Overlord Felovship του κακού

Εναλλακτικές ονομασίες: Συντροφιά του κακού Overlord

παιχνίδι Overlord Fellowship of Evil: το κακό αποδόσεις.

20. 10. 2015 άφησε το παιχνίδι Overlord υποτροφία του κακού στο είδος των ρόλων υπερπαραγωγή, να γίνει μια επέκταση των προηγούμενων μερών. Προγραμματιστής Codemasters δήλωσε ότι αυτό το είδος πειράματος για την επιστροφή στη κλασική προέλευση της τεχνολογίας τυχερών παιχνιδιών.  

Οι παίκτες βλέπουν την κατάσταση από ψηλά, και δεν επιδέχεται αναθεώρηση ενός ευρύτερου πεδίου δράσης. Μπορείτε να τοποθετήσετε μονά καμπάνια ή να συνεργάζεται με τέσσερις φίλους για να περάσετε ένα κοινό. Ανάπτυξη βασικών παιχνίδι για τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες:

 • Xbox One
 • Microsoft Windows
 • PlayStation 4

Mnogie ο οποίος κατάφερε Overlord υποτροφία του Κακού κατεβάσετε και να το δοκιμάσετε, εξέφρασαν διαφορετικές απόψεις, και δεν είναι όλοι ήταν ικανοποιημένοι. Λαμβάνοντας υπ 'όψιν της απαίτησης, οι συγγραφείς υπόσχονται να απελευθερώσουν αργότερα μια ενημερωμένη έκδοση, η οποία θα πρέπει να διορθωθεί το λάθος στιγμή.

 

 

– Ο ρόλος σας είναι σαφής αλήθεια το κακό!

Αν έχετε συνηθίσει να επιλέξουν μεταξύ πανοπλία και αστραφτερή λάμψη στο των ιπποτών και των αντιπάλων τους – Ιπποτών πάρα πολύ, αλλά δεν είναι τόσο λαμπερή, οι προγραμματιστές του αυτό το διασκεδαστικό αποφάσισε τα πάντα για σας, αφήνοντας μόνο να ελέγξει τις δυνάμεις του κακού. Και δεν θα αναμιχθούν, είναι μια γεύση από τα skinny δαιμόνια με άπληστους μάτια. Ότι αυτές οι ομορφιές και έχετε να διαχειριστείτε, εάν κάνετε λήψη Overlord υποτροφία του Κακού.

Στα προηγούμενα δαιμόνια μέρος (που τσιράκια) έχουν χάσει τον κύριό τους – Σκοτεινός Άρχοντας, και να αναζωογονήσει στερείται δεξιοτήτων. Έχουν υποφέρει εδώ και καιρό ο εκφοβισμός, βλέποντας τα χαρούμενα πρόσωπα των αγροτών, κατάφυτα λιβάδια και ευωδιαστά λουλούδια κυματίζουν πεταλούδες. Μακριά σαν βλασφημία δεν μπορούν να ανεχθούν την σκοτεινή ψυχή, και τα δαιμόνια φυλή πάει στη σπηλιά, βρήκε ένα βιβλίο της αρχαίας ξόρκια  th κάλεσε τις τέσσερις υπηρέτες του σκότους.

Ανέστη δαίμονες να είναι δυσάρεστη δουλειά – καταστρέψει ο άνθρωπος έχει δημιουργηθεί για να κάνει τον κόσμο του χάους, να ενσταλάξει τρόμο στις ψυχές των ανθρώπων. Μόνο μετά από όλες τις προετοιμασίες που και πάλι να προσπαθήσετε να αναστήσει τον Σκοτεινό Άρχοντα, αλλά για τώρα παρακαλώ καλωσορίζουμε τέσσερις τέρατα:

 • Vsesilnaya νεκρομάντη φορά κακώς έκρινε το τελετουργικό και ήταν φυσητό σε κομμάτια, αλλά τώρα είναι πίσω στην επιχείρηση?
 • Ustrashayuschy ισχυρό πολεμιστή στην εποχή του δεν έχει καταφέρει να επιτεθούν τα πέτρινα trolls, και πέθανε, αλλά τώρα πίσω?
 • Zlobny νάνος σκοτώθηκε από ένα μέλος της Αδελφότητας του κακού?
 • Temny ξωτικό χτυπήθηκε – νάνος πιο άσπονδο εχθρό του.

εκχωρηθεί σε κάθε χαρακτήρα το δικό της ρόλο στη νέα ιστορία της Overlord υποτροφία του Κακού στον υπολογιστή. Χτυπούν σε μια μετωπική επίθεση, λειτουργούν από απόσταση, τη χρήση μαγείας και να αποδυναμώσουν τους εχθρούς. Ότι έγινε ισχυρότερη, θα πρέπει να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους με την αποστολή σε μια μάχη που θα είναι αρκετό. Σύντομα θα είναι δυνατόν να συμπληρώσει τα ταλέντα τους με πρόσθετες δεξιότητες για να εξοπλίσει διαφορετικά όπλα και εξοπλισμό.

Σε σύγκριση με τα προηγούμενα μέρη Overlord FOE, βλέπουμε τις διαφορές ως προς τις αρχές της στρατιωτικής δράσης – νωρίτερα έμφαση στη μάζα zavarushku τώρα ήρωες πήρε το δικό τους δαιμόνια μινιόν με μια προσωπική σειρά από ιδιότητες που μπορεί να αντλήσει.

Παρέμεινε

και το μαύρο χιούμορ που εντυπωσίασε τόσο τους παίκτες,   και οπλισμένοι τους, μαζί με τα όπλα, μπορείτε να πάτε στο χωριό, προκειμένου να λάβουν μέρος στη λεηλασία, η καταστροφή των σπιτιών των ανθρώπων, την καταστροφή των βοοειδών και την υποδούλωση ανθρώπων. Ας κάποιος και πιστεύει ότι το Project Overlord είναι λίγο ρουστίκ, στη δυναμική της αναστάτωσης και ο ίδιος δεν αρνήθηκε.

Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος

 • OS: 64 bit / Windows 7 (και πάνω)
 • Pamyat 4 Gb
 • Protsessor: Intel Core i3 Σειρά / AMD FX σειρά (καλύτερη)
 • Video: AMD hd4850 / Nvidia GTS250 (καλύτερη)
 • Χώρος στο δίσκο
 • Mesto: 5 Gb
 • DirectX: 9. 0s
 

Παίξτε επίσης