Το Sunny Resort μου

Εναλλακτικές ονομασίες: Το Sunny Resort μου

Play Το ηλιόλουστο θέρετρο μου (ηλιακό θέρετρο) θέρετρο περιοχή με τα χέρια τους.

στη ζωή έχει μετατραπεί σε μια σταθερή διακοπές στην παραλία, θα πρέπει να οικοδομήσουμε το δικό σας θέρετρο. Αυτό παρέχει μια ευκαιρία Το ηλιόλουστο παιχνίδι του θέρετρου μου, αλλά θα λειτουργήσει σε ένα γυμνό κομμάτι γης εμφανίστηκε πέντε αστέρων ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις.

Το

Etot πρόγραμμα περιήγησης εξολοκλήρου διασκεδάζει ανά πάσα στιγμή, αλλά ειδικά το χειμώνα, όταν θέλετε να βουτήξετε στη χαλαρή ζεστασιά του καλοκαιριού. Το ιδιωτικό θέρετρο είναι ένα όνειρο που είναι εύκολο να εφαρμοστεί αν το ηλιόλουστο θέρετρο μου να παίξει.

Δεν θέλετε μόνο να ξεφύγετε από το παράδεισο του νησιού. Επιθυμώντας να εγκατασταθεί σε ένα μπανγκαλόου περισσότερο από αρκετό, υπό την προϋπόθεση ότι είναι σε ένα συγκεκριμένο μέρος, δηλαδή, οι άνθρωποι εκεί στις διακοπές και έκανε μια θετική γνώμη για το επίπεδο της κονσερβοποίησης και ψυχαγωγίας.

- Ο στόχος σας είναι να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες από τους ανταγωνιστές του. Καθώς παίζετε, θα μάθετε τις σημαντικές λεπτομέρειες της δράσης του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει τίποτα ασυνήθιστο:

μπανγκαλόουVashi.

 • Stroyte κτίριο διαφορετικά naznacheniya
 • Obustraivayte μπανγκαλόου με διάφορες ποσότητες zvezd
 • Nanimayte personal
 • Raznoobrazte αναψυχής otdyhayuschih
 • Zarabatyvayte εμπειρία και valyutu

Nachinaya παίζουν το παιχνίδι Το ηλιόλουστο θέρετρο μου (ηλιόλουστο θέρετρο μου), θα ενταχθούν στους ταξιδιώτες οπαδούς, γευστικό χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Όσο για εσάς, πρώτα απ 'όλα, μια επιχείρηση, πρέπει να επιλύσετε μια σειρά από σημαντικά καθήκοντα.

Building επόμενο μπανγκαλόου, δεν θέτετε μόνο το σπίτι και να δημιουργήσετε ένα εσωτερικό μέσα για να σας αρέσει. Θυμηθείτε ότι θα πρέπει να είναι άνετα και κάθε στοιχείο βελτιώνει την άνεση, καθιστώντας πιο ακριβά bungalows, και επηρεάζει τον οικονομικό σας πλούτο και το κύρος του θέρετρου.

Chem ακριβό ντεκόρ δωμάτιο, τόσο υψηλότερη είναι η τάξη, αλλά καθώς το θέρετρο πρέπει να είναι το περιθώριο για όλες τις δυνατότητες πορτοφόλι, δεν είναι όλα τα σπίτια πολυτελείας πέντε αστέρων. Τα πληθυσμιακά μπανγκαλόου ακολουθούν τις επιθυμίες των ανθρώπων. Μπορείτε να δώσετε στην ομάδα ένα δωμάτιο με δύο αστέρια, ακόμη και αν το ρώτησαν, αλλά το κάνετε αντίστροφα δεν θα δουλέψουν όσοι θέλουν περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Houses μπορεί να δημοσιεύσει ένα 3-6. Πάνω από το σημαντικότερο νόμισμα, μπορείτε να χτίσετε μια προεδρική σουίτα ή ένα γάμο.

Επιφάνεια.

Είναι σωστό να υπενθυμίσω ότι χρειάζεται εγγραφή ηλιόλουστη Resort μου. Μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε φίλους στέλνοντας μηνύματα στα νέα με πρόταση να συμμετάσχετε στο ηλιακό θέρετρο του παιχνιδιού.

Τώρα επιστρέφουμε στη μελέτη των δυνατοτήτων προσομοίωσης. Από τη δική μου εμπειρία, ξέρετε ότι οι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο χώρο για να εκπληρώσουν τις ιδιοτροπίες τους:

Chem πλέον επεκτείνει το θέρετρο σας, τόσο περισσότερο προσωπικό στην υπηρεσία που χρειάζεστε.

  Θαλάει να είναι στο τμήμα προσωπικού, μόλις κατασκευάσεις για να φτάσεις σε κάποιο επίπεδο.

 • Lavki με σουβενίρα
 • Restorany και kafe
 • Diskoteki
 • Basseyny
 • Sportivnye site και zaly
 • Ekskursii
 • Punkty prokata
Τώρα θα έχετε αρκετούς σεφ, εκπαιδευτές, πωλητές αναμνηστικών, μπάλες, ρούχα, γλυκά και φρούτα, σερβιτόρους και άλλους υπαλλήλους. Οι διευθυντές θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις και άλλοι εργαζόμενοι θα παράγουν, θα πουλήσουν αγαθά, καθώς και θα ασχολούνται με τον καθαρισμό των μπανγκαλόου και το πότισμα των φυτών στα εδάφη.

Skoro στο iPlayer Το ηλιόλουστο θέρετρο μου θα είναι σε θέση να χτίσει μια αποβάθρα για βάρκες και μια εταιρεία ταξί ταξί, οι καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν τη μετακίνηση μεταξύ των θέρετρα και να κάνουν ταξίδια αναψυχής.

Prohodite αναζητήσεις, κερδίστε χρήματα και φήμη, επικοινωνήστε με τους παίκτες, προσπαθήστε να καλύψετε όλες τις ανάγκες των τουριστών, και στη συνέχεια δεν θα σας λείψει να επισκεφθείτε το θέρετρο σας είναι.

 

Παίξτε επίσης