Επόμενη Machina

Εναλλακτικές ονομασίες:

Ο υπεύθυνος ανάπτυξης και εκδότης, Housemarque, σε ένα άτομο, εισήγαγε το 2017 μια δυναμική στοά με θέα από πάνω. Το παιχνίδι Next Machina, με τις συνεχείς κινήσεις σε θέσεις, θεαματικές εκρήξεις, φωτεινά λέιζερ, σαν να μας πετάει πριν από δεκαετίες, όταν ένα τέτοιο θέμα ήταν στο ύψος της μόδας. Ωστόσο, όλα είναι καινούργια, είναι συχνά μόνο ένα ξεχασμένο παλιό.

Από το μακρινό παρελθόν του αιώνα XXI

Από αυτό, για να παίξει το παιχνίδι Επόμενη Machina, αυτό είναι πώς να κινηθεί στο παρελθόν, και το ίδιο το θέμα είναι σύμφωνη με την κατάσταση. Όλα τα πράγματα ξεδιπλώνονται στον κόσμο του μακρινού μέλλοντος, όταν οι τεχνολογίες εισήλθαν τόσο σταθερά στην ανθρώπινη ζωή, που οι άνθρωποι δεν σκέφτονταν χωρίς αυτές για μια στιγμή ύπαρξης.

Το

Razumnoe πάντα αγωνίζεται για ελευθερία, αλλά επειδή η τεχνολογία έχει αυξηθεί και άρχισε ο πόλεμος. Στο πεδίο της μάχης συνεχίζονται οι στρατιωτικές επιχειρήσεις. Τα μηχανήματα θέτουν έναν στόχο να μας καταστρέψουν, οπότε για να δούμε την εξέγερση πρέπει να εργαστούμε σκληρά. Αλλά δεν γίνεστε μόνο ισχυρότεροι, αλλά και ο εχθρός. Μόλις συναντήσετε ένα ιδιαίτερα ισχυρό αντίπαλο αφεντικό. Μόνο νικώντας τον, θα σας επιτραπεί να συνεχίσετε περαιτέρω το ηρωικό μονοπάτι.

Από τα όπλα ένα καλό σετ με διαφορετικές δυνάμεις δολοφόνων:

  • Lazers
  • Εγκαταστάσεις ενέργειας
  • Poults
  • Retails

Στις τάξεις του εχθρού, επίσης, μια καταπληκτική ποικιλία, και βλέπετε περιοδικά ότι οι πεζοπόροι στήλες, στη συνέχεια, κινούνται γούνες ή τροχούς.

Αρχώντας στην επόμενη Machina για να παίξετε, πρέπει να είστε έτοιμοι να δράσετε γρήγορα, αλλά σκόπιμα. Αυτό είναι ένα είδος δοκιμής και εκπαίδευσης για μια καλή αντίδραση. Η κατάσταση περιπλέκεται από το γεγονός ότι ο χώρος ελιγμών είναι περιορισμένος και δεν θα είναι δυνατόν να μετακινηθεί σε ασφαλή απόσταση. Από όλες τις πλευρές, κάτι εκρήγνυται, κινείται, βγαίνει, αναφλέγεται. Απλά έχετε χρόνο να αντιδράσετε στην μεταβαλλόμενη κατάσταση και να κρατήσετε υπό έλεγχο το πεδίο της μάχης.

Περισσότερα Η Machina θυμίζει εορταστικά πυροτεχνήματα. Και αν ενεργοποιήσετε τον ήχο με πλήρη ένταση, τότε θα απορροφηθείτε από μια γκάμα ηχητικών εφέ, όπου οι κτύποι, οι εκρήξεις, οι γουργούροι και ο Θεός ξέρει τι άλλο. Το παιχνίδι παρέχει επίσης τη λειτουργία Arena, όπου μπορείτε να πάτε για χάρη του ανταγωνισμού με άλλους παίκτες. Όσο περισσότερες νίκες έχετε, τόσο πιο απότομη είναι η κατάστασή σας και οι πιστώσεις που παίρνετε είναι ευχάριστες να ξοδέψετε για τη βελτίωση των δεξιοτήτων και των όπλων σας. Οι παίκτες που έχουν βιώσει τη διασκέδαση, παραδέχονται ότι το gameplay μολυσματικό τραβάει γρήγορα και δεν αφήνει να φύγει. Είναι δυνατόν να ξεφύγουμε από αυτό μόνο με την προσπάθεια, αλλά οι σκέψεις εξακολουθούν να επιστρέφουν σε ένα λαμπρό, δυναμικό παιχνίδι. Δημιουργώντας τη δική τους εκδοχή, αποφάσισαν να διατηρήσουν το ρετρό στυλ, έτσι αυτό εξηγεί τα οπτικά εφέ και τον έλεγχο της Next Machina. Μένει μόνο να τρέξει το gameplay και να περάσει από διάφορα επίπεδα, ενώνοντας την εταιρεία άλλων gamers για να προσθέσει τη δική τους γνώμη για το προϊόν.

 

Παίξτε επίσης