Looney Tunes World of Mayhem

Εναλλακτικές ονομασίες: Looney Tunes Mad World, Looney Tunes Mad World

Looney Tunes World of Mayhem - αγαπημένοι χαρακτήρες στο νέο κέλυφος

Το παιχνίδι Looney Tunes World of Mayhem από το στούντιο Scopely θα σας ανοίξει την πρόσβαση σε όλους τους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων στο σύμπαν του Looney Tunes. Πρέπει να συγκροτήσετε μια διασκεδαστική ομάδα για να πολεμήσετε το κακό. Εξάλλου, ποιος αντιμετωπίζει καλύτερα αυτό, ανεξάρτητα από το πώς ο Bugs Bunny και οι φίλοι του

Όλα ξεκινούν με τον μικρό κακοποιό Marvin, ο οποίος είναι έτοιμος να καταστρέψει την ανθρωπότητα. Κάθεται στο εργαστήριό του στο δάσος και κάνει δόλια σχέδια. Και ο φίλος μας, ο Bugs, όπως πάντα, χάθηκε λίγο και γύρισε προς τη λάθος κατεύθυνση όταν έσκαζε το δρόμο του προς την παραλία Pismo. Φοβώντας τον κακοποιό μακριά από την επιχείρηση, προκάλεσε τον θυμό του και πυροβόλησε από το πιστόλι λέιζερ. Αλλά το κουνέλι μας δεν είναι επίσης μια χαμένη, ως απάντηση, στέλνοντας ένα χρηματοκιβώτιο από τον ουρανό στον δράστη του. Η μάχη τελειώνει με τον Bugs να καταστρέφει τυχαία τον πίνακα ελέγχου του Marvin και ολόκληρο το εργαστήριο γελοιογραφίας του. Τώρα κάποιος πρέπει να συλλέξει αυτά τα κινούμενα σχέδια πίσω ;-)

Bagz Bunny χρειάζεται τη βοήθειά σας στο παιχνίδι Looney Tunes Crazy World σε υπολογιστή. Όλοι οι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων έφυγαν προς το σημείο και πρέπει να τους επιστραφούν. Πρέπει να παλέψετε πολύ και να συγκροτήσετε την ομάδα των ονείρων σας, η οποία θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε τα πάντα στο φυσιολογικό. Κατ 'αρχάς, έχετε πρόσβαση στον έλεγχο του ίδιου του κουνελιού, αυτός είναι ο πρώτος σας ήρωας. Έχει δύο μοναδικές επιθέσεις:

 • βασικό - κάθε κίνηση χρησιμοποιείται για να προκαλέσει ζημιά - σε ένα κουνέλι είναι μια ασφαλής πτώση από τον ουρανό στον εχθρό, όπως σε κινούμενα σχέδια,
 • Το
 • είναι ξεχωριστό - είναι αξιοσημείωτο για τη δύναμή του, αλλά χρειάζεται χρόνος για να τα φορτώσετε ξανά - σκάβοντας πίσω από την πλάτη του εχθρού και χτυπώντας το κεφάλι με έναν πλάστη, που προκαλεί εκπληκτική κίνηση.

Ένας επιδέξιος συνδυασμός αυτών των επιθέσεων θα σας φέρει περισσότερες νίκες.

Μετά την πρώτη σας νίκη, θα πάρετε μια μικρή ψευδαίσθηση που ενεργοποιεί τον ψεκαστήρα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενεργοποίηση του καρτούν. Τα κινούμενα σχέδια έρχονται σε διαφορετικές ποιότητες και για διαφορετικούς σκοπούς:

  10.0009 υπερασπιστές - υψηλό επίπεδο ζωής και προστασία, αλλά χαμηλή επίθεση,
 • εισβολείς - υψηλό επίπεδο επίθεσης, αλλά χαμηλή άμυνα και ζωή ·
 • ήρωες υποστήριξης - ισορροπημένοι χαρακτήρες, χρήσιμοι σε διαφορετικές καταστάσεις, μερικοί μπορούν να επουλωθούν.

