Νοσοκομείο μου

Εναλλακτικές ονομασίες: Νοσοκομείο μου

Game Το νοσοκομείο μου δημιουργεί μια προηγμένη κλινική.

Ο ιατρικός τομέας στον εικονικό κόσμο δεν είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένος και ως εκ τούτου οι καινοτομίες πάντα προσελκύουν την προσοχή. Πιο πρόσφατα, το Android εμφανίστηκε στο παιχνίδι Το νοσοκομείο μου, αλλά εκατομμύρια παίκτες είχαν ήδη χρόνο να εξοικειωθούν με αυτό. Ωστόσο, εάν προτιμάτε να διασκεδάσετε στη μεγάλη οθόνη ενός υπολογιστή, αυτό είναι επίσης διαθέσιμο. Οι φίλοι των ιατρικών προσομοιωτών προσφέρουν ένα απλό check-in στο νοσοκομείο μου. Μπορείτε να εισάγετε το όνομά σας σε ένα ειδικό πεδίο στην κύρια σελίδα διασκέδασης ή να το εισάγετε μέσω του Facebook. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες ότι το προϊόν είναι πλήρως Russified, και επομένως δεν θα υπάρξουν προβλήματα με την κατανόηση. Είναι σχεδιασμένο για όλες τις ηλικίες και θα ενδιαφέρει τόσο τα παιδιά όσο και τους γονείς τους. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για κάθε μέλος της οικογένειας να αναπτύξει τη δική του κλινική προκειμένου να συγκρίνει περιοδικά τα αποτελέσματα.

Ας ξεκινήσουμε τις θεραπείες.

Ξεκινώντας από το Νοσοκομείο Μου για να παίξετε, αρχικά θα εμφανιστεί ένα σύντομο βίντεο. Φανταστείτε ότι είστε φοιτητής που αποφοίτησε από ιατρικό πανεπιστήμιο, στο οποίο είναι ανοιχτοί όλοι οι δρόμοι. Όταν γυρίσεις σπίτι, βρίσκεσαι ένα πακέτο από τον παππού, στον οποίο έβαλε μια κάρτα και ένα κλειδί. Αφού περάσετε τη διαδρομή που υποδεικνύεται στο διάγραμμα, αντιμετωπίζετε ένα τεράστιο κτίριο ιατρικού κέντρου και το κλειδί είναι μόνο από αυτό.

Dedula στην επιστολή του πληροφορεί ότι αυτή η κλινική είναι τώρα δική σας, και ως αρχηγός, μπορείτε να λάβετε αποφάσεις σχετικά με τη διευθέτησή της. Ναι, υπάρχουν και παππούδες! Δεδομένου ότι είστε αρχάριος όχι μόνο στην ιατρική, αλλά και σε ηγετικές θέσεις, έχετε έναν ωραίο βοηθό. Θα διεξαγάγει όλα τα αρχικά στάδια της οργανωτικής διαδικασίας, λέγοντας και δείχνοντας τι να κάνει με τη δομή άρχισε να λειτουργεί.

 • Ανάπτυξη δομής
 • Μοιραστείτε με φίλους

Η διαδικασία εκμάθησης είναι αρκετά μεγάλη και αν δεν έχετε παίξει ποτέ προσομοιωτές πριν, σίγουρα δεν θα πάτε σε αδιέξοδο όταν δεν είναι σαφές τι να κάνετε στη συνέχεια.

 • Επιστροφή του μητρώου
 • Επιτρέψτε τον πρώτο ασθενή
 • Share κύριο χειρουργικό δωμάτιο
 • Βρείτε το προσωπικό
 • Αύξηση φαρμακευτικών φυτών
 • Ρυθμίστε το εργαστήριο
 • Δημιουργήστε φάρμακα και βιταμίνες
 • Μοιραστείτε τους ανθρώπους στους σωστούς ανθρώπους
 • Αλλά ακόμα και όταν περάσει η κύρια διαδικασία ενεργητικής μάθησης, ο βοηθός δεν θα εξαφανιστεί και συχνά θα ανακάμψει νέες πληροφορίες, συμβουλές ή καθήκοντα. Θα έχετε συνεχή δουλειά, ειδικά στην αρχή, όταν δεν υπάρχει τίποτα. Κατά την πορεία του παιχνιδιού στο νοσοκομείο μου, θα ανακαλύψετε δεκάδες νέες ασθένειες και θα βρείτε φάρμακα για αυτά. Αλλά θυμηθείτε ότι για να ανακτήσετε έναν ασθενή χρειάζεστε όχι μόνο χάπια, αλλά και ένα ευχάριστο περιβάλλον. Όταν ο ασθενής αισθάνεται άνετα, η ανάκαμψη του είναι πολύ πιο αποτελεσματική. Θυμηθείτε αυτό, προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα στα δωμάτια. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε το εικονικό κατάστημα και επιλέξτε τα στοιχεία διακόσμησης που είναι διαθέσιμα σε εσάς.

  Τι άλλο ευχαριστεί, οι παίκτες δεν φοβούνται τα πραγματικά τρομερά ονόματα ασθενειών. Στο νοσοκομείο του νοσοκομείου μου, προκαλούν ένα χαμόγελο και όχι φόβο. Για παράδειγμα, εάν ένας ασθενής έχει πονοκέφαλο, χρειάζεται έναν ολο-κλινικό γιατρό. Θα υπάρξουν επίσης ασθένειες όπως"ολισθηρούς πνεύμονες","παγωμένες παλάμες"και"τσίλι στο λαιμό". Αλλά σε ποιον γιατρό να τους στείλει, είναι απαραίτητο να ανακαλύψει, μετά από όλες τις πολλές ώρες της συναρπαστικής διαδικασίας παιχνιδιού μπροστά.

  Στο τέλος θα ήθελα να αναφέρω μια ακόμη ευχάριστη στιγμή κάθε ώρα οι παίκτες θα στείλουν κουτιά δώρων. Αλλά δεν μπορούν να ανοίξουν αμέσως, αλλά συλλέγονται, έτσι ώστε αργότερα μπορείτε να λάβετε ένα πιο πολύτιμο δώρο. Μπορείτε επίσης να μελετήσετε τα προσωπικά αρχεία των γιατρών και των ασθενών, ακόμα και να δείτε τις σκέψεις και τα σχόλιά τους, που θα βοηθήσουν στην κατανόηση του τι χρειάζονται.

   

  Παίξτε επίσης