League of Legends

Εναλλακτικές ονομασίες: League of Legends, LOL

League of Legends online - δωρεάν multiplayer παιχνίδι ρόλων στρατηγικής με στοιχεία. Προγραμματιστής Project - Καλιφόρνια εταιρεία Riot Games, και χρησιμεύει ως εκδότης THQ. Σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι League of Legends θυμίζει περιβόητο έργο Dota All Stars. Συναρπαστική γεγονότα του παιχνιδιού ξεδιπλώνεται σε τέσσερις κάρτες. Πώς ακριβώς θα αγωνιστεί εξαρτάται από το τι ο χάρτης είναι στη στιγμή. Για παράδειγμα, για τα δύο πρώτα φύλλα στις μάχες μπορεί να εξυπηρετήσει τρεις παίκτες εναντίον τριών ή πέντε εναντίον πέντε. Την τρίτη χάρτης είναι ένας αγώνας μεταξύ των ομάδων για τα σημεία ελέγχου, και το τέταρτο - ένα στενό πέρασμα, όπου υπάρχουν εχθροί των πέντε παίκτες κατά το ίδιο ποσό. Γραφικά όλων των θέσεις κυριολεκτικά υπέροχη. Gameplay καλοστημένο και λεπτομερή, που δεν μπορεί παρά να χαίρεται πολλούς χρήστες. Στην ιστορία του παιχνιδιού θα πρέπει να εξασφαλίζουν ότι οι εγκαταστάσεις καταστράφηκαν αντιπάλους, αλλά μην ξεχάσετε να ελέγχουν τις δικές τους προστατευτικούς πύργους. Αν στην καθημερινή ζωή δεν έχετε αρκετό συγκινήσεις skraste διαμονή αναψυχής σας στην εικονική πραγματικότητα. Game LoL είναι η πλέον κατάλληλη προκειμένου να αυξηθεί η αδρεναλίνη στο αίμα!

Γίνετε μια νόμιμη βοήθεια των χρηστών League του Legends καταχώρισης. Στη φόρμα, θα πρέπει να κάνετε τις ακόλουθες πληροφορίες: όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης (επαναλαμβάνεται στην επόμενη γραμμή), ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης. Θα πρέπει επίσης να βάλετε ένα σημάδι ελέγχου, εκφράζοντας έτσι την αποδοχή των κανόνων. Προσυπογράψτε στις ειδήσεις που παρέχεται από προεπιλογή. Τέλος θα πρέπει να ξαναγράψουμε τον κώδικα από τις εικόνες και κάντε κλικ στο κουμπί «Play για δωρεάν». Πριν να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, βεβαιωθείτε ότι η ρύθμιση παραμέτρων του υπολογιστή δεν θα αποτύχει. Για gameplay απαιτεί τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:

- OS Windows XP Service Pack 2/Windows Vista Service Pack 1/Windows 7?

- Pentium 4, 2GHz?

- Ελεύθερος χώρος στο σκληρό δίσκο 750MB?

- Συμβατό με DirectX 16 bit συσκευή ήχου?

- Βίντεο μνήμη 128 MB?

- RAM 1 GB?

- Σύνδεση με το Διαδίκτυο τουλάχιστον 128kb \ s.

Έτσι παίζουν League του Legends θα είναι ήρωες, που εδώ ονομάζεται πρωταθλητές. Κάθε ένα από αυτά έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Φυσικά οι ήρωες μπορούν να είναι δυνατά και αδύνατα σημεία. Έτσι, κάποιος διαθέτουν υψηλή μαγικές ικανότητες, κάποιος έχει υψηλή ζημία, ενώ άλλοι είναι τόσο ισχυρή που μοιάζει με ανθρώπινη ασπίδα. Αλλά όποιος κι αν τρέξει, να εξελιχθεί. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κερδίζετε πόντους. Πέρασαν την άντληση ή το επίπεδο του εδάφους, ή την αγορά νέων χαρακτήρων και ρούνους που βελτιώνουν την απόδοση. Επιπλέον, κάθε επιτυχία φέρνει κέρδη με τη μορφή του νομίσματος του παιχνιδιού. Με την ευκαιρία, μπορείτε να επενδύσετε σε πραγματικό, αν ξαφνικά υπήρξε μια τέτοια επιθυμία. Δίνει σίγουρα κάποια πλεονεκτήματα, αλλά μπορείτε να κάνετε αρκετά καλά League του Legends παίξετε δωρεάν.

Στην αρχή μπορείτε να πάρετε μερικούς χαρακτήρες, και τελικά ο αριθμός τους θα αυξηθεί μόνο. Όλα σε αυτό το παιχνίδι 30 επίπεδα. Και το υψηλότερο σας μετατοπίζεται προς τα αριστερά, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Game League of Legends παροτρύνει για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ηρώων. Υπάρχει ένα δέντρο ταλέντο που είναι κοινή για όλους τους χαρακτήρες. Masteries, δηλαδή δέντρο ταλέντο έχει τρεις κλάδους: επίθεση, άμυνα και τις βοηθητικές. Επιλέγοντας ένα συγκεκριμένο δρόμο ανάπτυξης, με το παρόν καθορίσει τη μοίρα του ήρωα. Εκτός από τις βασικές δεξιότητες, μπορείτε να επιλέξετε δύο επιπλέον. Για παράδειγμα, γρήγορο τρέξιμο, και έτσι η επεξεργασία zaklinalnoe

Αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι παίρνει στα χέρια του την προσοχή σας από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Ποικιλία gameplay δεν επιτρέπει να χάσετε ένα λεπτό! Καταπολέμηση διασκέδαση με χυδαία τέρατα, να προκαλέσετε άλλους παίκτες και να είναι κάθε μέρα όλο και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους! Ας ικανοποιήσει όλες τις προσδοκίες σας!

 

League of Legends online εγγραφή

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες