Magicka: Οδηγός πολέμους

Εναλλακτικές ονομασίες: Μαγεία

Magicka: Wizard Wars - ενημερωμένο δυναμικό MOBA (PVP Arena), όπου ενεργείς ως μάγος των στοιχείων. Αλλά τα πρώτα πράγματα πρώτα.
Για να μπείτε στο παιχνίδι χρειάζεστε λογαριασμό Steam, καθώς και πελάτη παιχνιδιών. Χρησιμοποιήστε μια υπάρχουσα, ή εγγραφή Magicka: Wizard Wars. Περαιτέρω στο πρόγραμμα εκκίνησης Steam βρίσκουμε το παιχνίδι μας και το κατεβάζουμε.

Game Process

Δεδομένου ότι το παιχνίδι της μαγείας στο είδος moba, τότε πρέπει να πολεμήσετε με άλλους μάγους όπως εσείς. Υπάρχουν τέσσερις τύποι μάχες στο παιχνίδι:

 1. κλασσική αρένα (καταγράφετε σημεία ωοτοκίας, στερήστε τον αντίπαλο από τα αναπάντεχα σημεία και κερδίστε και μην ξεχάσετε να σκοτώσετε τον εχθρό),
 2. συλλέγοντας ψυχές (καταστρέφοντας τα όπλα του NPC στο χάρτη, συλλέγοντας τις ψυχές τους, εξασθενίζοντας έτσι την υπεράσπιση του κύριου άγαλματος του εχθρού, αφού συλλέξατε 200 ψυχές από την ομάδα σας, τρέχοντας στο άγαλμα του εχθρού και κατεδαφίζοντάς το γρήγορα - κερδίσατε)
 3. dale (one-on-one μάχης με άλλο μάγο - έλεγχος χειρωνακτικής δεξιοτεχνίας και γνώσης συνδυασμών στοιχείων - οι ισχυρότερες νίκες),
 4. σεμινάρια (εσείς ακονίζετε τις μαγειρικές σας ικανότητες σε ένα μικρό χάρτη).

διαδικασία καταπολέμησης

Ty - ο μάγος που ελέγχει τα στοιχεία:

 • του νερού
 • ζωή
 • shield
 • κρύο
 • φερμουάρ
 • θάνατος
 • land
 • ound

Αυτές είναι οι βασικές δεξιότητές σας, τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε για να επιτεθείτε, να υπερασπιστείτε και να επιβάλλετε βελτιώσεις στη μαγεία σας. Όλα αυτά συμβαίνουν όταν πιέζετε τα πλήκτρα που αντιστοιχούν σε κάθε στοιχείο. Έτσι, μια ασπίδα + γη + γη θα σας δώσει πέτρινη θωράκιση από φυσικές βλάβες και, για παράδειγμα, φωτιά + γη + γη - πυρκαγιά με μεγάλη ζημιά. Ασπίδα + θάνατος - θα βάλει τέσσερις βόμβες που εκρήγνυνται σε μερικά δευτερόλεπτα και προκαλούν ζημιά στην ακτίνα.

Σκεφτείτε ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι δεξιότητές σας, είτε επιτίθενται είτε θεραπεύουν, θα επηρεάσουν τόσο τους συμμάχους σας όσο και τους εχθρούς σας - προσέξτε!

Σας σημειώστε ότι κάθε μάγος έχει δικό του αναπτυξιακό κλάδο (μετά από κάθε μάχη που κερδίζετε πόντους και τα ξοδεύετε στις ικανότητες του χαρακτήρα σας), κάθε κλάδος δίνει μπόνους σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο και αποδυναμώνει ένα άλλο. Χρησιμοποιήστε αυτές τις γνώσεις στο πεδίο της μάχης και θα είναι πιο δύσκολο να κερδίσετε.

Ultimate Skills

Κάθε Magicka Magicka: Wizard Wars έχει τέσσερις τελικές ικανότητες που χρειάζονται χρόνο για να ανακάμψουν μετά τη χρήση. Δύο δεξιότητες που θα δώσουν δύναμη και δύο δεξιότητες που θα προκαλέσουν μεγάλες ζημιές (σε περιοχή ή έναν μόνο στόχο). Στην τελευταία περίπτωση, η ζημιά μπορεί να εφαρμοστεί στον εαυτό σας.

Fitting magik

Κάθε μάγος έχει υποδοχές για ρούχα, καθένα από τα οποία δίνει μπόνους στον ίδιο τον μάγο ή σε ορισμένα στοιχεία. Ο σωστός συνδυασμός θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε ένα ή άλλο στοιχείο στο 100%. Αλλά μην ξεχνάτε, βελτιώνοντας ένα στοιχείο, αποδυναμώνετε ένα άλλο. Μαγικό όπλο - ασχολείται με τη σωματική βλάβη και έχει επίσης μια φυσική τεχνική μάχης (διατηρώντας το δεξιό κουμπί). Κάθε όπλο έχει αυτή την τεχνική.

A δύο λέξεις τελευταία

Αφού παίζετε μερικές ώρες στο Magicka: Wizard Wars, συνειδητοποιείτε ότι το παιχνίδι είναι εθιστικό. Δυναμικές μάχες δίνουν γοητεία (μια πάλη διαρκεί όχι περισσότερο από 20 λεπτά). Ένα ταπεινό σύνολο μαγείας ταυτόχρονα αποδεικνύεται πολύ διαφορετικό και σε κάθε μάχη θα μάθετε κάτι νέο. Εάν είστε οπαδός των δυναμικών μάχες, τότε αυτό το παιχνίδι θα φαίνεται σαν μια ανάσα καθαρού αέρα μεταξύ των άλλων παιχνιδιών moba!

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες