NORD: Ήρωες του Βορρά

Εναλλακτικές ονομασίες: Nords: Heroes of-Tkhe Βορρά
Igra Nords: Ήρωες του Βορρά - να γίνει ένας ήρωας του Βορρά.
είδος
V MMO παιχνίδι στρατηγικής εμφανίζεται Nords: Ήρωες του Βορρά (βόρειοι: Ήρωες του Βορρά). Μόλις στα παγωμένα εδάφη της χώρας αυτής, θα συναντήσετε ένα τρομερό κακό που εγκαταστάθηκαν αυτά τα γεωγραφικά πλάτη. Γίνετε ένας από τους:
  • Elfov
  • Orkov
  • Vikingov
Pust πριν υπήρχε ένας πόλεμος μεταξύ τους, και αυτό δεν πρόκειται ομαλά στη σκληρή σφαίρα, αλλά η σημερινή τους εχθρούς πολύ πιο κακό και αιμοδιψή, για να επιδοθούν περαιτέρω ασήμαντες διαφορές τους. Ήρθε η ώρα να ενωθούν για μια σοβαρή μάχη, συγκεντρώνοντας έναν στρατό από τα καλύτερα πολεμιστές. Στη συνέχεια, ήρθε η στιγμή της αλήθειας, όταν οι Nords: Ήρωες του Βορρά για να παίξει - μια μεγάλη τιμή για κάθε gamer που θέλει να αποδείξει την πίστη του. Με το συνδυασμό ανθρώπινη επινοητικότητα, τη δύναμη των Orcs και τη μαγεία των ξωτικών», ήρωες έχουν ενωθεί σε συμμαχίες, προκειμένου να αντανακλούν πιο αποτελεσματικά τις επιθέσεις των κακών πνευμάτων. Είστε προετοιμασμένοι για το σημαντικό ρόλο - την ανάληψη της ευθύνης, να αυξήσουν στρατούς σε ένα νέο επίπεδο.
Trudny τρόπος του πολεμιστή.
πρέπει να γίνει
Pervye βήματα για να επαναφέρετε το βασίλειο αμέσως όταν οι Nords: Ήρωες του Βορρά εγγραφής. Επιλέγοντας ένα ελκυστικό αγώνα, να μελετήσει την κατάσταση από μέσα. Είναι λυπηρό, αλλά η χώρα βρίσκεται σε πλήρη ερείπωση, και πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια τους, αρχίζουν να εργάζονται. Σας περιμένουμε για PVE και PVP μάχες όπου οι εχθροί γίνονται εικονικές τέρατα και πραγματικούς παίκτες, αποφάσισαν να δοκιμάσουν την αντοχή τους και την μάχη σας.
Ne να φοβάται από τους αγώνες, επειδή σκληρύνει χαρακτήρες αποκτήσουν εμπειρία και τη δύναμη, τη βελτίωση των δεξιοτήτων και να πάρει χρήσιμα αντικείμενα. Μαζεύοντας στο κόμμα σας τους καλύτερους μαχητές, δεν μπορεί να φοβάται τις συχνές αποτυχίες και προσωρινή - μόνο σκληρύνει χαρακτήρα. Εκτός από τις πολυάριθμες ασκήσεις στο πεδίο της μάχης θα είναι μια πιο ειρηνική κατάληψη - η ανάπτυξη του βασιλείου. δραστηριότητες εξόρυξης - απαραίτητη προϋπόθεση για την κατασκευή των κατοικιών και βιομηχανικών κτιρίων. Αναπτύξει ορυχεία, να αναπτύξει ένα κήπο μανιτάρι, μην ξεχάσουμε το ζυθοποιείο και το ψάρεμα καλύβα. Για στρατοί χρειάζονται ειδική λόγους εκπαίδευσης και στρατώνες, καθώς και σημαντικό εξοπλισμό:
  • Perchatki
  • Oruzhie
  • Shlemy
  • Kolchugi
  • Bronya
Vy μπορεί να εκτελέσει σημαντικά καθήκοντα, και να επιλέξετε από το μενού: Στόχοι, περιπέτεια και αναζήτηση για τα χωριά. Με την επιλογή του σκοπού, συμφωνείτε με τη γρήγορη επιδρομή στο έδαφος του εχθρού και να ολοκληρώσει τη λεηλασία των πόρων της.
V περιπέτειες θα σας αποσταλεί στην αποστολή, δίνοντας τις ακριβείς συντεταγμένες και τις συνθήκες εργασίας. Μόνο πλήρως εκτέλεση, μπορείτε να βασιστείτε στο νέο.
Esli αποφάσισε να πάει σε αναζήτηση των χωριών, να είναι ένα επικίνδυνο ταξίδι που δεν τελειώνει απαραίτητα τη νίκη σας. Εδώ είναι απαραίτητο να συλλάβει τους οικισμούς, να καθιερώσει την κυριαρχία τους πάνω τους για να ενεργήσει συνεχώς εισόδημα από την παραγωγή και τις εξελίξεις τους στα ταμεία σας. οι παίκτες μπορούν να θίξει μόνο σε μια τέτοια περίπτωση, η οποία κατάφερε να ενισχύσουν τις θέσεις τους και να δημιουργήσουν αρκετή ενέργεια. iPlayer Nords: Ήρωες του Βορρά shareware. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι αποχρώσεις του παιχνιδιού στη διάθεσή σας για δωρεάν, αλλά υπάρχει ένα VIP-χαρακτηριστικά που επιτρέπουν πραγματικά χρήματα για να αγοράσει ένα συμπλήρωμα και όχι την αύξηση του επιπέδου των ηρώων και των στρατών. Σε ένα ορισμένο ποσό διαθέσιμο για αγορά χρήσιμα αντικείμενα, λείπει τόσο κατά την πρώτη. Επιπλέον, ο στρατός αγόρασε πιο βιώσιμη - μεταφέρει λιγότερες απώλειες στις μάχες, αποτελεσματικά ληστεία και την επίθεση των γειτόνων. Τα σημεία αυτά είναι μόνο για ανυπόμονους παίκτες που θέλουν να πάρουν όλα τα οφέλη νωρίτερα. Αλλά χωρίς χρήματα, μπορείτε να αυτο-ζωοτροφών για να πάρει όλες τις βελτιώσεις - θα πρέπει να είναι μόνο ένα μικρό ασθενή. Αλλά μάλλον για να αποκτήσουν εμπειρία και εκ των προτέρων στο παιχνίδι θα σας βοηθήσει να συμμαχίες με άλλους παίκτες.
 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες