Πολεμικό πεδίο

Εναλλακτικές ονομασίες: Θαλάσσιο πεδίο

Navyfield online - αυτό είναι ένα μαζικά multiplayer online παιχνίδι. Παίζοντας αυτό, θα έχετε κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όπου θα πρέπει να πολεμήσει τους εχθρικούς στόλους.

Θα πρέπει να επιλέξετε μια εντολή στόλο, ο οποίος τη χώρα - τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, την Ιταλία ή την ΕΣΣΔ.

Navyfield μπορείτε να κατεβάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού δωρεάν.

Navyfield εγγραφή δεν παίρνει πολύ από το χρόνο σας, θα χρειαστείτε:

1. επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού?

2. Δημιουργήστε το λογαριασμό σας?

3. Εισάγετε το όνομα χρήστη σας εφευρέθηκε?

4. εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης επινοήθηκε?

5. πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι, γι 'αυτό στην αρχική σελίδα, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη (ID) και κωδικό πρόσβασης (password).

Στην αρχή του παιχνιδιού, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε μία από τις λειτουργίες του παιχνιδιού, αυτό θα εξαρτηθεί από την επιλογή του πλοίου και του ίδιου του αγώνα. Θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ως φρεγάτα και ένα υποβρύχιο. Καταπολέμηση μπορεί να συμβεί σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Και επίσης θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε να καταγράψετε μια θύρα του εχθρού, όπου θα πρέπει να αποφασίσει να προστατεύσει το λιμάνι ή το λιμάνι για να επιτεθεί στους εχθρούς. Ανεξάρτητα από τα σημεία επιλογής λειτουργίας για τον αγώνα υπολογίζεται ως κάθε παίκτη ξεχωριστά, και κάθε ομάδα στο σύνολό της. Ο νικητής είναι η ομάδα που έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά στον εχθρό ή εντελώς έσπασαν το στόλο του.

Navyfield μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή μαζί με τους φίλους σας, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας συντεχνία και τους αντιπάλους επίθεση.

Για να νικήσει τους εχθρούς σας, θα πρέπει να έχετε όχι μόνο μια καλή στόλο, αλλά και να γνωρίζουν τις βασικές συνιστώσες της καρδιάς του.

• κινητήρα?

• FCS?

• πανοπλία?

• όπλα?

• πυρομαχικά?

• τορπίλη?

• αεροσκάφη για το Πολεμικό Ναυτικό.

Κινητήρας - υπάρχουν πολλές ποικιλίες στο Πολεμικό Ναυτικό, αλλά η επιλογή του κινητήρα εξαρτάται από το στυλ του παιχνιδιού σας, πάντα θα πρέπει να αντικαταστήσει τον κινητήρα στο σκάφος σας.

FCS - Δεύτερον, ένα σημαντικό συστατικό του σκάφους σας χάρη στο FCS μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα όπλα στο πλοίο, κάθε είδος έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά του FCS και είναι κατάλληλο για τις διάφορες κατηγορίες πλοίων.

Armor - ανάγκη για την αποτροπή επιθέσεων στο σώμα του πλοίου σας, η πανοπλία μπορεί να παρέχει ασφάλεια ως το κατάστρωμα και το πλοίο σε γενικές γραμμές.

Weapon - ένα σημαντικό μέρος οποιουδήποτε οχήματος χωρίς όπλα δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει στις μάχες b, υπάρχουν τρεις τύποι των όπλων: κανονικό (όπλο), υπεραστικές όπλο για μαχητικά αεροσκάφη.

Πυρομαχικά - κυρίως όστρακα στο όπλο, έρχονται σε τέσσερις τύπους, ανάλογα με το είδος των εμπορικών πλοίων.

Torpedo σωλήνες - μπορείτε να εξοπλίσει το πλοίο στη θάλασσα το ορυχείο σας, τορπιλίσουν διαφορετικές ρυθμίσεις.

Αεροσκάφος - Τέσσερις τύποι αεροσκαφών για το Πολεμικό Ναυτικό, που έχουν σχεδιαστεί για διαφορετικούς σκοπούς, ή να αποσπάσει την προσοχή ενός αντιπάλου βομβαρδιστεί ο στόλος του, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ποσότητα των καυσίμων που δεν είναι απεριόριστες.

Navyfield σε απευθείας σύνδεση είναι γεμάτη από μια ποικιλία από κάρτες, η οποία θα ποικίλλει ανάλογα με το ποιος θα αγωνίζονται.

Game Navyfield σας βυθίσει στον κόσμο της πραγματικής μάχες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και θα είστε σε θέση να αλλάξει την πορεία της ιστορίας.

 

Παίξτε επίσης