Το Sunny Resort μου

Εναλλακτικές ονομασίες: Το Sunny Resort μου

Play Το ηλιόλουστο θέρετρο μου (ηλιακό θέρετρο) θέρετρο περιοχή με τα χέρια τους.

στη ζωή έχει μετατραπεί σε μια σταθερή διακοπές στην παραλία, θα πρέπει να οικοδομήσουμε το δικό σας θέρετρο. Αυτό παρέχει μια ευκαιρία Το ηλιόλουστο παιχνίδι του Resort μου, αλλά θα δουλέψει σε ένα γυμνό κομμάτι γης εμφανίστηκε πέντε αστέρων ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις.

Ο προσομοιωτής περιήγησης

Etot ταιριάζει τέλεια ανά πάσα στιγμή, αλλά ειδικά το χειμώνα, όταν θέλετε να βουτήξετε στη χαλαρή ζεστασιά του καλοκαιριού. Το Private Resort είναι ένα όνειρο που είναι εύκολο να εφαρμοστεί εάν το ηλιόλουστο θέρετρο μου παίζει.

Δεν θέλετε μόνο να ξεφύγετε από τον παράδεισο του νησιού. Επιθυμώντας να εγκατασταθεί σε ένα μπανγκαλόου περισσότερο από αρκετό, υπό την προϋπόθεση ότι είναι σε ένα συγκεκριμένο μέρος, δηλαδή, οι άνθρωποι εκεί στις διακοπές και έκανε μια θετική γνώμη για το επίπεδο της κονσερβοποίησης και ψυχαγωγίας.

- Ο στόχος σας είναι να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες από τους ανταγωνιστές του. Καθώς παίζετε, θα μάθετε τις σημαντικές λεπτομέρειες της δράσης του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει τίποτα ασυνήθιστο:

βίλες μπανγκαλόου.

 • Stroyte κτίριο διαφορετικά naznacheniya
 • Obustraivayte μπανγκαλόου με ποικίλες ποσότητες zvezd
 • Nanimayte personal
 • Raznoobrazte αναψυχής otdyhayuschih
 • Zarabatyvayte εμπειρία και valyutu

Nachinaya παίζουν το παιχνίδι Το ηλιόλουστο θέρετρο μου (ηλιόλουστο θέρετρο μου), θα ενταχθούν στους οπαδούς ταξιδεύουν, γευστικό χαλαρώστε και να διασκεδάσετε. Όμως για σας, πρώτα απ 'όλα, μια επιχείρηση, πρέπει να επιλύσετε μια σειρά από σημαντικά καθήκοντα.

Κατασκευή επόμενου μπανγκαλόου, δεν βάζετε μόνο το σπίτι και δημιουργείτε ένα εσωτερικό μέσα στις προτιμήσεις σας. Θυμηθείτε ότι θα πρέπει να είναι άνετα και κάθε στοιχείο βελτιώνει την άνεση, καθιστώντας πιο ακριβά bungalows, και επηρεάζει τον οικονομικό σας πλούτο και το κύρος του θέρετρου.

Chem ακριβό ντεκόρ δωμάτιο, τόσο υψηλότερη είναι η τάξη, αλλά καθώς το θέρετρο πρέπει να είναι χώρος για όλες τις δυνατότητες πορτοφόλι, δεν είναι όλα τα σπίτια πολυτελείας πέντε αστέρων. Τα πληθυσμιακά μπανγκαλόου ακολουθούν τις επιθυμίες των ανθρώπων. Μπορείτε να δώσετε στην ομάδα ένα δωμάτιο με δύο αστέρια, ακόμη και αν το ρώτησαν, αλλά το κάνετε αντίστροφα δεν θα δουλέψουν εκείνοι που θέλουν περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Houses μπορεί να δημοσιεύσει ένα 3-6. Πάνω από το πιο σημαντικό νόμισμα, μπορείτε να χτίσετε μια προεδρική σουίτα ή ένα γάμο.

Επιφάνεια.

Είναι σωστό να υπενθυμίσω ότι χρειάζεται εγγραφή ηλιόλουστη Resort μου. Μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε φίλους στέλνοντας ταχυδρομείο στις ειδήσεις με πρόταση να συμμετάσχετε στο ηλιακό θέρετρο του παιχνιδιού.

Τώρα επιστρέφουμε στη μελέτη των δυνατοτήτων προσομοίωσης. Από τη δική μου εμπειρία, γνωρίζετε ότι οι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο χώρο για να εκπληρώσουν τις ιδιοτροπίες τους:

Chem πλέον επεκτείνει το θέρετρο σας, τόσο περισσότερο προσωπικό στην υπηρεσία που χρειάζεστε.

 • Lavki με σουβενίρα
 • Restorany και kafe
 • Diskoteki
 • Basseyny
 • Sportivnye site και zaly
 • Ekskursii
 • Punkty prokata

Θαλάει να είναι στο τμήμα προσωπικού, μόλις κατασκευάσεις για να φτάσεις σε κάποιο επίπεδο. Τώρα θα έχετε αρκετούς σεφ, εκπαιδευτές, πωλητές αναμνηστικών, μπάλες, ρούχα, γλυκά και φρούτα, σερβιτόρους και άλλους εργαζομένους. Οι διευθυντές θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις και άλλοι εργαζόμενοι θα παράγουν, θα πουλήσουν αγαθά, καθώς και θα ασχολούνται με τον καθαρισμό των μπανγκαλόου και το πότισμα των φυτών στα εδάφη.

Skoro στο iPlayer Το ηλιόλουστο θέρετρο μου θα είναι σε θέση να χτίσει μια αποβάθρα για βάρκες και μια εταιρεία ταξί ταξί, οι καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν τη μετακίνηση μεταξύ των θέρετρων και να κάνουν ταξίδια αναψυχής.

Προοδευτικές αναζητήσεις, κερδίστε χρήματα και φήμη, επικοινωνήστε με τους παίκτες, προσπαθήστε να καλύψετε όλες τις ανάγκες των τουριστών και στη συνέχεια δεν θα σας στερηθούμε να επισκεφθείτε το θέρετρο σας.

 

Το Sunny Resort μου

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες