (x64)
 • ΟΡ: 8 Gb
 • Processor: Intel Core i5-2500K ή AMD FX-8120 Οκτώ Core (3. 3 GHz (συνιστάται), 2. 6 GHz (ελάχιστο))
 • Video: Nvidia GeForce GTX 670 ή AMD Radeon HD 7970 / R9 280 X (2GB)
 • Συσκευή
 • Sound: συμβατότητα με το DirectX 9. 0c
 • Τοποθεσία: 10 Gb
 

Παίξτε επίσης