Οι παίκτες του Battlegrounds του γνωστού παίκτη

Εναλλακτικές ονομασίες:

Βάση τον Μάρτιο του 2017, ο αγώνας Battlegrounds του PlayerUnknown ξεπέρασε όλα τα ρεκόρ των πωλήσεων. Σε μόλις τρεις μήνες, αγοράστηκε από 7 εκατομμύρια ανθρώπους, φέρνοντας στην εταιρεία ένα σταθερό κέρδος. Αναπτύχθηκε από την κορεατική εταιρεία Bluehole για τέτοιες πλατφόρμες:

 • Windows
 • Xbox One
 • PlayStation 4

Το έργο γεννήθηκε χάρη στον Brendan Green, ο οποίος ήρθε με την κατεύθυνση του παιχνιδιού"Battle Royale". Όλα ξεκίνησαν όταν εργάστηκε σε άλλες εταιρείες σε διαφορετικά έργα. Βλέποντας την επιτυχία της τεχνολογίας που εφάρμοσε, ο Brendan αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για σόλο παράσταση. Το παιχνίδι του, αυτό είναι ένα shooter για πολλούς παίκτες, ένα ρεαλιστικό προσομοιωτή επιβίωσης, όπου όλοι καταπολεμούν όλα τα διαθέσιμα μέσα.

Βρείτε με οποιοδήποτε κόστος.

Προβολή του παιχνιδιού Οι Battlegrounds του PlayerUnknown μπορούν ταυτόχρονα να μεταφέρουν χιλιάδες παίκτες, που συμμετέχουν σε λειτουργία μονής ή ομάδας. Ένα σενάριο απλών εκατοντάδων συμμετεχόντων εκτοξεύεται σε ένα νησί της ερήμου σε διάφορα μέρη του. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν τίποτα να συμβάλουν στην εκπλήρωση της αποστολής, αλλά όλα αυτά πρέπει να βρίσκονται στο νησί και πρέπει να βρεθούν μόνο.

Το

Shield είναι εύκολο, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να εκτελέσετε μια εργασία, επειδή μόνο ένας επιζών ή μια ομάδα στην περίπτωση ενός ομαδικού παιχνιδιού μπορεί να γίνει ο νικητής. Με την ευκαιρία, το βραβείο στην περίπτωση των singles είναι πολύ πιο γενναιόδωρο από ό, τι στην περίπτωση μιας ζεύγους εκδοχή. Πρέπει να βρείτε κιτ πρώτων βοηθειών, όπλα, πράγματα που μπορεί να είναι χρήσιμα. Είναι κυνηγημένοι από όλους τους παίκτες και αξίζει να βρεθεί μια κρυψώνα, όπως αρχίζει η πραγματική μάχη, που εισέρχεται στο σφαγείο.

Αλλά αυτό δεν πρέπει να τρομάξει εκείνους που επιθυμούν να κατεβάσουν τους Battlegrounds του PlayerUnknown. Αντίθετα, ο καθένας μπορεί να δείξει ό, τι είναι ικανός στις συνθήκες διαρκούς σύγκρουσης. Τα πάντα είναι σημαντικά εδώ, και η ικανότητα να καλύπτεται στο έδαφος, καθώς και η δυνατότητα αλλαγής της εξάρθρωσης και της παρατήρησης.

Όπλα, εξοπλισμός και μηχανήματα. Αλλά το μηχάνημα μπορεί να συνδεθεί σε πολλά χρήσιμα πράγματα από υπερ-στόχους και διευρυμένα καταστήματα σε ένα σύστημα πυρόσβεσης. Η επιλογή οπλοπλάνου είναι περίπου η ακόλουθη:

Όχι εκτός από τη δύναμη πυρός, υπάρχουν κρύα όπλα, και αν δεν υπάρχει, ακόμη και ένα τηγάνι και ένα πόκερ θα κάνουν.

  Επίσης παρέχονται προστατευτικά μέσα για κράνη και γιλέκα διαφόρων βαθμών αντοχής.

 • Pistols
 • Automats
 • Σηλίες
 • Άρθρα
 • Textiles
 • Crabs
 • Pulemets
Άλλα ρούχα είναι επίσης διαθέσιμα, ώστε να μπορείτε να ντύσετε με γούστο. Με μια απότομη στροφή, μπορούν να αναποδογυρίσουν, και επίσης να εκπλήξουν πολύ από την κίνηση κάτω από το νερό.

Έμεινε για να μιλήσει για τις ζώνες στους Battlegrounds του PlayerUnknown. Μόλις προσγειωθείτε στο νησί, θα δείτε τον εαυτό σας σε ένα χάρτη με τρεις περιοχές. Ο στόχος σας είναι να μείνετε στη λευκή ζώνη, εξαλείφοντας τους αντιπάλους από αυτό. Γύρω από το άσπρο σημειωμένο μπλε έδαφος. Αυτή είναι μια ζώνη αλλοτρίωσης, όπου ο συμμετέχων κατά τη διάρκεια της περιόδου του λαμβάνει περιοδικά ζημιά, η οποία διεγείρει τη δράση. Ταξιδέψτε στο έδαφος όπως σας αρέσει, αλλά παραμείνετε ζωντανοί.

 

Παίξτε επίσης