Τα μικρά αγροκτήματα μου

Εναλλακτικές ονομασίες: My Little Farmies

Game My Little Farmies - ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα περιήγησης στο παιχνίδι. My Little Farmies σε απευθείας σύνδεση χτίζει ένα αγρόκτημα. Αυτό το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε δέκα γλώσσες.

Το προφίλ μου λίγο Farmies παρουσιάζονται στην κεντρική σελίδα. Για να εγγραφείτε, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα παρακάτω πεδία:

1. Πληκτρολογήστε το όνομά σας. Μπορεί κυριλλικό.

2. Γράψτε τον κωδικό πρόσβασης για τη σελίδα σας.

3. Εισάγετε το e-mail. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε γράψει σωστά.

4. Επιλέξτε από την λίστα που ο διακομιστής στον οποίο θέλετε να παίξετε.

5. Έπειτα επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στην επιγραφή, η οποία αναφέρει ότι συμφωνείτε με τους όρους και της ιδιωτικής ζωής, που σας παρέχει το site.

6. Στη συνέχεια, πατήστε το μεγάλο κόκκινο κουμπί "Play for free".

Κτίριο παιχνίδια έχουν μεγάλη μαγνητισμό για όλους τους ανθρώπους, γιατί η ζωή δεν είναι πάντα αρκετός χρόνος για αυτά τα πράγματα.

Για να παίξετε My Little Farmies Δεν χρειάζεται κανένα ισχυρό παραμέτρους του συστήματος του υπολογιστή, είναι σημαντικό ότι το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet, και φυσικά, η πιο συνδεδεμένη με το Διαδίκτυο. Δώστε προσοχή στο γεγονός ότι η σύγχρονη παιχνίδια στον υπολογιστή να λειτουργήσει καλά, αν στο Internet και φυσικά δεν υπάρχει καμία δυσλειτουργία.

My Little Farmies σας δώσει την ευκαιρία να παίξει από την αρχή σε ένα μικρό οικόπεδο. Θα γίνει ένας πραγματικός αγρότης, επειδή έχετε να κάνετε την κηπουρική, την κτηνοτροφία, φυτική παραγωγή, σε γενικές γραμμές, όλους εκείνους που επιθυμούν μόνο την ψυχή σας.

My Little Farmies σε απευθείας σύνδεση αναμένει τις ακόλουθες κατηγορίες για σας:

1) σπαρθεί τομείς - θα πρέπει να φυτευτούν τα φυτά, τα οποία δεν προβλέπεται σήμερα για να έχετε πρόσβαση.

2) Πότισμα - Θα πρέπει να ποτίζετε τα φυτά μαραίνονται.

3) Harvest - είναι μια μόνιμη διαδικασία πρέπει να πραγματοποιηθεί το συντομότερο πολιτισμό σας ώριμα.

4) Λουλούδια - Μπορείτε επίσης να αναπτυχθούν για την ομορφιά.

5) Διακόσμηση - αυτά είναι διαφορετικά αντικείμενα που θα διακοσμήσουν φάρμα της περιοχής σας, περιφράξεις, βρύσες, κλπ. Μπορείτε να τα αγοράσετε στο κατάστημα.

6) Plant - που χρησιμοποιούν τα φυτά μπορούν να παράγουν ακριβά προϊόντα.

7) Mill - εδώ μπορείτε να κάνετε έξω από το αλεύρι δημητριακών.

8) Κουζίνα - αυτή είναι η ευκαιρία σας για την προετοιμασία νόστιμο φαγητό.

9) Μπόνους - μπορείτε να τους πάρετε, αν πας κάθε μέρα στο παιχνίδι, για την τοποθέτηση του ντεκόρ ή για μια συμφωνία.

10) Βαθμοί - μπορείτε να πάρετε αυτούς τους τίτλους, για παράδειγμα, η καλλιέργεια ενός ορισμένου αριθμού των λαχανικών ή φρούτων.

11) Ζώα - μπορείτε να τα αγοράσετε από το κατάστημα. Εάν πάρετε την καλή προσοχή τους, θα σας φέρει ακόμα περισσότερους πόντους.

12) Παραγγελίες - Μπορείτε να τους πάρετε σε ορισμένα προϊόντα. Το καλύτερο αγρόκτημα μπορείτε και πιο πιθανό να χρησιμοποιούν τις αναβαθμισμένες παροχές, τόσο περισσότερο θα έχετε τους πελάτες.

13) Φίλοι - Μπορείτε να επισκεφτείτε τα αγροκτήματά τους, για να συγκεντρώσει τις διάφορες συλλογές, μοιράζεται την εμπειρία της. Φυσικά, μαζί με τους φίλους το παιχνίδι γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

My Little Farmies - αυτό είναι ένα παιχνίδι για τους ενήλικες και για τα παιδιά. Μην τον εαυτό σας στερήσει την ευχαρίστηση, να χαλαρώσετε σε μια εικονική φάρμα!

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες