Νάνος ιστορία

Εναλλακτικές ονομασίες: Νάνος ιστορία

Ninja Saga Game: Το Naruto είναι μαζί μας και πάλι

Εάν είστε οπαδός της σειράς anime για το Naruto Uzumaki, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο καρδιακός σας ρυθμός επιταχύνθηκε με τη ματιά ενός παιχνιδιού MMORPG του προγράμματος περιήγησης για τις νέες του περιπέτειες. Ας το παιχνίδι Ninja Saga δεν είναι σαν το αρχικό οικόπεδο του κινούμενου προϊόντος, αλλά όλα τα βασικά στοιχεία είναι παρόντα και περιοδικά προσχωρούν στην ομάδα του κύριου χαρακτήρα.

Η διαδικασία παιχνιδιού μπορεί να χωριστεί σε δύο συνιστώσες: μάχες από τη μία πλευρά, και αναζητήσεις, εμπορία, επικοινωνία και εξερεύνηση του χώρου από την άλλη. Αυτό κάνει το παιχνίδι ποικίλη και καθώς όλα συμβαίνουν στο φόντο των απίστευτα πολύχρωμων τοπίων, θα λάβετε ένα τεράστιο τμήμα της θεραπείας χρωμάτων.

Το ύφος του anime περιλαμβάνει πολλά ειδικά εφέ και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το Ninja Saga θα πρέπει να παίξει χρησιμοποιώντας διαφορετικά κόλπα σε κάθε στροφή. Ακόμη και η οθόνη του παιχνιδιού φαίνεται πάντα φωτεινή, πεντακάθαρη με εικονίδια που δείχνουν το επίπεδο του τσάκρα, δεξιότητες, ικανότητες και άλλα δεδομένα ή κουμπιά ελέγχου.

χαρακτήρες και σχολεία Ninja

Παίρνοντας στον κόσμο του Naruto μπορεί να είναι μετά την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, η οποία προηγείται της εγγραφής Ninja Saga. Πληκτρολογήστε το e-mail, τον κωδικό πρόσβασης και επιβεβαιώστε ξανά. Στη συνέχεια, συμφωνείτε με τη συμφωνία χρήστη και κάντε κλικ στο "Εγγραφή". Ή χρησιμοποιήστε άλλη επιλογή σύνδεσης μέσω Facebook, Twitter, Google+ και VKontakte.

αρχάριοι προσφέρονται μια μικρή επιλογή: κορίτσι ή αγόρι. Αλλά περνώντας από τα στάδια του παιχνιδιού και ολοκληρώνοντας τις αποστολές, θα γίνουν διαθέσιμα νέα πρόσωπα, πιο ώριμα και επιδέξια. Μπορείτε ακόμη να καλέσετε την ομάδα σας Naruto, Sakura, Kakashi, Sasuke και Iruka.

Καθαρισμένο από ήρωες σε τρία μαθήματα μάχης:

  • Tajutsu. Προς αυτή την κατεύθυνση, δίδεται έμφαση στην εκπαίδευση κατά τη διεξαγωγή αντεπιθέσεων και στην παρεμπόδιση των εχθρικών επιθέσεων.
  • Ninjutsu Οι μαθητές εκπαιδεύονται για να χτυπήσουν μπλοκ του εχθρού και να προκαλέσουν σημαντικές ζημιές.
  • Genjutsu. Αυτό το σχολείο ενσταλάζει τους μαθητές ευκινησία και ευελιξία για να αποφύγουν τα χτυπήματα του εχθρού, κινείται γρήγορα και κάνει απρόσμενες επιθέσεις στον εαυτό του.
Υπάρχουν πλεονεκτήματα σε

από κάθε κατεύθυνση, αλλά υπάρχουν και μειονεκτήματα και πρέπει να ληφθούν υπόψη όλα τα σημεία, εκθέτοντας τους παίκτες στο γήπεδο πριν από τον αγώνα. Η εμπειρία σε αυτό θα έρθει σταδιακά, επειδή μια απλή περιγραφή δεν δίνει όλη την εικόνα των ταλέντων των χαρακτήρων. Μόνο με την εμπειρία τους στη μάχη μπορεί κανείς να αναγνωρίσει τις πτυχές των χαρακτηριστικών του καθενός.

Magiya αναζητήσεις και μάχες στις αρχές των σχολείων "jutsu"

Πριν από τη μάχη, πρέπει να συγκεντρώσετε τη "συμμορία" σας και η επιλογή θα βοηθήσει να περιγράψετε τα χαρακτηριστικά των χαρακτήρων που εμφανίζονται μπροστά από τα πορτρέτα σε μια ειδική οθόνη. Η ίδια η μάχη διεξάγεται σε διάφορα στάδια και εσείς ο ίδιος κατευθύνετε τους χαρακτήρες σας χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές και υπερ-εργαλεία. Η απόκτηση περισσότερων σημείων θα βοηθήσει το QTE, αν είστε αρκετά ευέλικτοι όταν εμφανιστεί μια εικόνα ενός συγκεκριμένου κουμπιού στην οθόνη, θα πρέπει να το βρείτε στο πληκτρολόγιο και να πιέσετε πιο γρήγορα.

Η βελτίωση της ποιότητας των ηρώων θα βοηθήσει στη δουλειά που δίνει το Hokage. Όλα είναι επικίνδυνα και σχετίζονται με αγώνες. Αφού φτάσετε στο επιθυμητό σημείο, ετοιμαστείτε να συναντήσετε τους κακοποιούς, οι οποίοι συνηθέστερα ανήκουν στον οργανισμό Akacki.

Η εύρεση ενός προορισμού δεν είναι απαραίτητη αν χρησιμοποιείτε αυτόματο σύστημα πλοήγησης που σας μεταφέρει άνετα και γρήγορα στον τόπο.

Minovinav επίπεδο 22 Ninja Saga, φτάνεις στην Αρένα, όπου γίνονται οι πιο εντυπωσιακές μάχες PvP. Αρχικά, το ίδιο το σύστημα επιλέγει τους αντιπάλους σύμφωνα με την κατάταξή σας, η οποία αποτελείται από: τη σύνθεση των ομάδων, το επίπεδο των αντλητικών πραγμάτων, την κλίμακα δεξιοτήτων.

Συνοψίζοντας, μπορείτε να καλέσετε με ασφάλεια το παιχνίδι πρώτης τάξης στο είδος του. Οι θαυμαστές του RPG του anime και του browser θα θαυμάσουν, ειδικά αφού είναι Russified.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες