Χρειάζεστε έναν ήρωα

Εναλλακτικές ονομασίες: Χρειάζεστε έναν ήρωα

Epic Game Χρειάζεστε ένα Hero

Στο τριάντα βασίλειο, στα απομακρυσμένα εδάφη, γεννήθηκε το παιχνίδι Need a Hero. Και όχι μόνο ένα παιχνίδι, αλλά ένα πρόγραμμα περιήγησης για πολλούς παίκτες στο είδος της περιπέτειας και "τρεις σε μια σειρά".

Κάπου σε μια πανηγύρια όπου ρέουν γάλατα ποτάμια με γάλα και θίνες, ζούσε ένας βασιλιάς. Ήταν καλός ηγεμόνας και οι άνθρωποι τον λάτρευαν. Είχε μια όμορφη κόρη πριγκίπισσας με ένα μακρύ εσκούρο, κόκκινα μάγουλα, κόκκινα χείλη, σαφή μάτια, απαλά χέρια, καλό χαρακτήρα.

Και τώρα απροσδόκητα ήλθε στο βασίλειο της ατυχίας. Ένας τρομερός γείτονας εγκαταστάθηκε κοντά σε τρομερά άσχημο, ύπουλο δράκο πυρκαγιάς. Εκραγεί τα χωράφια και κατέστρεψε τις καλλιέργειες, κατέστρεψε τα σπίτια, έκαψε καραβίδες και στάβλους και κάποτε πέρασε όλα τα σύνορα και μπροστά στον ένδοξο βασιλιά έκλεψε τον πιο πολύτιμο θησαυρό της την όμορφη πριγκίπισσα.

Έχοντας αρχίσει να βγάλει τις τελευταίες τρίχες από το κεφάλι και την γενειάδα του, μασάει το στέμμα και χτυπά τα πιάτα, εξέδωσε διάταγμα. Όσοι συμφωνούν να χρειαστούν έναν ήρωα να παίξουν και να προχωρήσουν σε μια επικίνδυνη εκστρατεία σε ένα κάστρο δράκων, να σκοτώσουν ένα τέρας τέρας και να σώσουν τη μοναδική κόρη τους, μπορούν να βασιστούν στο βασιλικό έλεος μέχρι το τέλος των ημερών τους, το ήμισυ του βασιλείου, ένα γρήγορο άλογο και ένα χέρι πριγκίπισσας.

Λοιπόν, πήρε λατ, σπαθιά και δόρατα από τις ντουλάπες και τα κιβώτια, τους καθαρίζονταν από σκουριά και έχοντας λάβει μια ευλογία από τον βασιλιά-πατέρα, έβαζαν κάποιους νευρικούς επιβήτορες που είχαν παλιά νύχια και γαϊδούρια να πηγαίνουν σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι. Πολλοί θα βάλουν τα κεφάλια τους σε μια άνιση μάχη, αλλά οι άνθρωποι θα τους ανταμείψουν με αιώνια μνήμη και θα συνθέσουν θρύλους για τα ένδοξα εκμεταλλεύματα. Και ποιος θα ξεπεράσει τον κίνδυνο, τις παγίδες και δεν θα φοβάται τις γοητείες των κατοίκων των δασών, θα λάβει τα πάντα και τη φήμη και μια πριγκίπισσα.

Με τον τρόπο, γενναίοι ιππότες!

αφίξεις ήρωα, παρακαλούμε να έρθετε πιο κοντά, χρειάζεστε έναν ήρωα σας περιμένει να εγγραφείτε. Τίποτα περίπλοκο, όπως συνήθως:

 • Password
 • Name
 • Συμβουλευτείτε mail
 • Access είναι δυνατή μέσω μιας κοινωνικής σελίδας

Αυτή η περιπέτεια θα θυμηθεί για πάντα, και η επιθυμία θα εμφανιστεί, μπορείτε πάντα να επαναλάβετε την εκστρατεία στον σκοτεινό πύργο, που καλύπτεται με κισσό.

Εισερχόμενοι στο μυστηριώδες δάσος με έναν πιστό σκλάβο (ή μάλλον φτυαράκι), ετοιμάστε να συναντήσετε τους πρώτους κατοίκους του που φυλάσσουν το δρόμο προς το φρούριο του δράκου:

 • Σκιάχτρο
 • Βάρη
 • Goblins
 • Minotaurs
 • Drakons

Οποιοσδήποτε προικισμένος με δύναμη και ικανότητα, και επίθεση χωρίς προειδοποίηση, αλλά δεν είναι χωρίς αδυναμίες. Εάν τα υπολογίζετε, μπορείτε να ασχοληθείτε αποτελεσματικά με το τέρας, χρησιμοποιώντας ειδικές τακτικές και μετά τη μάχη για να πάρετε τα τρία αστέρια του ήρωα είναι το μέγιστο. Ο αριθμός των αστεριών υπολογίζεται λαμβάνοντας υπόψη τους χειρισμούς και τις ακριβείς λήψεις σας.

Σε κάθε επίπεδο, χρησιμοποιήστε διαθέσιμες συλλογές, μπόνους και μάρκες για να συναντηθείτε με έναν άλλο αντίπαλο. Εάν καταφέρετε να αντιμετωπίσετε ένα μεγάλο αριθμό από διάφορες κολοκύθες, κρανία, βάτραχοι και άλλα στοιχεία, θα κερδίζετε αρκετούς πόντους για να χτυπήσετε το τέρας. Βοήθεια στο έργο και στο βιβλίο των ξόρκων που θα ενισχύσουν την επίδραση των όπλων.

Περισσότερο Σημαντικό

. Για τον βοηθό σας, υπάρχει επίσης δουλειά με το φτυάρι του, θα ασχολείται με την εξόρυξη πόρων, για την οποία επίσης λαμβάνει βραβείο. Αυτό θα είναι ένα πρόσθετο έργο στο iPlayer Χρειάζεστε έναν ήρωα που μπορεί να εκτελεστεί μία φορά την ώρα.

Όλα τα βραβεία και βραβεία τοποθετούνται στο στήθος και μπορείτε να τα ανοίξετε στο τέλος κάθε επιπέδου ή εργασίας.

Περιοδικά είναι απαραίτητο να αλλάξετε τον εξοπλισμό για να αυξήσετε την ικανότητα καταπολέμησης του ιππότη. Στο κατάστημα θα συναντήσετε έναν άπληστο έμπορο, οπότε είναι καλύτερο να πάτε σε αυτόν με ένα εντυπωσιακό ποσό.

Άλλο απολαμβάνουν:

 • Χάρτης χάρτη
 • Παίτηση μπόνους και βραβεία
 • Αναγνωρισμένη μουσική και ζωντανά γραφικά
 • Αποσκέψεις από μαγικά βιβλία
 • Συνεδρίες με πολλά πλάσματα
 • Συμμετοχή στα τουρνουά
 • Πρόοδος στο ligam
 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες