Ο καταλύτης άκρου 2 του καθρέφτη

Εναλλακτικές ονομασίες: Καθολικοί κατάλογοι ηλικίας 2

Καθρέπτες Edge 2 Καταλύτης: Μάχη Parkour.

Τα

στίγματα Edge του 2008 υποβλήθηκαν σε πλαστική χειρουργική επέμβαση και ενσωματώθηκαν σε ένα νέο προϊόν. Το παιχνίδι Mirrors Edge 2 Catalyst συνεχίζει να βελτιώνεται από το στυλό του developer-studio DICE και τον εκδότη Arts Electronic, εγκαίρως για την ανακοινωθείσα ημερομηνία κυκλοφορίας 24. 05 2016, και κάνουν τους παίκτες ευτυχείς σε πλατφόρμες:

  • PlayStation 4
  • Xbox One
  • PC

Chirts Edge 2 Catalyst download δεν είναι ακόμα δυνατή, αλλά μπορείτε να προ-παραγγείλετε, και να γίνει ένας από τους πρώτους τυχερούς που βυθίζονται στον αποστειρωμένο κόσμο των Καθρέπτες.

Κρίνοντας από τα βίντεο και τα επίσημα μηνύματα, το παιχνίδι θα είναι το επίκεντρο του κόσμου των παιχνιδιών. Αυτό δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι για το parkour, αλλά μια εντελώς νέα ιδέα του. Στο E3 2015, από το παρουσιαζόμενο τρέιλερ, έγινε γνωστή όχι μόνο η ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά και τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

  • Ανοίξτε, απρόσκοπτο κόσμο με πλήρη ελευθερία δράσης
  • "Όραμα του Μέλλοντος" επισημαίνοντας αντικείμενα που είναι δυνατά για δράση
  • Η απουσία πυροβόλων όπλων από τον κύριο χαρακτήρα, όλες οι μάχες είναι χέρι-χέρι
  • Η παρουσία σημαντικών και μικρών καθηκόντων

Βύθιση στο χώρο του παιχνιδιού.

Στην πόλη των κατόπτρων, θα κοιτάξεις μέσα από τα μάτια της κοπέλας Faith, η οποία παραδίδει τις πληροφορίες απευθείας στα χέρια των πελατών, κινείται σε μια βιασύνη στην πόλη, κάνει ζαλίζοντας ακροβατικά. Τρέξιμο είναι το όνομα των ανθρώπων των υπηρεσιών παράδοσης και μια μέρα παγιδεύεται σε συνωμοσία της εταιρείας Elysium, η οποία διεξάγει μυστική ανάπτυξη.

Boss Faith προσπαθεί να σταματήσει την κοπέλα, αλλά αρχίζει να ερευνά τη δική της και τώρα η δουλειά της δεν είναι μόνο να χρησιμοποιήσει την αρχιτεκτονική της πόλης για να βρει έναν νέο τρόπο κίνησης αλλά να ξεφύγει από τους διώκτες της που προσπαθούν να επιλέξουν ένα τεχνούργημα που συνέβη στα χέρια της.

Ο βασικός χώρος για τις στέγες του πάρκου, αλλά στον ταχύτατο αγώνα του, η Faith χρησιμοποιεί κάθε ευκαιρία να κινηθεί. Βοηθά τους αεραγωγούς, τα καλώδια, τους σωλήνες, τα χείλη, τα πλέγματα. Από τις στέγες, μπαίνει μέσα στα κτίρια και θα βρίσκεται στα μπουντρούμια, όπου δεν είναι τόσο κρύσταλλος όσο στο πάνω μέρος της πόλης.

Ο ανοιχτός κόσμος επίσης, σε κάποιο βαθμό, έχει τους περιορισμούς του. Κατά την εκτέλεση της αποστολής, η ηρωίδα θα ανακαλύψει σταδιακά νέες περιοχές στο χάρτη, αλλά στις ανοιχτές περιοχές, επιλέξτε οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Skoro μπορείτε να κατεβάσετε το Mirrors Edge 2 Catalyst και να μάθετε ότι η Faith είναι άοπλη, παρόλο που οι διώκτες της είναι οπλισμένοι στα δόντια. Αλλά χάρη στην εξαιρετική σωματική άσκηση, μπορεί όχι μόνο να εγκαταλείψει γρήγορα την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και, αν χρειαστεί, να κερδίσει τη μάχη χέρι-χέρι, η οποία την εξισώνει με την ελίτ των υπερήρωων.

Ηρωίνη αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια των αποστολών, αποδεικνύοντας τον ζωηρό χαρακτήρα και τα συναισθήματά της. Καθρέφτες Edge 2 Catalyst στον υπολογιστή σας υπόσχεται να είναι δυναμική, γρήγορη και μοναδική. Τοποθετήστε νέες διαδρομές και εξερευνήστε τις ικανότητες του Faith χρησιμοποιώντας εξόρυξη αντικειμένων για να ολοκληρώσετε αποστολές.

Θα έχετε διαφορετικά καθήκοντα και παζλ και μπορείτε να επιλέξετε την κατεύθυνση της πλοκής. Πάρτε μέρος στις μαζικές αγώνες σπριντ στις οποίες πρέπει να φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο σημείο από ένα συγκεκριμένο σημείο, δείχνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα. Και στο παζλ παζλ Hacking, πρέπει να ανεβείτε στο ίδιο το περίπτερο, να το ανοίξετε και να σηματοδοτήσετε τη νίκη σας, αφήνοντας τη δική σας ετικέτα στη θέση της εταιρικής προπαγάνδας.

Σύνοψη.

Οι αναγγελθείσες ευκαιρίες εμπνέουν, ακόμα πιο συναρπαστική την επιθυμία να αγοράσει το Mirrors Edge 2 Catalyst. Οι πυροβολισμοί, οι εκδρομές, οι αποστολές, οι εταιρίες με τις μυστηριώδεις εξελίξεις τους, η κατασκοπεία στους ανθρώπους, η λαμπερή πόλη και τα κόλπα του Parkour ηλικίας 2 του Mircors είναι αυτά που περιμένουν τους παίκτες στη νέα έκδοση του παιχνιδιού.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες