Pirate Code

Εναλλακτικές ονομασίες: Πειρατές Tide of-Fortune

Kodeks πειρατής - κύριοι της τύχης.

Kodeks παιχνίδι πειρατής που θα ευχαριστήσει όλους τους λάτρεις των θαλάσσιων περιπέτειας και πειρατικές περιπέτειες. Ο παίκτης παίρνει την ευκαιρία να βυθίσει στο ειδύλλιο της ζωής στα νησιά στο απέραντο ωκεανό, όπου η κύρια δραστηριότητα είναι η ανάπτυξη και η προστασία του εδάφους του από τους άλλους παίκτες, πεινασμένοι για ένα εύκολο γεύμα. Επιλέγοντας αυτό το παιχνίδι, ο ίδιος ο χρήστης θα πρέπει να γίνει ένας κύριος της καλής τύχης, η οποία θα είχε ως αποτέλεσμα το νησί σας με την οικονομική ευημερία και το στρατό. Κωδικός Pirate σε απευθείας σύνδεση - είναι ένα browser game για πολλούς παίκτες, το οποίο έχει ήδη εγγραφεί περισσότερα από 11 εκατομμύρια χρήστες, έχουν την ευκαιρία να αγωνιστεί με κάθε άλλο, με τους εχθρούς του υπολογιστή ενωθούν σε συνδικάτα, και σίγουρα δημιουργούν την Παραγγελία για τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών. Το έργο αυτό είναι πιθανό στρατιωτική στρατηγική, αλλά δεν μπορεί να δημιουργηθεί χωρίς την ανάπτυξη ενός ισχυρού στρατού και της οικονομίας του στόλου.

Nachalo παιχνίδι Pirate Κώδικα και τις δυνατότητές του.

Chto filibusters να τροφοδοτήσει τις τάξεις, απαιτείται το σχέδιο εγγραφής κώδικα πειρατής. Για να γίνει αυτό, ο χρήστης πρέπει να συμπληρώσει ένα έντυπο, που αποτελείται από μερικές γραμμές, για να καταλήξει σε ένα όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε να συνδεθείτε με το παιχνίδι χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο κοινωνικό δίκτυο. Αμέσως μετά την εγγραφή του ποδοσφαιριστή χτυπά τις θάλασσες, ανάμεσα χιλιόμετρα του νερού χάνεται ένα μικρό νησί, και θα γίνει το νέο σπίτι, η οποία θα ξεκινήσει με την κατασκευή του μεγάλου πειρατή δύναμη. Στο πλαίσιο της κατάρτισης του πρώτο πράγμα που ο παίκτης θα πρέπει να οικοδομήσουμε ένα κτίριο για την παραγωγή των απαραίτητων πόρων, υπάρχουν αρκετές:

  • Rom, που παράγονται σε ένα εργοστάσιο, είναι μεθυσμένος ανεξαιρέτως - οι εργαζόμενοι Πειρατές και εκείνων που αγωνίζονται?
  • Zoloto, οι καταθέσεις του είναι στο νησί, αλλά δεν είναι δικό μου δεν είχε πάρει?
  • Derevo, καθώς υπάρχει στο νησί που θα το παραλάβει, θα πρέπει να έχετε υλοτόμηση.

V εκτός από πόρο παιχνίδι εξόρυξης θα πρέπει να αναπτύξει την επιστήμη, τον πολιτισμό και το στρατό. Η υποβολή του έργου στο πρόγραμμα αναπαραγωγής είναι σαράντα διαφορετικές μονάδες μάχης του στρατού και του ναυτικού, μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμα και ένα τρομερό θαλάσσιο τέρας Kraken. Επίσης, όλα ο στρατός μπορεί να χωριστεί σε κατηγορίες, το καθένα από αυτά έχει μια μονάδα για την υπεράσπιση και επίθεση:

  • Piraty
  • Naemniki
  • Eskadra
  • Armada

Dlya που θα δημιουργήσει έναν στρατό και το ναυτικό θα πρέπει να οικοδομήσουμε την εντολή και την καταπολέμηση της κατασκευής, να βελτιώσουν το επίπεδό τους, να διεξάγουν έρευνα προηγμένων όπλων και πανοπλίες. Όλες αυτές οι ενέργειες, καθώς και το ίδιο το στρατό απαιτούν κόστος συντήρησης των πόρων. Το γεγονός ότι μπορείτε να πάρετε στο νησί, και στη συνέχεια χτύπησαν τα κύματα στην ακτή δεν είναι αρκετή για να δημιουργήσει το μεγάλο κράτος θάλασσα. Για να γίνει πραγματικά πλούσιος, μπορεί να ασχολείται μόνο με την πειρατική αλιεία, στερώντας από τα γειτονικά νησιά, να επιτεθεί εμπορικά πλοία και ναυτικές φρούριο. Αν ο στρατός εξακολουθεί να είναι μάλλον αδύναμη, ακόμη και ο πόλεμος δεν είναι η κληρονομιά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εμπορική εταιρεία και να κάνει επιχειρήσεις. Πέρα από τη θάλασσα, βρίσκεται κρύπτες του θησαυρού και την κατάσχεσή τους δεν φέρνει μια κακή κέρδος. Και μόνο για να είναι θλιβερή, έτσι παίζουν Pirate Code είναι πολύ πιο διασκεδαστικό με φίλους. Σε αυτό το έργο, μπορείτε να πάτε να επισκεφτείτε και να την παρακολουθήσετε από τους άλλους, να διεξάγει τις διπλωματικές και εμπορικές σχέσεις με διαφορετικούς παίκτες, μοιράζονται τους πόρους και επιστημονικές εξελίξεις, βοηθώντας να μετατρέψει την στρατιωτική δύναμη και τους φίλους τους στις κουρσάρων. Σε αυτή τη στρατηγική, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας ή να ενταχθούν στην Τάξης του υπάρχοντος. Το διάταγμα για την πραγματική, καπετάνιοι λαμβάνουν τίτλους και τάξεις. Συγκεντρώθηκαν στην Τάξης, οι παίκτες συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα ισχυρό αποτελεσματικό στρατό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αρπάξει τις αποικίες και την προστασία τους από τους βασιλικούς στρατεύματα.

Kodeks Pirate πολύ ενδιαφέρουσα και απίστευτα πολύχρωμο παιχνίδι με εξαιρετικά γραφικά και ήχο σχεδιασμού.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες