MonstersArmy

Εναλλακτικές ονομασίες: MonstersArmy

MonstersArmy Online - multiplayer browser-based παιχνίδι στρατηγικής είδος φαντασίας. Θα βρείτε τον εαυτό σας σε έναν κόσμο όπου δεν σταματά τον αγώνα μεταξύ βαμπίρ και λυκάνθρωπους. Με την ένταξή ένα από αυτά, θα πρέπει να αναλάβει τα ηνία στα χέρια τους και να δημιουργήσουν μια ισχυρή αποικία. Το κάστρο σας και θα είναι ένα καταφύγιο ανάμεσα σε καμπάνιες τυχερών παιχνιδιών από το κυνήγι. Φυσικά, κανείς άλλος δεν είναι ένα συνηθισμένο άτομο, και δεν σκέφτεται για το τι συνέβη, μπορεί να συμβεί έτσι. Αλλά έτσι κι αλλιώς, και μόλις αρχίσετε MonstersArmy παίξει μαζί σας έχει ήδη συμβεί. Μόλις έχουν επιτεθεί στο σκοτεινό δάσος, όταν ακολουθείτε το δικό σας τρόπο, έχουν μια δουλειά, ξύπνησε εντελώς διαφορετική. Τώρα - θα είναι διψασμένος αιματηρή σάρκα. Αιώνια η πείνα θα πιέσει για τις ενέργειες που έχουν πρόσφατα φαινόταν άθλια και αηδιαστική. Αλλά τι μπορείτε να κάνετε; Πρέπει να επιβιώσουν και να κάνουν το καλύτερό τους για να αισθάνονται άνετα στη νέα εικόνα. Τελικά ακόμη και να αρχίσουν να ρωτήσετε τον εαυτό σας το ερώτημα - και ίσως και καλύτερα ότι όλα αυτά συνέβησαν; Μετά από όλα, αυτοί που θα παίξουν MonstersArmy, απλά δεν μπορεί να ικανοποιήσει τη ζωή τους!

Ο κόσμος του παιχνιδιού είναι γεμάτο με θερμαινόμενη μάχες μεταξύ των αντιμαχόμενων μερών, απίστευτα γεγονότα, τρελές περιπέτειες, ακόμα και πολλά προβλήματα για την καλλιέργεια στο δικό του φρούριο, αλλά και νοιάζεται για το πώς να αντλεί το χαρακτήρα σας και να το καταστήσει έτσι αήττητη . Και όλα αυτά θα είναι στη διάθεσή σας το συντομότερο περνάτε την εγγραφή MonstersArmy. Δημιουργία λογαριασμού - μια αρκετά απλή διαδικασία. Απαιτείται να συμπληρώσετε τα πεδία, όπως η διεύθυνση e-mail, Όνομα χρήστη, Κωδικός (επιβεβαίωση), στη συνέχεια, επιλέξτε το πλαίσιο, υιοθετώντας έτσι την συμφωνία και εξέφρασε την επιθυμία να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, και στη συνέχεια να εξετάσουμε το e-mail σας και ανοίξτε την επιστολή που στείλατε. Η επιστολή είναι ένα σύνδεσμο για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας. Αυτό είναι όλες οι επιχειρήσεις. Είναι καιρός να απολαύσετε MonstersArmy Online. Με την ευκαιρία, χαμηλές απαιτήσεις συστήματος επιτρέπουν να κάνει σχεδόν κανέναν. Έτσι πάει μπροστά!

Στην αρχή, θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιον θέλουν να ανήκουν. Vampire - με μοναδικές ικανότητες πλάσμα της νύχτας, ένας λυκάνθρωπος - superman αυξημένα ένστικτα, η οποία είναι προικισμένη με μεγάλη δύναμη και ταχύτητα. Ότι οι βρικόλακες και λυκάνθρωπους αγωνίζονται σε αυτόν τον εξαιρετικό κόσμο για την υπεροχή τους. Ο στόχος σας - για να κάνουν κατοχή τους απόρθητο, δημιουργήσει ένα ισχυρό στρατό, που δεν φοβάται να εισάγετε τη σύγκρουση, αλλά και συνεχώς ασχολούνται με την έρευνα, την κατασκευή, ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων. Αρμοδιοτήτων σας τελικά θα γίνει όλο και πιο εντυπωσιακό και αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε. Μόνο MonstersArmy παιχνίδι δίνει την ευκαιρία να βιώσουν μια αξέχαστη αίσθηση!

Έτσι, επέζησε και έγινε η μετενσάρκωση των δολοφόνων του. Έτσι, πολλές σκέψεις για το πώς όχι, θα πρέπει να πάρετε αμέσως σε επείγοντα θέματα. Όσο για το κάστρο, στο έδαφός της είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα πολλά διαφορετικά κτίρια. Αυτό στρατιωτικά κτίρια (στρατώνες, στάβλους, ένα οχυρωματικό τείχος της πόλης), και την έρευνα (πανεπιστήμιο ορυχείο χρυσού), και αναμειγνύονται (Village, Καταφύγιο, το Δημαρχείο, το Forge, Treasury). Φυσικά, δεν είναι όλα ταυτόχρονα. Αλλά σταδιακά όλα αυτά τα αντικείμενα θα κατασκευαστεί στην περιοχή σας. Χάρη στην ακίνητη περιουσία, μπορείτε να συσσωρεύουν χρυσό και οι άνθρωποι ειρηνικά. Και οι άνθρωποι και το χρυσό με τη σειρά τους είναι από τους πιο πολύτιμους πόρους. Αν νιώθετε αρκετά ισχυρή, και νομίζετε ότι έχετε αρκετό πλούτο, έτσι ώστε κανείς δεν θα σταματήσουν τις επιθέσεις τους γείτονες με τη ληστεία. Και οι πόροι είναι πολύτιμες πηγές ουδέτερων πόλεων. Γι 'αυτό μην καθίσει ακόμα.

Μια εκστρατεία για να έχουν οποιαδήποτε πιθανότητα επιτυχίας, να συγκεντρώσει ένα εντυπωσιακό στρατό. Monster Army παιχνίδι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ομάδες των μονάδων, όπως Ειδικές μονάδες, αερομεταφερόμενα μονάδες, μονάδες πεζικού και ιππικού. Εντυπωσιακή; Αυτό είναι σωστό, το κύριο πράγμα που πρέπει να έχουμε τη σοφία να διαχειριστεί όλα!

Ένα σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού - έρευνα. Βοηθούν να αποκαλύψει ειδικές ικανότητες. Η μείωση αυτή σε βρικόλακες Bloodlust, βελτιωμένη ικανότητα να πετούν, Mind ελέγχου και βελτιωμένη θεραπεία, καθώς και στην ικανότητα των λυκανθρώπων κατατάσσονται Μείωση απεργία πείνας λούπινου, Howling Wolf, και τακτικές πακέτο. Προσπαθήστε να πάρετε αυτές τις ευκαιρίες, γιατί στο μέλλον! Προχωρήστε στο gameplay τώρα για να εξασφαλίσει μια πλούσια αναψυχής! Καλή τύχη!

 

Παίξτε επίσης