Pirate Code

Εναλλακτικές ονομασίες: Οι Πειρατές της Thiede - Fortune

Pirate Code - κύριοι της τύχης. & nbsp?

Κωδικός Πειρατικό παιχνίδι που θα ευχαριστήσει όλους τους λάτρεις της περιπέτειας και των θαλάσσιων πειρατικές περιπέτειες. Ο παίκτης έχει την ευκαιρία να βυθίσει στο ειδύλλιο της ζωής στα νησιά του απέραντο πέλαγος, όπου η κύρια δραστηριότητα είναι η ανάπτυξη και η προστασία του εδάφους του από τους άλλους παίκτες, πεινασμένοι για εύκολη λεία. Μετά την επιλογή του παιχνιδιού, ο ίδιος ο χρήστης πρέπει να γίνει κύριος της τύχης που θα οδηγούσε στο νησί οικονομική και στρατιωτική της ευημερίας του.

Pirate Code on-line - ένα browser game για πολλούς παίκτες, η οποία έχει ήδη εγγραφεί περισσότερα από 11 εκατομμύρια χρήστες, έχουν την ευκαιρία να πολεμούν μεταξύ τους με τους εχθρούς του υπολογιστή, συμμάχησαν για να δημιουργήσει τη διαταγή, και φυσικά να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες. Το έργο αυτό είναι μάλλον μια στρατιωτική στρατηγική, αλλά χωρίς την ανάπτυξη της οικονομίας ισχυρό στρατό και στόλο, δεν θα είναι σε θέση να δημιουργήσει.

& nbsp?

Παίζοντας πειρατής Κώδικα και τις δυνατότητές του. & nbsp?

Προκειμένου να ενταχθούν στις τάξεις των filibusters, απαιτείται το σχέδιο Κώδικα του Pirate εγγραφής. Για να γίνει αυτό, ο χρήστης πρέπει να συμπληρώσει ένα έντυπο, που αποτελείται από μερικές γραμμές, για να καταλήξει σε ένα όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε να συνδεθείτε με το παιχνίδι χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό σε ένα κοινωνικό δίκτυο.

Αμέσως μετά την καταχώρηση του παίκτη φτάνει το χώρο της θάλασσας, ανάμεσα χιλιόμετρα νερού που χάνεται το μικρό νησί, που θα γίνει το νέο σπίτι, η οποία θα ξεκινήσει με την κατασκευή του μεγάλου πειρατή δύναμη. Στο πλαίσιο της κατάρτισης του πρώτο πράγμα που ο παίκτης θα πρέπει να κατασκευάσει ένα κτίριο για την παραγωγή των απαραίτητων πόρων, υπάρχουν πολλά:

  • ρούμι παράγεται σε ένα εργοστάσιο, το ποτό του, χωρίς καμία εξαίρεση - Πειρατές εργαζομένων, και εκείνων που βρίσκονται σε πόλεμο?
  • χρυσό, καταθέσεις του είναι στο νησί, αλλά δεν είναι δικό μου δεν είχε πάρει?
  • Το δέντρο έχει επίσης το νησί που θα το παραλάβει, θα πρέπει να έχετε την υλοτόμηση.

Στο παιχνίδι εκτός από την εξόρυξη των πόρων που είναι αναγκαίοι για την ανάπτυξη της επιστήμης, του πολιτισμού και των στρατιωτικών. Η υποβολή του έργου στο πρόγραμμα αναπαραγωγής είναι σαράντα διαφορετικές μονάδες μάχης του στρατού και του ναυτικού, μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμα και ένα φοβερό θαλάσσιο τέρας Kraken. Επίσης, όλο το στράτευμα μπορεί να χωριστεί σε διάφορους τύπους, το καθένα από αυτά έχει μια μονάδα για την άμυνα και στην επίθεση

  • 16^^Πειρατές
  • 16^^Mercenaries
  • 16^^μοίρα
  • 16^^Armada

Για να δημιουργήσετε ένα στρατό και το ναυτικό θα πρέπει να οικοδομήσουμε την εντολή και την καταπολέμηση της κατασκευής, στην ανύψωση του επιπέδου τους, να διεξάγουν έρευνα προηγμένων όπλων και πανοπλίες. Όλες αυτές οι δράσεις, καθώς και το ίδιο το στρατό απαιτούν κόστος συντήρησης των πόρων. Το γεγονός ότι μπορείτε να πάρετε στο νησί, και τα κύματα χτύπησαν την ακτή δεν είναι αρκετή για να δημιουργήσει το μεγάλο της κατάστασης της θάλασσας. Για να γίνει πραγματικά πλούσιος, μπορεί να ασχολούνται μόνο με την πειρατική αλιεία, στερώντας από τα γειτονικά νησιά, να επιτεθούν στα εμπορικά πλοία και ναυτικές φρούριο. Αν ο στρατός δεν είναι ακόμα αρκετά αδύναμη και γενικά ένας πόλεμος του πεπρωμένου, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εμπορική εταιρεία και να κάνει επιχειρήσεις. Πέρα από τη θάλασσα βρίσκεται κρύπτες του θησαυρού, η σύλληψή τους δεν φέρνει μια κακή κέρδος.

και μόνο για να είναι θλιβερή, οπότε το παιχνίδι είναι πολύ πιο διασκεδαστικό Pirate Κώδικα με φίλους. Στο έργο αυτό, μπορείτε να πάτε να επισκεφτείτε και να την παρακολουθήσετε από τους άλλους, να διεξάγουν τις διπλωματικές και εμπορικές σχέσεις με διαφορετικούς παίκτες, μοιράζονται τους πόρους, και την επιστημονική ανάπτυξη, στρατιωτική δύναμη και να μετατρέψουν τους φίλους τους σε κουρσάρους. Σε αυτή τη στρατηγική, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας Τάξης ή να συμμετάσχετε σε ένα υπάρχον. Το διάταγμα για την πραγματική, καπετάνιους να πάρει το βαθμό και τη θέση τους. Συγκεντρωμένοι στο διάταγμα, οι παίκτες συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα ισχυρό στρατό της μάχης έτοιμοι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συλλάβει τις αποικίες και την προστασία τους από τους βασιλικούς στρατεύματα.

Pirate Κώδικα πολύ ενδιαφέρουσα και απίστευτα όμορφο παιχνίδι με εξαιρετικά γραφικά και ήχο σχεδιασμού.

 

Παίξτε επίσης