Nosgoth

Εναλλακτικές ονομασίες: Nosgoth

Για όσους λατρεύουν τα οικόπεδα για τους βαμπίρ, έχει δημιουργηθεί ένα παιχνίδι ομάδας δικτύου Nosgoth, όπου ο καθένας μπορεί να αισθάνεται σαν το Van Helsing ή ένα βαμπίρ στο αίμα. Δύο ομάδες τεσσάρων παικτών θα πολεμήσουν μέχρι θανάτου, όπως λένε, στην τελευταία σταγόνα αίματος. Όμως ο νικητής αποκαλύπτεται σε σημεία μόνο μετά τον επόμενο αγώνα, όταν οι παίκτες αλλάζουν ρόλους.

παιχνίδι Nosgoth: μια αιματηρή αναμέτρηση δύο αγώνων

Ανθρώπους και βαμπίρ - υπάρχει ένας αδυσώπητος πόλεμος μεταξύ τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα ήθελα να πω ότι κάτω από τον ήλιο, αλλά όπως γνωρίζετε, οι βρικόλακες δεν τους αρέσει ηλιοθεραπεία. Ωστόσο, εμείς, οι άνθρωποι, αντιλαμβανόμαστε ως νόμιμα τρόφιμα και εμείς κατηγορηματικά δεν θέλουμε να τα αντιμετωπίσουμε. Σε αυτή τη βάση, εμφανίζονται διαφορές και δεν μπορεί κανείς να πει ότι οι δυνάμεις ριζώνουν ριζικά υπέρ του ενός.

Οι εκπρόσωποι της κάθε φυλής έχουν πλεονεκτήματα, αλλά και αμαρτία με ελαττώματα.

  • Οι άνθρωποι βασίζονται στη δύναμη των όπλων: τόξα και βαλλίστρες, ρίχνουν όστρακα, χειροβομβίδες με διάφορα εφέ, παγίδες. Αλλά ο στενός αγώνας είναι χειρότερος, οπότε είναι καλύτερα να μην αφήσουμε τα αρπακτικά πουλιά να πλησιάσουν κοντά σας.
  • Οι βρικόλακες, αντίθετα, προτιμούν τη στενή μάχη, αφού τα όπλα τους είναι κέρατα, νύχια και φτερά. Έχουν απίστευτη σωματική δύναμη και προτιμούν να μην ασχολούνται με ανθρώπινα όπλα.

Δημιουργούμε ομάδες

Εάν αποφασίσετε να παίξετε στο Nosgoth, πρέπει να καταλάβετε κάποιους κανόνες για την επιτυχή επιβίωση:

  • Συνούνται στις ομάδες
  • Χρησιμοποιήστε εύλογα τα πλεονεκτήματα των ηρώων
  • Δεν χωρίστε και μην βγείτε απέναντι στον εχθρό μόνο

Για ό, τι χρειάζεται μια ομάδα, είναι σαφές ότι είστε ισχυροί μαζί. Αλλά όσον αφορά τις τακτικές, για να μεταφράσει με επιτυχία, εξετάστε τα χαρακτηριστικά των χαρακτήρων. Οι βρικόλακες ξέρουν πώς να ανεβαίνουν τέλεια στους τοίχους, να πετούν, να πηδούν μακριά, να έχουν τεράστια δύναμη, αλλά οι δυνατότητες του καθενός αναπτύσσονται σε διαφορετικές αναλογίες. Υπάρχουν γρήγοροι και ελαφριές βαμπίρ που μπορούν να αναπηδήσουν και να νικήσουν το θύμα ψηλά. άλλοι τεράστιοι και ισχυροί, διασκορπισμένοι εχθροί στο πλάι. Άλλοι αρπάζουν το θύμα από το πλήθος και πετούν μαζί του.

άνθρωποι έχουν τις δικές τους μάρκες. Διακρίνονται σε σκοπευτές διαφόρων τύπων: τοξότες, αγκώνες, κονιάματα. Ως εκ τούτου, κάποιος θα γίνει ανιχνευτής, κάποιος θα υποστηρίξει, καλά, κάποιος θα είναι ελεύθερος σκοπευτής. Όταν παίζετε για ανθρώπους, ετοιμαστείτε για γυρίσματα, μακρινές λήψεις, πολύ, πολύ καιρό και έντονη γυρίσματα.

Για να συμμετάσχετε και να συμβάλλετε στην ανάπτυξη του πολέμου, πρέπει να κατεβάσετε το Nosgoth, να δημιουργήσετε έναν ήρωα και να βρείτε την υπόλοιπη ομάδα στο δίκτυο.

Αυξάνουμε τα χαρακτηριστικά και δείχνουμε την κλάση

Όλοι γνωρίζουν ότι κάθε ήρωας αποκτά βαθμιαία δύναμη και επιδεξιότητα. Με άλλα λόγια, συζύγους και μετριάζεται σε συνεχείς μάχες. Δεν μπορείτε να πάτε στραβά εάν υποθέσετε μια παρόμοια κατάσταση στο iPlayer Nosgoth. Για να αναβαθμίσετε την προσωπικότητά σας, να λάβετε μέρος σε μάχες και να αποκτήσετε ένα τεχνούργημα που θα αυξήσει την τάξη σας.

Καθώς ολοκληρώνετε τις αποστολές, κερδίζετε ένα νόμισμα για το οποίο μπορείτε να αγοράσετε πολλά χρήσιμα πράγματα: δεξιότητες, εξοπλισμό, στολές. Υπάρχουν επίσης πραγματικά χρήματα που θα επιταχύνουν τη διαδικασία συσσώρευσης εμπειρίας, δεξιοτήτων, εισοδήματος. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ενισχύσεις και δέρματα, αλλά αυτές οι αγορές δεν είναι υποχρεωτικές και μπορείτε να τις κάνετε χωρίς αυτές.

Plus Nosgoth μπορεί σίγουρα να ονομάζεται η παρουσία της σχετικής ισότητας των παικτών. Δηλαδή, οι έμπειροι παίκτες δεν θα είναι σε θέση να επιτεθούν και να καταστρέψουν τους αρχάριους.

Phach dynamics plot, όμορφα γραφικά, συναρπαστικές μάχες, μια ποικιλία από δωρεάν χαρακτηριστικά. Αλλά το πιο σημαντικό, είναι μια θαυμάσια εκτελεσμένη ιδέα ενός θέματος βαμπίρ. Δεδομένου ότι οι βρικόλακες έχουν γίνει ένα αρκετά προβληματικό θέμα, οι προγραμματιστές μπορούν να επαινεθούν για την αρχική προσέγγιση.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες