Fantomers

Εναλλακτικές ονομασίες: Fantomers

Igra Phantomers επιβιώσουν και να σώσει τον κόσμο.

Novaya multiplayer online παιχνίδι Phantomers gamenet προσφέρει μια ευκαιρία για όλους τους οπαδούς των στρατιωτικών μαχών για να λάβουν μέρος στις μάχες για τη σωτηρία της οικείας παγκόσμιας τάξης. Η ιστορία του παιχνιδιού λέει για την προέλευση της μυστικής οργάνωσης Knosis πλοκάμια των τρομοκρατικών ομάδων εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Οι ηγέτες των οργανώσεων που αναζητούν μέσα από τα στρατιωτικά πραξικοπήματα ορίσετε τη δική σας σειρά και να καταλάβει την εξουσία στον κόσμο. Τα Ηνωμένα Έθνη, μέσω του Προεδρείου του Intelligence δημιουργήσει μια ιδιωτική στρατιωτική επιχείρηση Phantomers, η οποία περιλαμβάνει τους εθελοντές και τακτική στρατεύματα από όλο τον κόσμο. Ο σκοπός της μεταξύ εθνοτήτων του στρατού είναι να καταστρέψει όλα τα μέλη Knosisa και τους ηγέτες τους.

Igrok εισέρχονται στο στρατό υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, να γίνει ένας από τους άνδρες που έδωσε εντολές από πάνω, είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσει με την αποστολή να καθαρίσει περιοχές από τους τρομοκράτες σε διαφορετικές χώρες. Αυτό το shooter πρώτου προσώπου θα δώσει μια αίσθηση του πραγματικού παρουσία στο πεδίο της μάχης, όπου οι στρατιώτες εξοπλισμένα και οπλισμένοι μέχρι τα δόντια με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, κοντά στις σφαίρες πετούν, αλλά λόγω του πλησιέστερου γωνία μπορεί να πετάξει την καταπολέμηση του εχθρού κηφήνας ή να σπάσει το ορυχείο έκρηξη από την οποία μπορεί να κάνει μεγάλη τρύπα στον τοίχο. Οι ειδικές δραστηριότητες που διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, οι παίκτες θα πάρουν στη ζούγκλα και την έρημο, θα πρέπει να εντρυφήσω μέσα από τα άγρια ​​δάση και να αγωνιστεί στους δρόμους. Οι θέσεις δεν συμπληρώθηκε μόνο τα καλά οπλισμένους μαχητές του εχθρού, στρατιώτες περιμένουν παντού επικίνδυνες παγίδες και επιδέξια προγραμματισμένη σαμποτάζ.

Poprobovat τον εαυτό του ως ένα καλά εκπαιδευμένο επαγγελματία στρατιώτη μπορεί να είναι, μόνο αν Phantomers κατεβάσετε τον πελάτη παιχνίδι, είναι εξαιρετικής ποιότητας γραφικά, ρεαλιστικό χαρακτήρες που δρουν σαν πραγματικοί άνθρωποι, πολλά σύγχρονα όπλα και μαχητές του εξοπλισμού. Μουσική υπόκρουση και ηχητικά εφέ δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα και την ψευδαίσθηση ότι βρίσκονται σε ένα πραγματικό πεδίο μάχης.

Obzor παιχνίδια Phantomers.

Skachat Fantomers παιχνίδι μπορεί να είναι σχεδόν σε οποιοδήποτε προσωπικό υπολογιστή, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις συστήματος για την ποσότητα της μνήμης και τον ελεύθερο χώρο στο σκληρό σας δίσκο, τρέχει ακόμη και με παλαιότερες εκδόσεις των Windows XP. Να πάρει στο παιχνίδι για πρώτη φορά, ο χρήστης εξοικειώνεται με την πρώτη χαρακτήρα του, το όνομά του είναι το παρατσούκλι του. Όσο για τον αρχάριο Ψευδώνυμο καλά οπλισμένοι, έχει στο οπλοστάσιό του ένα πιστόλι, πολυβόλο και τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή, δεν εξετάζει το ενδεχόμενο τακτικής μαχαίρι. Στη συνέχεια, έχοντας αποκτήσει εμπειρία της μάχης, οι παίκτες θα ανοίξουν και οι άλλοι αγωνιστές:

  • Viktoriya, είναι ένα νεαρό κορίτσι από τη Ρωσία, ένας εθελοντής στον εξοπλισμό της περιλαμβάνει προστατευτικό drone?
  • Molot μαχητής από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη χρήση της αφής λεπτά πλεονέκτημα?
  • Voron, μισθοφόροι από την Αλγερία, εξέδωσε ανατρεπτική drone?
  • Chernaya γάτα, ειδικός πράκτορας αρχικά από την Ινδονησία, τα όπλα πυργίσκο ασφαλείας?
  • Bishop, οι Ευρωπαίοι από την Ολλανδία, έναν επαγγελματία στρατιώτη του ΝΑΤΟ, χρησιμοποιεί αριστοτεχνικά έναν εκτοξευτή χειροβομβίδων.

Phantomers παιχνίδι στο οποίο μεταχείριση όχι λιγότερο διαφοροποιημένη από τη θέση και τους στρατιώτες, τα έξι από αυτά - η μάχη για τον εαυτό μας επιτρέπει να αναπτύξουν τις προσωπικές ιδιότητες για να κερδίσει στη λειτουργία που θέλετε να στείλετε στο φως έναν ορισμένο αριθμό των εχθρών. Team Deathmatch σας επιτρέπει να αγωνιστεί με μια ομάδα άλλων παίκτες που κάθονται μπροστά από την οθόνη. Η υπονόμευση ενός από τους τύπους της μάχης, οι παίκτες μάχονται ο ένας τον άλλον, ο σκοπός της μιας ομάδας να υπονομεύσουν τη θέση του εχθρού, και το άλλο για να προστατεύσει τη δική σας βάση. Το υπόλοιπο των τρόπων υποστηρίζουν επίσης την αλληλεπίδραση μεταξύ των παικτών, στην οποία η νικήτρια ομάδα των επιζώντων.

 

Παίξτε επίσης