Λιγκ των Αγγέλων 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Λιγκ των Αγγέλων 2

Game League of Angels 2: τρισδιάστατη ομορφιά.

Esli είστε ο θαυμαστής του πρώτου μέρους των φανταστικών ιστοριών, το παιχνίδι League of Angels 2 θα σας ευχαριστήσει με νέες βελτιώσεις:

 • Trehmernaya γραφικά, απίστευτη δυναμική και εντυπωσιακά ειδικά εφέ.
 • Πάνω από 50 χαρακτήρες, όπου ανάμεσα στους νέους χαρακτήρες είστε σίγουροι ότι θα συναντήσετε παλιούς φίλους.
 • Η ανάπτυξη μιας στρατηγικής και η εφαρμογή της τακτικής έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα με νέα χαρακτηριστικά.
 • Ένα ακόμα μπουντρούμι που κατοικείται από δράκους, δαιμονικά πλάσματα, γίγαντες και άλλα τέρατα.
 • angels συμμετοχή σε μάχες, άντληση τους και την ικανότητα να οργανώσουν τα δικά τους πρωταθλήματα.

  βας περιμένει μια σύγκρουση με το κακό, αλλά η εμπειρία, μαγεία, όπλα και οργή για να βοηθήσει να νικήσουμε όλους τους εχθρούς και να αγωνιστούμε με το κύριο αφεντικό. Ήταν ακόμα χειρότερη, όλο και περισσότερο, και μπορεί μόνο να κερδίσει μαζί.

  Δείτε στον πόλεμο.

  Ένας από τους αγγέλους της ειρήνης δεν διαρκεί για πάντα. Και πάλι επέστρεψαν τις παλιές διαφωνίες, επαναστάτησαν τους μακρινούς κακούς αφύσικους δαίμονες του κάτω κόσμου. Αγαπητοί άγγελοι: Η Αθηνά, η Μοίρα και η Φορτούνα ίδρυσαν το δικό τους ανεξάρτητο βασίλειο-ένωση, την Ακρόπολη και τη Βασιλεία των αθάνατων θεών.

  Δεν κάποιος ξέρει πότε θα υπάρξει ειρήνη, αλλά εξακολουθεί να ελπίζει να ζήσει μέχρι εκείνο το σημείο. Εν τω μεταξύ, είναι απαραίτητο να πάρουμε τα κομμάτια του αρχαίου τεχνητού, αλλά για αυτό χρειαζόμαστε ένα νέο πρωτάθλημα αγγέλων.

  Το πρώτο σημαντικό βήμα είναι να ελέγξετε το League of Angels 2. Έπειτα να είναι μια ωραία επιλογή του άγγελου του με μοναδικά χαρακτηριστικά. Θα μπορείτε να τα αναπτύξετε σταδιακά και να βελτιώσετε, προσφέροντας νέα χαρακτηριστικά, βελτιώνοντας τα υπάρχοντα. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τις οδηγίες, οι οποίες επηρεάζουν θετικά την εμπειρία. Σταδιακά, θα γίνετε τόσο ισχυροί ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν πραγματικά επικίνδυνους αντιπάλους.

  Hotya όλος ο αγγελικός πληθυσμός αυτού του κόσμου ανήκει σε διαφορετικές παρατάξεις, δεν εμποδίζει τους να ενταχθούν στο πρωτάθλημα για τα καλύτερα αποτελέσματα. Μαζί, μπορείτε να εξερευνήσετε απομακρυσμένη σπηλιά που κατοικείται από τρομερά πλάσματα, να τα καταστρέψετε και να λάβετε ένα πολύτιμο βραβείο. Μετά το δέκατο πέμπτο επίπεδο θα είναι διαθέσιμο σε πιο διάσημο μπουντρούμι με ιδιαίτερα πολύτιμα αντικείμενα και θησαυρούς.

  Μηχανήματα και εξοπλισμός.

  Θα παίξετε το League of Angels 2, έχοντας την ευκαιρία να επισκεφθείτε το PVP Arena για να shlestnutsya έναν αντίπαλο σε μια μονομαχία. Εάν επιθυμείτε τον ενθουσιασμό και το θέαμα, ξεκινήστε μια μαζική αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων και για να φτάσετε στο 20ο επίπεδο, έχετε το δικαίωμα να δημιουργήσετε τις δικές τους συντεχνίες και να οργανώσετε μαζικές αγριότητες στα μπουντρούμια.

  Dlya επιτυχή μετάβαση των αποστολών απαιτούν καλό εξοπλισμό, το οποίο χωρίζεται σε 4ο είδος:

  • Epichnoe
  • Legendarnoe
  • Neobychnoe
  • Redkoe

  Uluchshat μπορεί να είναι φυσικά ή επιτάχυνση της διαδικασίας με την προσφυγή στη βοήθεια του νομίσματος παιχνιδιών.

  Povysit επίπεδο του ήρωα στην League of Angels 2 Το iPlayer θα βοηθήσει επίσης κοσμήματα, αξεσουάρ και ρούχα, τα οποία είναι προσαρτημένα στα φτερά, και ολοκαίνουργια. Πριν ξεχωρίσετε τον ήρωα σε άλλο κοστούμι, μάθετε όλες τις επιλογές του. Σημειώστε επίσης ότι οι παραγγελίες χωρίζονται σε άνδρες και γυναίκες.

  Popadaya σε έναν κόσμο γεμάτο μαγεία, μπορείτε να περιμένετε τυχόν εκπλήξεις, έτσι είναι αναρωτιέστε τι συμβαίνει; Ως ένας από τους αγγέλους, θα γίνει πιο προσιτός και είναι σημαντικό να μάθουμε πώς να χρησιμοποιήσουμε το δώρο των πεσόντων. Ο άγγελος σου είναι αρκετά δυνατός και ικανός, αλλά στο συντεχνιακό σώμα γίνεται ακόμα πιο ισχυρός. Θέλετε να φύγετε από την εταιρεία, μπορείτε πάντα να το κάνετε.

 

Παίξτε επίσης