Κάθε γελοιογραφία έχει το δικό του επίπεδο αστέρι, το οποίο δείχνει πόσο ισχυρό είναι. Περισσότερα αστέρια είναι πιο δροσερά από έναν ήρωα. Υπάρχει επίσης μια σπάνια: συνηθισμένη, σπάνια, επική και θρυλική. Θυμηθείτε, περισσότερα αστέρια και λιγότερο συχνά ήρωας - προσθέστε το στην ενεργή ομάδα σας.

Το παιχνίδι Looney Tunes World of Mayhem είναι πρωταρχικά αγώνες, και όχι μόνο στην κύρια γραμμή αναζήτησης, αλλά και με άλλους παίκτες. Μάχες - μάχες με παίκτες, συγκεκριμένα τα κινούμενα σχέδια τους. Στο τέλος της μάχης, αν κερδίσετε, πάρτε ένα κουτί με ανταμοιβή. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος και το έργο των ηρώων σας για να το ανοίξετε. Το παιχνίδι διαθέτει σύστημα αξιολόγησης και όταν φτάσετε σε νέα ύψη θα λάβετε αξιόλογες ανταμοιβές.

Μέχρι σήμερα, υπάρχουν 141 ήρωες στο παιχνίδι. Οι προγραμματιστές βελτιώνουν το παιχνίδι και προσθέτουν συνεχώς όλο και περισσότερους χαρακτήρες στο παιχνίδι - ενδιαφέρον και αστείο. Σε ένα μέρος μπορείτε να βρείτε κινούμενα σχέδια από διαφορετικά κινούμενα σχέδια που δεν μπορούσαν να τέμνονται στην οθόνη της τηλεόρασης.

 • Ταζ είναι ένα χαριτωμένο οδοντωτό πλάσμα που μπορεί να περιστραφεί σαν ανεμοστρόβιλος γρήγορα, σχίζοντας τα πάντα στο δρόμο του.
 • Ο Hugo είναι ένας bigfoot που ψάχνει ένα κατοικίδιο ζώο, ενώ παγώνει τα πάντα στο δρόμο του.
 • Lola the Raider - δίνει στους εχθρούς πολλές αδυναμίες, αντιμετωπίζει ζημιές στην περιοχή με την πιθανότητα κρίσιμης ζημιάς και αφαιρεί τη μυστικότητα από όλα.
 • Twiti - ένα νεαρό πουλί, κυνηγός θησαυρού, ξέρει πώς να θεραπεύσει και να χτυπήσει σκληρά. χτυπώντας τους εχθρούς του με πέτρες από μια ασφαλή απόσταση.
 • Ο King Duffy είναι ένας πρασινολαίμης όχι μόνο ένας μονάρχης, αλλά και ένας άπληστος εισβολέας, ο οποίος κάθε κίνηση προσπαθεί να κλέψει τα κέρδη κάποιου.
 • Shepherd Samurai - πιστός φύλακας του ναού. υπερασπίζεται τη θέση του και γίνεται ισχυρότερη, όσο οι εχθροί του διστάζουν.
 • Ο Hippeti Hopper είναι ένας θρυλικός πυγμάχος, παρακάμπτοντας επιδέξια αντεπιθέσεις και αποφεύγει το χτύπημα της κορώνας του σε έναν αντίπαλο που δεν είναι αμυντικός.
 • παίκτης ράγκμπι Gossamer - ένας σφιχτός μέσος, αποφασισμένος να κερδίσει. Μόλις μπαίνει στον ενθουσιασμό, το αποτέλεσμα του παιχνιδιού είναι ένα ξεχασμένο συμπέρασμα.
 • Porky Pig - ισορροπημένος χαρακτήρας υποστήριξης. Ένας φιλικός χοίρος μπορεί να θεραπεύσει τους συμμάχους και να προκαλέσει ζημιά στους εχθρούς.

Η λήψη του Looney Tunes World of Mayhem σε υπολογιστή και η έναρξη του παιχνιδιού είναι αρκετά απλή. Για να ξεκινήσετε, πραγματοποιήστε λήψη του εξομοιωτή Android Bluestacks και μόνο στη συνέχεια εγκαταστήστε το παιχνίδι σε αυτό και ξεκινήστε το. Σας ευχόμαστε καλή τύχη να βρείτε διάσπαρτα κινούμενα σχέδια!

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες