Moonstars

Εναλλακτικές ονομασίες: Ουρανό του Αβίωρ

αγροτικά παιχνίδια κατάφεραν αμέσως να πείσουν την προσοχή των παικτών από όλο τον κόσμο. Διαδραστικές, δυναμικές και συναρπαστικές, σέρνουν σοβαρά και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το παιχνίδι MoonStars δεν είναι απολύτως φυσιολογικό και ως εκ τούτου προσελκύει την προσοχή. Έχει γίνει στο είδος του "αγρόκτημα", αλλά κάπως διαφορετικό από τα παραδοσιακά έργα. Το γεγονός είναι ότι στο παιχνίδι θα πρέπει να αλληλεπιδράσετε με τους πιο πραγματικούς αλλοδαπούς!

διαδικασία εγγραφής στο project

Όλες οι σεληνιακή σας περιπέτειες θα εμφανιστούν στο πρόγραμμα περιήγησης. Επομένως, δεν θα χρειαστεί να ξοδεύετε χρόνο για αναζήτηση, λήψη και εγκατάσταση πρόσθετων προγραμμάτων-πελατών. Το έργο θέτει μπροστά σας μόνο μία προϋπόθεση, χωρίς την οποία δεν μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε εγγραφή στο MoonStars. Η ρωσική διεπαφή θα κάνει τη διαδικασία εγγραφής εντελώς απλή και πολύ κατανοητή. Ο στόχος σας είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην κεντρική σελίδα.

 • Στην πρώτη γραμμή θα πρέπει να γράψετε τη διεύθυνση του τρέχοντος γραμματοκιβωτίου σας.
 • Το δεύτερο πεδίο είναι για έναν μοναδικό και ασφαλή κωδικό πρόσβασης.
 • Για να ολοκληρώσετε επιτυχώς την εγγραφή, στην τελευταία κενή γραμμή, σημειώστε τα στοιχεία σύνδεσης στο παιχνίδι.

Εάν η προοπτική να κάνετε όλα τα παραπάνω δεν σας ταιριάζει, μπορείτε να ακολουθήσετε την πορεία της ελάχιστης αντίστασης και απλά να συνδεθείτε στο παιχνίδι χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο Facebook. Και αν προηγουμένως χρειάστηκε να αντιμετωπίσετε τουλάχιστον ένα έργο από την πύλη Plinga Play, τότε τα καταχωρηθέντα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την είσοδο στο προσωπικό λογαριασμό MoonStars (Heaven of Avior).

Τα βασικά του παιχνιδιού

Το

Project θα σας συναντήσει με ένα πολύ καλό και πολύ προσιτό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Οι χαριτωμένοι αλλοδαποί θα σας ενημερώσουν, θα σας διδάξουν πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά όλα τα βασικά στοιχεία ελέγχου. Θα μάθετε από τους νέους φίλους σας ότι έχετε καταστραφεί σε αυτόν τον άγνωστο πλανήτη και από τότε που το πλοίο υπέστη σοβαρές ζημιές, δεν θα μπορέσετε να επιστρέψετε σύντομα στο σπίτι σας. Δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει να κάνετε - θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα προσωρινό στρατόπεδο για τον εαυτό σας.

Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις τον εαυτό σου MoonStars, οπότε πρέπει να ξεκινήσεις με την πρόσληψη μιας ομάδας βοηθών. Τα νέα ρομπότ από το εργοστάσιο της Techno ως βοηθοί θα ταιριάζουν απόλυτα καλά. Μαζί με την ομάδα των νεοσύλλεκτων, θα πρέπει να καθαρίσετε λίγο από το έδαφος, να βάλετε τα υπάρχοντα κτίρια, να δημιουργήσετε νέα.

Για να μην βαρεθείτε, το παιχνίδι θα σας δώσει τακτικά νέα ενδιαφέροντα καθήκοντα. Όλες οι αποστολές επιλέγονται κατά τέτοιο τρόπο ώστε η εξέλιξή σας στο MoonStars online να είναι ισορροπημένη και προγραμματισμένη. Για κάθε πιστή εκπλήρωση της αποστολής, θα λάβετε εγγυήσεις ότι θα λάβετε ανταμοιβές. Και όλα όσα χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε αποστολές μπορούν να αγοραστούν στο κατάστημα. Όλα τα προϊόντα χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες:

 • new (εδώ συλλέγονται όλα τα νέα στοιχεία - η γκάμα των προϊόντων ενημερώνεται τακτικά),
 • κτίρια ·
 • παραγωγή ·
 • decor,
 • πόροι ·
 • σημαντικό.

Κύρια χαρακτηριστικά και πόροι

Παιχνίδι Heaven Avior είναι εντελώς δωρεάν. Αν και είναι μάλλον δύσκολο να διαχειριστεί κανείς χωρίς εικονικό νόμισμα και μερικούς πόρους. Οι κύριοι πόροι, τα χαρακτηριστικά και οι νομισματικές μονάδες, πέραν του επιπέδου που θα πρέπει να παρακολουθείτε συνεχώς, μοιάζουν με αυτό:

 1. Τα χρυσά νομίσματα είναι το κύριο νόμισμα. Για αυτούς, μπορείτε να αγοράσετε το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων από το κατάστημα.
 2. Crystals είναι ένα πιο πολύτιμο νόμισμα. Απαιτούνται για την επιτάχυνση της διαδικασίας κατασκευής και την αγορά μοναδικών αντικειμένων.
 3. Είναι αδύνατο να παίξεις το MoonStars iPlayer χωρίς έξυπνα ρομπότ techno.
 4. Από τα σημεία της εμπειρίας εξαρτάται η ταχύτητα της ανάπτυξης σας.
 5. Αιθέρας - ζωτική ενέργεια. Χωρίς αυτό, το παιχνίδι δεν μπορεί να κάνει καμία ενέργεια.
 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες