Μετρό: Έξοδος

Εναλλακτικές ονομασίες: Έξοδος μετρό

 

Ukrainian developer 4A Games, συγκλονιστική σειρά παιχνιδιών"Metro 2033", που τους ενέπνευσε μυθιστορήματα Δ. Glukhovsky, συνεχίζει να ευχαριστεί τους οπαδούς με νέες κυκλοφορίες. Παιχνίδι Μετρό: Η Έξοδος αφθονεί σε σκοτεινά τοπία ανοιχτού χώρου και μπουντρούμια. Κατά την άποψή τους, είναι ακόμα δυνατό να αρχίσει η ζωή από το μηδέν, αλλά υπάρχουν πολλά εμπόδια και κίνδυνοι μπροστά.

 

Όταν παρουσιάστηκε το E3 στην έκθεση, ανακοινώνοντας ότι θα ήταν δυνατό να παίξει το παιχνίδι Metro: Exodus πολύ σύντομα, για πολλούς ήταν μια πραγματική έκπληξη, και πρέπει να πω, αρκετά ευχάριστη. Ονομάστηκε το πιο συναρπαστικό και καλύτερο από όλα τα ρυμουλκούμενα που παρουσιάστηκαν, και πολλοί δήλωσαν ότι γι 'αυτούς το παιχνίδι έγινε το πιο αναμενόμενο. Η Bloch παραδέχθηκε ότι για το στούντιο αυτό το έργο είναι το πιο φιλόδοξο από όλα, με το οποίο έπρεπε να ασχοληθεί.

 

Εμπνευσμένοι προγραμματιστές για το παιχνίδι STALKER με τον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο τους. Λαμβάνοντας την ιδέα ως βάση, δημιούργησαν γραμμικά επίπεδα και τεράστια ανοικτά εδάφη. Επίσης, μαζί με τους ήδη γνωστούς μηχανισμούς των δράσεων, θα γίνουν αισθητές σημαντικές αλλαγές, οι οποίες θα εισαγάγουν επίσης μια νέα ροή αισθήσεων στη διαδικασία του παιχνιδιού.

 

Αυτό που είναι γνωστό από τα λόγια και την ανακοίνωσή του, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το προϊόν αποδείχθηκε πραγματικά δροσερό, και κατεβάστε το Μετρό: Έξοδος αξίζει τον κόπο. Νωρίτερα, οι ήρωες περιπλανιόταν γύρω από το κατεστραμμένο μετρό στη Μόσχα, τώρα αποφάσισαν να βγουν έξω, γεγονός που θα προκαλέσει μια συνεχή αλλαγή σκηνικού. Το τοπίο είναι πολύ διαφορετικό και τα γεγονότα καλύπτουν το έτος, το οποίο περιλαμβάνει την αλλαγή του καιρού, των εποχών, της εποχής και των ζώων. Προσπαθώντας να επιβιώσουν, οι ήρωες πρέπει πάντα να είναι φρουροί, κρατώντας τον περιβάλλοντα κόσμο να πετάει. Με αυτόν τον τρόπο, μελετήστε προσεκτικά τα θέματα γύρω, για να μην χάσετε τίποτα χρήσιμο. Ακόμα και μερικές κασέτες για το μηχάνημα μπορούν να σώσουν ζωές και δεν πρέπει να παραμεληθούν.

 

Ξεκινήστε στο μετρό: Exodus παίξτε, ετοιμαστείτε, τα γεγονότα αναπτύσσονται γρήγορα, και οι παίκτες χρειάζονται μια καλή αντίδραση, την ικανότητα να παίρνουν γρήγορες αποφάσεις. Δεδομένου ότι οι κύριοι εχθροί είναι ζώα που έχουν χάσει την παλιά γοητεία τους.

 

Κατά τη διάρκεια του μετρό: Οι παίκτες της Εξόδου πρέπει να περάσουν από πολλές αποστολές, να λύσουν παζλ, να πολεμήσουν με τον εχθρό. Λαμβάνοντας αντικείμενα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, αυτή είναι μια φυσική πρακτική. Ήρθε η ώρα να πάμε στην αναγνώριση της καταστραμμένης γης και να προσπαθήσουμε να βρούμε ένα μέρος όπου η ζωή θα ξαναγεννηθεί. Οι ήρωες θα τον βρουν; Σίγουρα, ναι, επειδή είναι ήρωες. Αυτό είναι ακριβώς σε ποια τιμή θα πετύχουν και πότε θα συμβεί αυτό...

 

Παίξτε επίσης