Phantomers

Εναλλακτικές ονομασίες:

Game Phantomers επιβιώνουν και σώζουν τον κόσμο.

Novaya online παιχνίδι multiplayer Phantomers gamenet παρέχει μια ευκαιρία για όλους τους οπαδούς των στρατιωτικών μάχες να λάβουν μέρος στις μάχες για τη σωτηρία της γνωστής παγκόσμιας τάξης. Η ιστορία του παιχνιδιού μιλά για την προέλευση της μυστικής οργάνωσης Knosis πλοκάμια τρομοκρατικών ομάδων που διαδίδονται σε όλο τον κόσμο. Οι ηγέτες των οργανισμών επιδιώκουν μέσω στρατιωτικών πραξικοπήματος να θέσουν τη δική σας διαταγή και να εκμεταλλευτούν την εξουσία στον κόσμο. Τα Ηνωμένα Έθνη μέσω του δικού του Γραφείου Πληροφοριών δημιούργησαν μια ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία Phantomers, η οποία περιλαμβάνει εθελοντές και τακτικά στρατεύματα από όλο τον κόσμο. Ο σκοπός του διεθνοτικού στρατού είναι να καταστρέψει όλα τα μέλη της Κνωσσά και τους ηγέτες τους.

Igrok εισέρχονται στο στρατό υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, να γίνει ένας από τους άνδρες που έδωσαν εντολές από πάνω, είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσει την αποστολή να καθαρίσει περιοχές από τους τρομοκράτες σε διάφορες χώρες. Αυτός ο σκοπευτής πρώτου προσώπου θα δώσει μια αίσθηση πραγματικού στο πεδίο της μάχης, όπου οι στρατιώτες εξοπλίζονται και οπλισμένοι στα δόντια με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, κοντά στις σφαίρες πετούν, αλλά λόγω της πλησιέστερης γωνίας μπορούν να πετάξουν τον εχθρό ή να διώξουν που μπορεί να κάνει μεγάλη τρύπα στον τοίχο. Ειδικές ενέργειες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, οι παίκτες θα φτάσουν στη ζούγκλα και στην έρημο, θα πρέπει να περάσουν μέσα από τα άγρια ​​δάση και να πολεμήσουν στους δρόμους. Τοποθεσίες γεμίζουν όχι μόνο τους καλά οπλισμένους εχθρικούς μαχητές, οι στρατιώτες παντού περιμένουν επικίνδυνες παγίδες και επιδέξια σχεδιασμένο σαμποτάζ.

Poprobovat τον εαυτό του ως καλά εκπαιδευμένο επαγγελματία στρατιώτης μπορεί να είναι, μόνο αν Phantomers κατεβάσετε ως πελάτης του παιχνιδιού, είναι εξαιρετική ποιότητα γραφικών, ρεαλιστικοί χαρακτήρες που ενεργούν σαν πραγματικοί άνθρωποι, πολλά σύγχρονα όπλα και μαχητές εξοπλισμού. Η μουσική συνοδεία και τα ηχητικά εφέ δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα και την ψευδαίσθηση της ύπαρξης σε ένα πραγματικό πεδίο μάχης.

Παιχνίδια

Obzor Phantomers.

Skachat Το παιχνίδι Fantomas μπορεί να είναι σχεδόν οποιοδήποτε προσωπικό υπολογιστή, καθώς δεν απαιτεί ειδικές απαιτήσεις συστήματος για την ποσότητα μνήμης και τον ελεύθερο χώρο στον σκληρό σας δίσκο, αλλά και με παλαιότερες εκδόσεις των Windows XP. Παίρνοντας στο παιχνίδι για πρώτη φορά, ο χρήστης γνωρίζει τον πρώτο του χαρακτήρα, το όνομά του είναι το ψευδώνυμό του. Όσο για το αρχαίο ψευδώνυμο καλά οπλισμένο, έχει στο οπλοστάσιο ενός πιστόλι, πολυβόλο και τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή, δεν εξετάζει ένα τακτικό μαχαίρι. Στη συνέχεια, έχοντας κερδίσει την εμπειρία της μάχης, οι παίκτες θα ανοίξουν και οι άλλοι μαχητές:

  • Viktoriya, είναι μια νεαρή κοπέλα από τη Ρωσία, ένας εθελοντής στον εξοπλισμό της περιλαμβάνει προστατευτικό drone,
  • Molot μαχητής από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η χρήση του touch-minute το πλεονέκτημά του,
  • Voron, μισθοφόροι από την Αλγερία, εξέδωσε ανατρεπτικό drone,
  • Charkaya γάτα, ειδικός παράγοντας αρχικά από την Ινδονησία, οι βραχίονες ασφαλείας πυργίσκος,
  • Bishop, οι Ευρωπαίοι από τις Κάτω Χώρες, ένας επαγγελματίας στρατιώτης του ΝΑΤΟ, χρησιμοποιεί μάρτυρα έναν εκτοξευτή χειροβομβίδων.

Phantomers παιχνίδι στο οποίο θεραπεία όχι λιγότερο διαφοροποιημένη από τη θέση και τους στρατιώτες, και οι έξι από αυτές - η μάχη για τον εαυτό μας επιτρέπει να αναπτύξουμε τις προσωπικές ιδιότητες για να κερδίσετε στη λειτουργία που θέλετε να στείλετε στο φως ένα ορισμένο αριθμό εχθρών. Η ομάδα Deathmatch σάς επιτρέπει να πολεμάτε με μια ομάδα άλλων παικτών που κάθονται μπροστά από την οθόνη. Η υπονόμευση ενός από τα είδη μάχης, οι παίκτες μάχονται ο ένας τον άλλον, ο σκοπός μιας ομάδας να υπονομεύσει τη θέση του εχθρού και ο άλλος να προστατεύσει τη δική σας βάση. Οι υπόλοιποι τρόποι υποστηρίζουν επίσης την αλληλεπίδραση μεταξύ παικτών, στην οποία η νικήτρια ομάδα των επιζώντων.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες