NORD: Ήρωες του Βορρά

Εναλλακτικές ονομασίες: Nords: Ήρωες του Βορρά
παιχνίδι Nords: Ήρωες του Βορρά - να γίνει ήρωας του Βορρά
στο είδος του MMO παιχνίδι στρατηγικής εμφανίζεται Nords: Ήρωες του Βορρά ( βόρειοι: Ήρωες του Βορρά ). Μόλις την παγωμένη γη σε αυτή τη χώρα, θα συναντήσετε ένα τρομερό κακό που εγκαταστάθηκαν αυτά τα γεωγραφικά πλάτη. Γίνετε ένας από τους
    5^^^^6 Ξωτικών 5^^^^6 Orc
  • ^Βίκινγκ 6^
Ας νωρίτερα ήταν ο πόλεμος μεταξύ τους, και ακόμη και τώρα δεν πρόκειται ομαλά στη σκληρή σφαίρα, αλλά οι τρέχουσες εχθρούς πολύ πιο κακό και αιμοδιψή, για να επιδοθούν περαιτέρω ασήμαντες διαφορές τους. Ήρθε η ώρα να ενωθούν για μια σοβαρή μάχη, συγκεντρώνοντας μια στρατιά από τους καλύτερους πολεμιστές. Στη συνέχεια, ήρθε η στιγμή της αλήθειας, όταν οι Nords: Ήρωες του Βορρά για να παίξει - μια μεγάλη τιμή για κάθε gamer που θέλει να αποδείξει την πίστη του.
συνδυάζοντας ανθρώπινη εφευρετικότητα, τη δύναμη των Orcs και ξωτικά μαγείας », ήρωες έχουν ενωθεί σε συμμαχίες, έτσι ώστε να αντικατοπτρίζουν αποτελεσματικά τις επιθέσεις των κακών πνευμάτων. Μπορείτε έτοιμοι για το σημαντικό ρόλο - ανάληψη ευθύνης, την αύξηση στρατούς σε ένα νέο επίπεδο.
& nbsp?
& nbsp?
Ο δύσκολος δρόμος του πολεμιστή
Τα πρώτα βήματα για την αποκατάσταση της βασιλείας πρέπει να γίνεται αμέσως όταν οι Nords: Ήρωες της καταχώρισης Βορρά. Επιλέγοντας ένα ελκυστικό αγώνα, για να εξετάσει την κατάσταση από μέσα. Είναι λυπηρό, αλλά η χώρα βρίσκεται σε πλήρη ερείπωση, και πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια τους, αρχίζουν να εργάζονται. Σας περιμένουμε για PVE και PVP μάχες όπου οι εχθροί γίνονται εικονικές τέρατα και πραγματικούς παίκτες, αποφάσισαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να μάχης σας.
Μην φοβάστε από τις μάχες, επειδή σκληρύνει χαρακτήρες αποκτήσουν εμπειρία και τη δύναμη, να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να πάρουν χρηστικά αντικείμενα. Μαζεύοντας στο κόμμα σας οι καλύτεροι μαχητές δεν μπορεί να φοβάται τις συχνές αποτυχίες και προσωρινή - μόνο σκληρύνει χαρακτήρα.
Εκτός από τις πολυάριθμες ασκήσεις στο πεδίο της μάχης θα είναι μια πιο ειρηνική δραστηριότητα - ανάπτυξη του Βασιλείου. Ορυχεία - απαραίτητη προϋπόθεση για την κατασκευή κατοικιών και βιομηχανικών κτιρίων. Ανάπτυξη ορυχεία, να αναπτύξει ένα κήπο μανιτάρι, μην ξεχάσουμε το ζυθοποιείο και καλύβα ψαρά. Για στρατοί χρειάζονται ειδικοί λόγοι και στρατώνες κατάρτισης, καθώς και ο εξοπλισμός είναι σημαντικά:
    5^^^^6 Γάντια 5^^^^6 Όπλα 5^^^^6 Κράνη 5^^^^6 Kolchuga 5^^^^6 Armor
Μπορείτε να εκτελέσετε σημαντικά καθήκοντα, και να επιλέξετε από το μενού: στόχοι, αναζητήστε την περιπέτεια και τα χωριά.
Αφού επιλέξετε ένα στόχο, συμφωνείτε με τη γρήγορη επιδρομή σε εχθρικό έδαφος και πλήρη εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της.
Σε περιπέτειες θα σας αποσταλεί στην αποστολή, δίνοντας τις ακριβείς συντεταγμένες και τις συνθήκες της εργασίας. Μόνο το εκτελέσει πλήρως, μπορείτε να βασιστείτε στο νέο.
Εάν αποφασίσετε να πάτε σε αναζήτηση των χωριών, να είναι ένα επικίνδυνο ταξίδι, το οποίο δεν είναι απαραίτητα το τέλος της νίκης σας. Εδώ είναι απαραίτητο να συλλάβει τους οικισμούς, για να καθιερώσει την κυριαρχία τους πάνω τους στα ταμεία σας συνεχώς λαμβάνει εισόδημα από την παραγωγή και την ανάπτυξη τους. Σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να θίξει μόνο οι παίκτες που κατάφεραν να ενισχύσουν τις θέσεις τους και να δημιουργήσουν αρκετή δύναμη.
& nbsp?
& nbsp?
Χαρακτηριστικά μείνετε στη Βόρεια Βασίλειο
iPlayer Nords: Ήρωες του Βορρά shareware. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι αποχρώσεις του παιχνιδιού στη διάθεσή σας για δωρεάν, αλλά υπάρχει ένα VIP - χαρακτηριστικά που επιτρέπουν πραγματικά χρήματα για να αγοράσει ένα συμπλήρωμα για την αύξηση και όχι το επίπεδο των ηρώων και των στρατών. Σε ένα ορισμένο ποσό που είναι διαθέσιμο για να αγοράσουν χρήσιμα αντικείμενα όπως λείπει από την πρώτη. Επιπλέον, ο στρατός αγόρασε πιο βιώσιμη - πρέπει να είναι μικρότερη από τις απώλειες στις μάχες, αποτελεσματική επίθεση και ληστεύουν τους γείτονές τους. Τα σημεία αυτά είναι μόνο για ανυπόμονους παίκτες που θέλουν να πάρει όλα τα οφέλη νωρίτερα. Αλλά χωρίς χρήματα, μπορείτε να αυτο - ζωοτροφών για να φτάσουμε σε όλα τα βελτιώσεις - πρέπει απλώς να είναι λίγο υπομονετικοί. Αλλά μάλλον για να αποκτήσουν εμπειρία και εκ των προτέρων στο παιχνίδι για να βοηθήσει συμμαχίες με άλλους παίκτες.
 

Παίξτε επίσης