Overwatch

Εναλλακτικές ονομασίες: Παρακολούθηση

Overwatch παιχνιδιού: μια μάχη για το μέλλον.

τον Νοέμβριο του 2014 Στο φεστιβάλ BlizzCon της Blizzard Entertainment, ο προγραμματιστής και ο εκδότης παρουσίασαν το Overwatch, το οποίο περιλαμβανόταν στο πλαίσιο του κύριου είδους shooter.

є αρχές 2015 μέχρι το Δεκέμβριο, πραγματοποιήθηκαν κλειστές δοκιμές beta για να εντοπιστούν τα σφάλματα και να λάβουν ανατροφοδότηση από τους παίκτες για τη μηχανική παιχνιδιού και την εξισορρόπηση. Δεν υπάρχουν πια δοκιμές beta εδώ φέτος, αλλά όχι αργότερα από 21 μέχρι να κυκλοφορήσει το παιχνίδι. 06 Θα ξαναρχίσουν.

Αλλά γνωρίζουμε ότι η λήψη Overwatch θα είναι δυνατή για πλατφόρμες:

 • Xbox One
 • PC
 • PS4

Στο ίχνος των ηρώων.

Φαίνεται ότι οι προγραμματιστές έχουν αποφασίσει ότι το περπάτημα, έτσι το περπάτημα! Η επιλογή των ηρώων έχει ήδη αυξηθεί στον 21ο χαρακτήρα, και σίγουρα αυτό δεν είναι το όριο. Και όλοι φαίνονται τόσο διαφορετικοί ώστε δεν μπορείτε να τους συγχέετε και τα ταλέντα όλων είναι μοναδικά προκειμένου να τα χρησιμοποιήσετε πιο αποτελεσματικά στις επερχόμενες μάχες.

Οι

παίκτες μπαίνουν στον κόσμο όπου ξέσπασε ο πόλεμος και τα γεγονότα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Το overwatch είναι μια ειδική μονάδα ηρώων από διάφορες χώρες, που δημιουργήθηκε ειδικά για να νικήσει την αδικία, να βοηθήσει τους καταπιεσμένους και να αποκαταστήσει την ειρήνη στον πλανήτη.

Ο οργανισμός εκπλήρωσε απόλυτα τη λειτουργία του και η τάξη βασιλεύτηκε πραγματικά στη γη. Δέκα χρόνια δαπανήθηκαν για έρευνα, επιστημονικές εφευρέσεις, μοναδικές ανακαλύψεις. Όταν η μονάδα δεν ήταν πλέον απαραίτητη, απορρίφθηκε, αλλά κάτι πήγε ξανά λάθος και κατέστη σαφές ότι ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος να χωρίσει με τους ήρωες.

Overwatch είναι και πάλι σε ζήτηση και υπάρχουν ανοικτές κενές θέσεις για παίκτες που είναι έτοιμοι να επιλέξουν το ρόλο τους. Μπορείτε να γίνετε ρομπότ μοναχός από τη Σαμπάλα, οπλισμένος με σφυρί και θωρακισμένο πολεμιστή, ταξιδιώτη του χρόνου, σκόπιμη επικεφαλής ασφαλείας από την αιγυπτιακή βάση της Γκίζας, χαριτωμένο ινδουιστικό αρχιτέκτονα και να διαλέξετε από πολλούς άλλους ρόλους. Οι βασικές πληροφορίες για κάθε χαρακτήρα είναι διαθέσιμες: ηλικία, όνομα, επάγγελμα, επιχειρησιακή βάση και ανήκουν σε μια εταιρεία, αλλά το πλήρες δυναμικό και το στυλ δράσης θα αποκαλυφθούν μόνο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η αποτελεσματική χρήση των ηρώων θα φέρει σίγουρα τη νίκη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τέσσερις κατευθύνσεις:

 • Άμυνα - προστατεύει τα κατεχόμενα εδάφη από τους συμμάχους, δεν επιτρέπει στον εχθρό να διεισδύσει στην πρώτη γραμμή,
 • Το κτύπημα - δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς αυτόν τον ήρωα όταν παίρνετε σημεία προστατευμένα από τον εχθρό,
 • Υποστήριξη - θεραπεύστε τις πληγές, πολλαπλασιάστε τη δύναμη των συμμάχων αρκετές φορές,
 • Tank - πρώτα πηγαίνει στην επίθεση, φέρνοντας ζημιές και σύγχυση στις τάξεις των εχθρών. Είναι ανθεκτικό και σχεδόν ανίκητο, προστατευμένο από ισχυρή πανοπλία.

Be ήρωες θέτουν διάφορους στόχους και στόχους, η εφαρμογή των οποίων θα είναι επιτυχής εάν μελετήσετε τα ταλέντα των πολεμιστών και επιλέγετε εκείνους που αντιμετωπίζουν καλύτερα τη μεταφορά μέσω του εξοπλισμού Kings Row με EMR, την προστασία του ναού του Anubis και την εκτέλεση άλλων αποστολών.

Μπορείτε να παίξετε στις λειτουργίες "συνοδεία" ή "σημεία καταγραφής". Για το καθένα τους παρείχαν τους δικούς τους χάρτες και ενδιαφέροντα καθήκοντα Με την ευκαιρία, μαζί με τους χαρακτήρες και άλλες προσθήκες, νέες κάρτες θα είναι διαθέσιμες δωρεάν σε εκείνους τους παίκτες που φροντίζουν να αγοράσουν και να κατεβάσουν την Overwatch εκ των προτέρων μετά την απελευθέρωση.

Κατά την παραμονή στην "συντήρηση" Overwatch στον υπολογιστή, η πρώτη ομάδα παραδίδει τα αγαθά και η άλλη προσπαθεί να διακόψει την αποστολή. Στα "σημεία σύλληψης" για να πάρει τον έλεγχο της συγκεκριμένης επικράτειας του χάρτη Overwatch.

Συμβουλές συστήματος

Ελάχιστο:

 • OP: 768 MB μνήμης βίντεο και 4 GB μνήμης συστήματος 1010
 • ОС: 64bit / Win Vista / 7 / 10/8
 • Κάρτα γραφικών
 • : Nvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850 ή γραφικά Intel HD 4400
 • Επεξεργαστής: Intel Core i3 ή AMD Phenom X3 865
 • χώρος στο δίσκο: 5 Gb
 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες