Ένα κομμάτι 2 πειρατικό βασιλιά

Εναλλακτικές ονομασίες: Van Pies 2

One Piece σε απευθείας σύνδεση 2 Pirate King Pirate Adventures

Ανεμιστήρες της σκηνής anime σίγουρα ξέρουν πολλά για την πλοκή της ιαπωνικής τηλεοπτικής σειράς One Piece. Η φήμη αυτού του πειρατικού έπος για το τολμηρό αγόρι Luffy, που αποφάσισε να αμφισβητήσει τους πειρατές, έχει πάει πολύ πέρα ​​από την Ιαπωνία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, μετά από την επώνυμη σειρά, κυκλοφόρησε ένα παιχνίδι υπολογιστή που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, το οποίο επιτρέπει σε κάθε παίκτη να συμμετέχει στο ταξίδι του Luffy και της ομάδας του.

Μετά το πρώτο μέρος του έργου, οι προγραμματιστές, για την απόλαυση των οπαδών της σειράς, κυκλοφόρησαν την επόμενη έκδοση, One Piece Online 2. Αυτή η επιλογή μπορεί να προκαλέσει πολλή διαμάχη σχετικά με αποκλίσεις από την αρχική πλοκή, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκαλεί αυτή την καινοτομία όχι μοναδική. Στην περίπτωση αυτή, οι δημιουργοί του παιχνιδιού δεν χρησιμοποίησαν την γνωστή ιστορία των πειρατών, η οποία συνεχίζεται εδώ και 15 χρόνια. Μια τελείως διαφορετική προσέγγιση επιλέχθηκε. Για το παιχνίδι, επιλέχθηκε η διατύπωση της μαγικής φαντασίας, η οποία επέτρεψε να αλλάξει ριζικά ολόκληρη την έννοια.

Διαφορές πειρατικών κόσμων

Όταν δημιούργησε αυτό το online παιχνίδι, οι προγραμματιστές έλαβαν υπόψη τις επιθυμίες των οπαδών, οπότε η φωνή ενεργούσε από τους ίδιους φορείς όπως στο προηγούμενο μέρος. Σε αυτή την έκδοση του παιχνιδιού, φυσικά, υπάρχει κάποια μυθοπλασία, ακόμη και παραμέληση της αρχικής πλοκής. Αλλά πάνω σε αυτή τη βάση οι προγραμματιστές επέτρεψαν να δημιουργήσουν συμμαχίες μεταξύ του Luffy και του ναύαρχου Borsallino ή του κακοποιού Enel.

Τώρα μπορείτε να παίξετε ένα κομμάτι 2 με σημαντικές προσαρμογές σε αυτό που συμβαίνει, το οποίο παρέχει μια πιο συναρπαστική ιστορία για τον παίκτη, φυσικά, υπάρχουν πολλές τέτοιες προσαρμογές στο παιχνίδι. Ο παίκτης έχει τώρα τη δυνατότητα να μετατρέψει τους ανθρώπους σε ζόμπι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και να καταστήσει τους Luffy, Zorro και Sanji μια ομάδα τον κύριο εχθρό ολόκληρου του πειρατικού κόσμου.

Πλεονεκτήματα των online παιχνιδιών:

  • Plot δεν είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του παιχνιδιού. Το One Piece Online 2 θα απευθύνει έκκληση στους παίκτες που προσελκύονται από την ευκαιρία να πολεμήσουν με πολλούς εικονικούς κακοποιούς,
  • Εύκολο παιχνίδι. Ακόμα και ένας νεοφερμένος σε αυτήν την κατεύθυνση anime μπορεί γρήγορα να καταλάβει τι συμβαίνει στην οθόνη. Κάθε επίπεδο εδώ είναι ένας γιγαντιαίος χάρτης με δωμάτια, διάδρομοι κ.λπ. δ. Ο παίκτης πρέπει να καταγράψει τα σημεία του παιχνιδιού του εχθρού, ελιγμούς μεταξύ εχθρικών στρατών ·
  • Γραφικά υψηλής ποιότητας με τεχνολογία σκίασης. Δεν ήταν τίποτα που οι προγραμματιστές του παιχνιδιού το επέλεξαν, καθώς δημιουργεί την εντύπωση ότι παρακολουθούμε τη σειρά
  • Δυνατότητα χρήσης του υπαινιγμού σε όλο το παιχνίδι. Ακόμα και ο πιο αφοσιωμένος οπαδός αυτής της ιστορίας anime μπορεί να χαθεί στις λεπτομέρειες του παιχνιδιού. Ως εκ τούτου, για αυτούς τους σκοπούς ένα ειδικό κατάστημα παρέχεται στο παιχνίδι όπου μπορείτε να αγοράσετε προφίλ, βίντεο και βιογραφίες των συμμετεχόντων.
Το

iPlayer One Piece 2 Online είναι πάνω απ 'όλα ένα παιχνίδι για τους οπαδούς. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός αποχρώσεων και χαρακτηριστικών που είναι γνωστά μόνο σε όσους είναι αφοσιωμένοι οπαδός της ιαπωνικής τηλεοπτικής σειράς και η πρώτη έκδοση του παιχνιδιού περιηγητή που βασίζεται στα κίνητρά του.

Fact, ότι η πλοκή της σειράς και το πρωτότυπο παιχνίδι εδώ είναι λίγο ξεχασμένες, δεν είναι καθόλου ενοχλημένες από τους οπαδούς αυτού του παιχνιδιού, αρχίζουν να παίζουν το One Piece Online 2 και καταλαμβάνονται από έναν νέο κόσμο απίστευτων περιπέτειων. Η πλοκή δεν έρχεται στο προσκήνιο στη διατύπωση των προγραμματιστών, το κύριο πράγμα εδώ είναι ειδικά εφέ, ζωντανά γραφικά, και δυναμική ανάπτυξη του οικοπέδου.

Για να παίξετε το Van Pies 2, η εγγραφή στον ιστότοπο είναι απαραίτητη. Μετά από αυτό, ο χρήστης θα είναι σε θέση ξανά και ξανά να επιστρέψει στις αγαπημένες στιγμές του παιχνιδιού και να περάσει από τα πιο συναρπαστικά επίπεδα, να χτίσει τη στρατηγική τους, να διεξάγει μάχες και να επιλέξει τον βέλτιστο χαρακτήρα anime για τον εαυτό τους.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες