Portal 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Portal 2

Παιχνίδι Portal 2 - ένας άξιος συνέχιση ενός μεγάλου έργου. Το έργο αυτό γίνεται στο ύφος του πρωτότυπου puzzle, που λαμβάνονται από το πρώτο πρόσωπο. Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού βγήκε το 2007 και αμέσως έγινε ένα από τα αγαπημένα πολλών gamers. Ήδη το 2010, οι προγραμματιστές ανακοίνωσε την κυκλοφορία του sequel, και στις αρχές του 2011η ήδη κατέχει την επίσημη παρουσίασή του. Στη συνέχεια του έργου αναπτύσσεται προηγουμένως δηλωθεί gameplay. Σε όλο το παιχνίδι θα πρέπει να λύσει διάφορα παζλ, το οποίο είναι χτισμένο στην εκμετάλλευση μιας ειδικής συσκευής που μπορεί να δημιουργήσει πύλες, ή, για να μιλήσουμε πιο απλά, άμεσα τη μεταφορά ανθρώπων από το ένα μέρος στο άλλο.

Portal 2 pc να υπερηφανεύεται ότι έχει συνεργατική λειτουργία με την οποία η αποστολή θα είναι να ξεπεράσουμε μαζί. Σημαντικά γεγονότα του παιχνιδιού να εμφανιστούν λίγο μετά τη δράση που περιγράφεται στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού. Μπορείτε να επισκεφθείτε προσωπικά το εγκαταλελειμμένο εργαστήριο που ειδικεύεται στην έρευνα πύλες.

Για gameplay για σας να ξεκινήσετε, θα πρέπει να είναι προ-κατεβάστε Portal 2. Μέχρι σήμερα, το παιχνίδι μπορεί εύκολα να κατεβάσετε από την πύλη ατμού, όπου βρίσκεται το αρχείο εγκατάστασης θα σας κοστίσει μόλις $ 12. Αφού εγκαταστήσετε το παιχνίδι στον υπολογιστή σας, μπορείτε να μάθετε ότι ο κύριος χαρακτήρας έχει παραμείνει το ίδιο όμορφο κορίτσι Chell, που αντιστέκονται, δεν είναι αρκετά ισορροπημένο, αλλά εξαιρετικά ευφυής υπερυπολογιστή. Για όσους προτιμούν να παίζουν Portal 2, χρησιμοποιώντας το co-op mode θα είναι διαθέσιμο ξεχωριστή ιστορία.

Κοιτάζοντας το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, έχετε συνειδητοποιήσει ότι ο προκάτοχός του ήταν απλά ένα πείραμα - μια επιτυχημένη εκπαίδευση πριν από την έναρξη κάτι λαμπρό. Στο νέο σχέδιο με ένα μεγάλο αριθμό νέων και ενδιαφέροντα στοιχεία gameplay. Και παρά το γεγονός ότι η διάρκεια του παιχνιδιού Portal 2 έχει αυξηθεί σημαντικά, αυτοί οι παίκτες που έχουν ήδη τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το έργο προσωπικά διαβεβαιώσει ότι η παροδικότητα παραμένει το σημαντικότερο μειονέκτημα του. Και ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι το παιχνίδι re-pass γίνεται πληκτικός - όλα τα παζλ και γρίφους για πρώτη φορά τόσο πολύ η φαντασία, ιδιαίτερα ότι ξεχνούν το πέρασμά τους αδύνατη.

Ετοιμαστείτε να παίξουν Portal 2 που θα με ενθουσιασμό και προσήλωση. Μετά την επεξεργασία ένα κομμάτι για το πρώτο μέρος, μπορείτε να προχωρήσετε με ασφάλεια στην εκτέλεση των καθηκόντων του δεύτερου. Θα σας εκπλήξει μεγάλη γραφικά και ωραία μουσική ποιότητα. Αν νωρίτερα δεν ήταν απαραίτητο για να εκθέσουν την φωτιά όλα τα διαθέσιμα μέσα προκειμένου να προστατεύσουν τον εαυτό τους από τις σφαίρες του κακής ποιότητος, η συνέχεια, οι προγραμματιστές έχουν ετοιμάσει ένα μεγάλο αριθμό πρωτότυπων τεχνάσματα, όπως το φακό, διαθλώνται το φως, λέιζερ και άλλα «χαρακτηριστικά».

Σε όλη την εμπειρία, φυσικά, το μόνο που χρειάζεται να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε το παιχνίδι προσωπικά, και το αποβουτυρωμένο τα οφέλη που μπορεί να φαινόταν να Portal 2 βίντεο ρυμουλκούμενο.

 

Παίξτε επίσης