Το νοσοκομείο μου

Εναλλακτικές ονομασίες: Νοσοκομείο μου

Game Το νοσοκομείο μου δημιουργεί μια προηγμένη κλινική.

Ο ιατρικός τομέας στον εικονικό κόσμο δεν είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένος, αλλά επειδή τα νέα αντικείμενα πάντα προσελκύουν την προσοχή. Πιο πρόσφατα, το παιχνίδι My Hospital εμφανίστηκε για Android, αλλά εκατομμύρια παίκτες έχουν ήδη καταφέρει να το γνωρίσουν. Ωστόσο, αν προτιμάτε να διασκεδάσετε στη μεγάλη οθόνη του υπολογιστή σας, αυτό είναι επίσης διαθέσιμο. Οι λάτρεις των ιατρικών προσομοιωτών προσφέρουν μια απλή εγγραφή στο νοσοκομείο μου. Μπορείτε να εισάγετε το όνομά σας σε ένα ειδικό πεδίο στην κύρια σελίδα του παιχνιδιού ή να το εισάγετε μέσω του Facebook. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους παίκτες ότι το προϊόν είναι εντελώς Russified, και επομένως δεν θα υπάρξουν προβλήματα με την κατανόηση. Είναι σχεδιασμένο για όλες τις ηλικίες και θα είναι ενδιαφέρον τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς τους. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός λόγος για κάθε μέλος της οικογένειας να αναπτύξει τη δική του κλινική για να συγκρίνει περιοδικά τα αποτελέσματα.

Περισσότερο για τον γιατρό.

Αν αρχίζετε να παίζετε στο Νοσοκομείο Μου, αρχικά θα εμφανιστεί ένα σύντομο βίντεο. Φανταστείτε ότι είστε φοιτητής που έχει αποφοιτήσει από ιατρικό πανεπιστήμιο, στον οποίο είναι ανοιχτοί όλοι οι δρόμοι. Φτάνοντας στο σπίτι, ανακαλύπτετε ένα πακέτο από τον παππού του, στον οποίο έβαλε την κάρτα και το κλειδί. Έχοντας περάσει τη διαδρομή που υποδεικνύεται στο διάγραμμα, βρίσκεστε μπροστά σε ένα τεράστιο κτίριο ιατρικού κέντρου και το κλειδί είναι μόνο από αυτό.

Dedulya στην επιστολή του πληροφορεί ότι αυτή η κλινική είναι τώρα δική σας, και ως διευθυντής, μπορείτε να λάβετε αποφάσεις σχετικά με τη ρύθμισή της. Ναι, υπάρχουν παππούδες! Επειδή είστε αρχάριος, όχι μόνο στην ιατρική, αλλά και σε μια θέση διαχείρισης, έχετε έναν ωραίο βοηθό που σας έχει ανατεθεί. Θα οδηγήσει σε όλα τα αρχικά στάδια της οργανωτικής διαδικασίας, λέγοντας και δείχνοντας τι πρέπει να γίνει για να γίνει η δομή της εργασίας.

  Ανοίξτε το μητρώο
 • Αποδοχή του πρώτου ασθενούς
 • Παρακαλώ παραδώστε το κύριο υπάρχον περίβλημα
 • Έχετε περισσότερο προσωπικό
 • Καλλιέργεια φυτών
 • Ξεκινήστε το έργο του εργαστηρίου
 • Δημιουργήστε τα φίλτρα σας και τις βιταμίνες
 • Αποστολή ατόμων στους σωστούς ανθρώπους
 • Ανάπτυξη δομής
 • Όροι φίλων

Η διαδικασία εκμάθησης είναι αρκετά μεγάλη και αν δεν έχετε παίξει ποτέ παρόμοιους προσομοιωτές, σίγουρα δεν θα σταματήσετε όταν δεν είναι σαφές τι να κάνετε στη συνέχεια. Αλλά ακόμα και όταν ολοκληρωθεί η κύρια διαδικασία της ενεργού μάθησης, ο βοηθός δεν θα εξαφανιστεί και συχνά θα ανακάμψει νέες πληροφορίες, συμβουλές ή εργασίες. Πρέπει να εργάζεστε συνεχώς, ειδικά στην αρχή, όταν δεν υπάρχει τίποτα ακόμα. Καθώς παίζετε το παιχνίδι My Hospital, θα ανακαλύψετε δεκάδες νέες ασθένειες και θα βρείτε φάρμακα για αυτούς. Αλλά θυμηθείτε ότι για την αποκατάσταση του ασθενούς απαιτούνται όχι μόνο χάπια, αλλά και μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Όταν ο ασθενής αισθάνεται άνετα, η ανάρρωσή του είναι πολύ πιο αποτελεσματική. Θυμηθείτε αυτό, προσπαθήστε να δημιουργήσετε άνεση στα δωμάτια. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε το εικονικό κατάστημα και επιλέξτε τα διαθέσιμα αντικείμενα διακόσμησης.

Ό, τι άλλο ευχαριστεί, οι παίκτες δεν φοβούνται αυτά τα τρομακτικά ονόματα ασθενειών. Στο iPlayer του νοσοκομείου μου, προκαλούν ένα χαμόγελο και όχι φόβο. Για παράδειγμα, εάν ένας ασθενής έχει πονοκέφαλο, χρειάζεται έναν γιατρό κολάρο. Τέτοιες ασθένειες όπως "ολισθηρό πνεύμονα", "παλάμες πάγου" και "τσίλι στο λαιμό" θα πληρούνται επίσης. Αλλά για ποιον γιατρό να τους στείλει, για να βρεθεί, επειδή υπάρχουν πολλές ώρες συναρπαστικό παιχνίδι πριν.

. Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω μία ακόμη ευχάριστη στιγμή κάθε ώρα, οι παίκτες θα στείλουν κουτιά δώρων. Αλλά δεν μπορείτε να τα ανοίξετε αμέσως, αλλά να τα μαζέψετε για να λάβετε ένα πιο πολύτιμο δώρο αργότερα. Μπορείτε επίσης να μελετήσετε τα προσωπικά αρχεία των γιατρών και των ασθενών, ακόμα και να δείτε τις σκέψεις και τα σχόλιά τους, που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι χρειάζονται.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες