Κανένας ουρανός του ανθρώπου

Εναλλακτικές ονομασίες: Κανένας ουρανός του ανθρώπου

παίξει Sky χώρο του mastering κανενός ανθρώπου.

Στο θέμα χώρου δημιουργήθηκε πολλά προϊόντα τυχερών παιχνιδιών, αλλά η ιδέα εξακολουθεί να διεγείρει όχι μόνο τους παίκτες αλλά και τους ίδιους τους προγραμματιστές. Ανεξερεύνητη χώρου, δίνει τη φαντασία, έτσι ώστε εκπλήξεις είναι αναπόφευκτες συγγραφείς, και οι παίκτες θα είναι ευτυχείς να δεχτούν νέες ιδέες. Τον Ιούνιο, 2016 προγραμματισμένη κυκλοφορία ενός νέου έργου που εργάζεται στούντιο Γεια σας παιχνίδια. Sky Game κανένα άτομο δεν θα γίνει ένα τεράστιο sandbox, την οποία μπορείτε να ταξιδέψετε ατέλειωτα, μελετώντας το αόρατο πλανήτη με μοναδική χλωρίδα και πανίδα.

Space Simulator προσφέρει ένα χρήστη και multiplayer modes παιχνιδιού, και θα & nbsp? Ταυτόχρονα για PC & nbsp? Και PS4.

Ένα ενδιαφέρον γεγονός είναι η έναρξη των εργασιών για το παιχνίδι & ndash? Προέρχεται από τον κύκλο των τεσσάρων ατόμων πίσω από κλειστές πόρτες. Κατά τη διάρκεια του έτους, κανείς στην εταιρεία δεν είχε ιδέα ότι σε ένα μικρό δωμάτιο βράζει δημιουργική διαδικασία, και έχουμε ήδη ένα μοναδικό κινητήρα και το ίδιο το περιβάλλον του παιχνιδιού. Τώρα η ομάδα έχει αυξηθεί σε 13 άτομα.

Το 2014, Το έργο παρουσιάστηκε στην E3, και ήταν υποψήφια για τρία βραβεία και κέρδισε στο πνεύμα του"Καλύτερου Πρωτότυπου Game"και"Καλύτερο Παιχνίδι από ανεξάρτητους προγραμματιστές." Αληθινή οπαδοί του είδους όνειρο της λήψης Sky No Man σχετικά με την αναγνώριση των κριτικών του μόνο καύσιμα το ενδιαφέρον για το νέο προϊόν.

διερεύνηση γαλαξία.

πλανήτες μέσα στο παιχνίδι τόσο πολύ, και δημιουργούνται κάθε φορά νέα ότι το ταξίδι θα είναι απίθανο να κυκλοφορήσει. Δεδομένου ότι ο στόχος των συγγραφέων ήταν να επιτρέψει στους παίκτες να γράψει τη δική τους ιστορία, ορισμένα σενάρια που πρέπει να ακολουθήσουν, δεν υπάρχει. Μετακίνηση μεταξύ των γαλαξιών, να βρούμε νέους πλανήτες, και να εξερευνήσετε τους. Θα είναι δυνατό να βρεθεί ένα νέο είδος των ζώων ή των φυτών; & ndash? σάρωση, και εμφανίζονται σε μια κοινή βάση δεδομένων. Μπορείτε να έρθει με τα ονόματά τους και να υπογράψουν το όνομά σας για να διαιωνίζουν στην τεράστια βιβλιοθήκη παιχνιδιών. Εάν έχετε ονειρευτεί δόξα ανακάλυψε, εδώ είναι.

Ο άτλας θα γραφτεί ανακάλυψη και άλλους παίκτες, και θα δείτε ότι υπάρχουν πολλές ανακαλύψεις που έγιναν από κάποιον άλλο πριν. Προσγείωση στο νέο έδαφος, είναι δυνατόν να ανιχνευθούν οι ερειπωμένους ναούς του χαμένου πολιτισμού, την ασυνήθιστη, μυστηριώδη τεχνολογία και κατέστρεψαν τα πλοία. Μερικά αντικείμενα θα είναι χρήσιμη & ndash? να βελτιώσουν την ποιότητα των κοστούμι ή το σκάφος σας.

Εξερευνώντας τον πλανήτη, πρέπει να θυμόμαστε ότι το να είσαι μακριά από το φως θα είναι το κρύο σε άμεση γειτνίαση & ndash? έρημο και ζεστό, και μόνο εκείνοι που βρίσκονται σε μια βέλτιστη απόσταση μπορεί να είναι βιώσιμη. Σύμφωνα με τους προγραμματιστές, μόνο το 10 % του συνόλου των ουρανίων σωμάτων πιθανώς κατοικούνται από τα έμβια όντα και έχουν βλάστηση.

Θα χρειαστείτε μια αξιόπιστη κοστούμι για να προστατεύσουν τον εαυτό τους από ένα εχθρικό περιβάλλον & ndash? ακτινοβολία, οξύ, ένα δηλητηριώδες ομίχλη. Εξερευνήστε τον κόσμο σε διαφορετικές ώρες της ημέρας, καθώς ορισμένοι κρατούμενοι εμφανίζονται μόνο το απόγευμα, και να είναι δύσπιστοι όσον αφορά μεταλλάξεις και τα αρπακτικά ζώα.

λίγο ακόμα, και μπορείτε να κάνετε λήψη του Sky αριθ ανθρώπου. Μετά την επίσημη κυκλοφορία, θα πρέπει να ενημερώνεται συνεχώς, και θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες, της τεχνολογίας και του χώρου. Ενώ ο καθένας είναι μόνο ένα πλοίο του ουρανού Όχι ανθρώπου σε έναν υπολογιστή, αλλά με τη δυνατότητα να το βελτιώσουμε, την προσαρμογή σε διαφορετικές λειτουργίες: το εμπόριο, μάχες, εξερεύνηση.

  • Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo & nbsp? GHz.
  •  

    Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες