Μετρό: Έξοδος

Εναλλακτικές ονομασίες: Εξόδου από το μετρό

παιχνίδι Μετρό: Εξόδου μέρος του σύμπαντος Μετρό 2033.

ουκρανική Developer 4A Games, μια συγκλονιστική σειρά παιχνιδιών "Metro 2033", την οποία εμπνεύστηκαν από τα μυθιστορήματα Δ. Glukhovsky, συνεχίζει να ευχαριστεί τους οπαδούς των νέων κυκλοφοριών. Για το 2018 προγραμματίζεται η απελευθέρωση του επικού σκοπευτή από τον ηγέτη, όπου θα υπάρχουν όλα τα στοιχεία της φρίκης και της μυστικότητας. Μετρό: Η Έξοδος είναι γεμάτη από ζοφερά τοπία ανοιχτού χώρου και μπουντρούμια. Μπορείτε να το παίξετε σε πλατφόρμες:

  • Windows
  • PlayStation 4
  • PlayStation 3
  • Xbox One

Ρωσία μετά τον πυρηνικό πόλεμο.

Πυρηνική καταστροφή συνέβη το 2013 και οδήγησε σε καταστροφικές συνέπειες, αν και αρκετά αναμενόμενο. Τώρα είναι το έτος 2036 και ολόκληρη η επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι μια άγρια ​​ερημιά που κατοικείται από τρομερές μεταλλάξεις.

Ο βασικός χαρακτήρας είναι ακόμα ο Άρτεμ, αλλά τώρα έχει μια γυναίκα, την Άννα, με την οποία γνωρίζετε ήδη τόσο από τη λογοτεχνική έκδοση όσο και από την προηγούμενη σειρά παιχνιδιών. Εκτός από αυτούς, εξακολουθούν να υπάρχουν επιζώντες και μαζί τροποποιούν την ατμομηχανή Aurora για να ανοίξουν το δρόμο προς τα ανατολικά. Κατά την άποψή τους, υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσει η ζωή από το μηδέν, αλλά υπάρχουν πολλά εμπόδια και κίνδυνοι μπροστά.

Όταν το E3 παρουσιάστηκε στην έκθεση, ανακοινώνοντας ότι θα μπορούσε να παίξει Μετρό: Exodus πολύ σύντομα, για πολλούς έγινε μια πραγματική έκπληξη, και πρέπει να πω, αρκετά ευχάριστο. Το ίδιο το βίντεο προσέλκυσε την προσοχή των απλών παικτών, κριτικών και δημοσιογράφων. Ονομάστηκε το πιο συναρπαστικό και καλύτερο από όλα τα ρυμουλκούμενα που παρουσιάστηκαν και πολλοί είπαν ότι γι 'αυτούς το παιχνίδι ήταν το πιο αναμενόμενο. Εμπνευσμένη από την υποστήριξη του εκτελεστικού παραγωγού Δ. Η Bloch παραδέχθηκε ότι για το στούντιο αυτό το έργο είναι το πιο φιλόδοξο από όλα, το οποίο έπρεπε να κάνει.

Εμπνευσμένο από τους προγραμματιστές του παιχνιδιού STALKER με τον μετα-αποκάλυπτικό κόσμο τους. Λαμβάνοντας την ιδέα ως βάση, δημιούργησαν γραμμικά επίπεδα και τεράστιους ανοικτούς χώρους. Επίσης, μαζί με τους ήδη γνωστούς μηχανισμούς δράσης, θα γίνουν αισθητές οι σημαντικές αλλαγές, οι οποίες θα φέρουν επίσης ένα νέο ρεύμα αισθήσεων στο παιχνίδι.

Από ό, τι είναι γνωστό από τα λόγια και την ανακοίνωσή του, μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι το προϊόν ήταν πραγματικά δροσερό, και το μετρό: Exodus download αξίζει τον κόπο. Προηγουμένως, οι ήρωες περιπλανούσαν στο κατεστραμμένο μετρό της Μόσχας, αλλά τώρα έχουν αποφασίσει να βγουν έξω, γι 'αυτό θα υπάρξει μια συνεχής αλλαγή σκηνικού. Σημαντικά διαφοροποιεί το τοπίο και το γεγονός ότι τα γεγονότα καλύπτουν ένα χρόνο, γεγονός που συνεπάγεται αλλαγή στον καιρό, τις εποχές, την ώρα της ημέρας, καθώς και τα ζώα. Προσπαθώντας να επιβιώσουν, οι ήρωες πρέπει πάντα να είναι σε εγρήγορση, κρατώντας τον κόσμο γύρω μας στο θέαμα. Ταυτόχρονα, μελετήστε προσεκτικά τα αντικείμενα γύρω, ώστε να μην χάσετε τίποτα χρήσιμο. Ακόμα και ένα ζευγάρι κασετών για το μηχάνημα μπορεί να σώσει ζωές, και δεν πρέπει να παραμεληθεί.

Ξεκινώντας από το μετρό: Έξοδος για να παίξετε, ετοιμαστείτε ώστε τα γεγονότα να κινούνται γρήγορα, και οι παίκτες χρειάζονται μια καλή αντίδραση, την ικανότητα να παίρνουν αποφάσεις γρήγορα. Οι κύριοι εχθροί είναι ζώα που έχουν χάσει την παλιά γοητεία τους. Τώρα αυτό είναι ένα φοβερό πλάσμα, διψά για το αίμα. Θα υπάρξουν άλλοι εχθροί μιας συμμορίας ανθρώπων που εμπλέκονται σε κλοπή και θα πάρουν ζωή εύκολα, αν το απαιτούν οι περιστάσεις.

Στην εποχή του Μετρό: Οι παίκτες της Εξόδου θα πρέπει να ολοκληρώσουν πολλές αποστολές, να λύσουν παζλ, να πολεμήσουν τον εχθρό. Επιλέγοντας στοιχεία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, αυτή είναι μια φυσική πρακτική. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε τις εκτάσεις που καταστράφηκαν από μια τρομερή καταστροφή και να προσπαθήσουμε να βρούμε έναν τόπο όπου η ζωή θα αναβιώσει. Μπορούν οι ήρωες να τον βρουν; Σίγουρα, ναι, γιατί τότε είναι ήρωες. Αυτό είναι ακριβώς σε ποια τιμή επιτυγχάνουν και πότε συμβαίνει ...

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες