Είμαστε σουνίτες Resort

Εναλλακτικές ονομασίες: Ηλιόλουστο θέρετρο μου, Μάιος έλκηθρο Resort

Παίξτε Sunny Resort μου (ηλιόλουστο θέρετρο μου) παραθεριστική περιοχή με τα ίδια τους τα χέρια.

για τη ζωή έχει μετατραπεί σε ένα στερεό διακοπές στην παραλία, θα πρέπει να φτιάξετε τον δικό σας θέρετρο. Αυτό παρέχει μια ευκαιρία ηλιόλουστη παιχνίδι Resort μου, αλλά θα εργαστεί για ένα γυμνό κομμάτι γης εμφανίστηκε ξενοδοχείο πέντε αστέρων με όλες τις ανέσεις.

Προσομοιωτή πρόγραμμα περιήγησης

Etot τέλεια διασκεδάσει ανά πάσα στιγμή, αλλά ειδικά το χειμώνα, όταν θέλετε να βυθίσει σε χαϊδεύει ζεστασιά του καλοκαιρινό ήλιο. – Private Resort είναι ένα όνειρο που είναι εύκολο να εφαρμοστούν αν ηλιόλουστο θέρετρο μου για να παίξει.

Όχι μόνο δεν θέλετε να ξεφύγετε στον παράδεισο νησί. Επιθυμούν να εγκατασταθούν σε ένα μπανγκαλόου περισσότερο από αρκετό, υπό την προϋπόθεση ότι είναι σε ένα συγκεκριμένο τόπο, δηλαδή, οι άνθρωποι εκεί για διακοπές και έκανε θετική γνώμη σχετικά με το επίπεδο των επικασσιτέρωσης και ψυχαγωγίας.

- Ο στόχος σας είναι να προσελκύσει περισσότερους πελάτες από τους ανταγωνιστές της. Καθώς παίζετε, θα μάθετε τις σημαντικές λεπτές αποχρώσεις της δράσης του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει τίποτα το ασυνήθιστο:

  Vashi bungalows.

 • Stroyte οικοδόμηση διαφορετικές naznacheniya
 • Obustraivayte μπανγκαλόου με ποικίλες ποσότητες zvezd
 • Nanimayte personal
 • Raznoobrazte otdyhayuschih
 • αναψυχής Εμπειρία
 • Zarabatyvayte και valyutu

 

 

Nachinaya Παίξτε το παιχνίδι ηλιόλουστο θέρετρο μου (ηλιόλουστο θέρετρο μου), να ενταχθούν οι οπαδοί που ταξιδεύουν, καλαίσθητο να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν. Αλλά όπως για σας, πρώτα απ 'όλα, μια επιχείρηση, πρέπει να λύσει μια σειρά από σημαντικά καθήκοντα.

Κτίριο δίπλα μπανγκαλόου, δεν βάζετε απλά το σπίτι και να δημιουργήσει ένα εσωτερικό στο εσωτερικό της αρεσκείας σας. Να θυμάστε ότι πρέπει να είναι άνετα, και κάθε στοιχείο βελτιώνει την άνεση, καθιστώντας πιο ακριβό bungalows, και επηρεάζει οικονομικό πλούτο και το κύρος του θερέτρου σας.

Chem ακριβά διακόσμηση των δωματίων, τόσο μεγαλύτερη είναι η τάξη, αλλά ως το θέρετρο θα πρέπει να είναι χώρος για όλες τις δυνατότητες πορτοφόλι, δεν έχουν όλοι τα σπίτια μια πολυτελή ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Οίκηση bungalows ακολουθούν τις επιθυμίες των ανθρώπων. Μπορείτε να δώσετε στην ομάδα ένα δωμάτιο με δύο αστέρια, ακόμη και αν ρώτησε ένας, αλλά το κάνει με αντίστροφη δεν θα λειτουργήσει – εκείνους που θέλουν περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Σπίτια μπορείτε να προσθέσετε μία 3-6. Πάνω από – κοχύλια πιο σημαντικό νόμισμα, μπορείτε να οικοδομήσουμε μια προεδρική σουίτα ή το γάμο.

 

 

τοπίου.

Είναι σωστό να υπενθυμίσουμε ότι η καταχώριση ανάγκη ηλιόλουστο θέρετρο μου. Μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε τους φίλους από την αποστολή αλληλογραφίας με την είδηση ​​με μια πρόταση να ενταχθούν στο χώρο παιχνιδιού ηλιακό θέρετρο.

Τώρα επιστρέφουμε στη μελέτη των δυνατοτήτων προσομοίωσης. Από τη δική μου εμπειρία, ξέρεις ότι οι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο χώρο για να εκπληρώσει τις ιδιοτροπίες τους:

  Chem πλέον επεκτείνει το θέρετρο σας, το περισσότερο προσωπικό για την εξυπηρέτηση που χρειάζεστε.

 • Lavki με suvenirami
 • Restorany και kafe
 • Diskoteki
 • Basseyny
 • Sportivnye ιστοσελίδα και zaly
 • Ekskursii
 • Punkty prokata
Προσλαμβάνει τον να είναι στο τμήμα προσωπικού, το συντομότερο χτίζετε να φτάσουν σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Τώρα θα έχετε αρκετά από σεφ, οι εκπαιδευτές, οι πωλητές σουβενίρ, μπάλες, ρούχα, γλυκά και φρούτα, σερβιτόροι και άλλοι εργαζόμενοι. Οι διευθυντές θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, και άλλοι εργαζόμενοι θα παράγουν, πωλούν τα προϊόντα, καθώς και ασχολούνται με τον καθαρισμό του μπανγκαλόου και το πότισμα των φυτών στα εδάφη.

Skoro στο iPlayer ηλιόλουστο θέρετρο μου θα είστε σε θέση να οικοδομήσουμε μια αποβάθρα για βάρκες και μια εταιρεία ταξί, οι επισκέπτες σας μπορούν να απολαύσουν κινείται ανάμεσα στις περιοχές και να κάνουν ταξίδια αναψυχής.

Prohodite αποστολές, να κερδίσουν χρήματα και φήμη, να επικοινωνούν με τους παίκτες, προσπαθούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες των τουριστών, και τότε δεν θα στερούνται μπορείτε να επισκεφθείτε το θέρετρο σας.

 

Παίξτε επίσης