League of Angels 2

Εναλλακτικές ονομασίες:

Παιχνίδι Πρωτάθλημα του Angels 2: τρισδιάστατη ομορφιά.

Esli είστε θαυμαστής του πρώτου μέρους των ιστοριών φαντασίας, το παιχνίδι League of Angels 2 θα σας ενθουσιάσει με νέες βελτιώσεις:

  • Trehmernaya γραφικά, απίστευτα δυναμική και εντυπωσιακά ειδικά εφέ.
  • Πάνω από 50 χαρακτήρες, όπου μεταξύ των νέων χαρακτήρες που είναι σίγουρο ότι θα ανταποκριθεί παλιούς φίλους.
  • Για να αναπτυχθεί μια στρατηγική και να εφαρμόσουν την τακτική έγινε ακόμη πιο ενδιαφέρουσα με νέα χαρακτηριστικά.
  • Ακόμα πιο μπουντρούμια κατοικείται από δράκους, δαιμονικά όντα, γίγαντες και άλλα τέρατα.
  • άγγελοι συμμετοχή στις μάχες, άντληση τους και την ικανότητα να οργανώσουν τις δικές τους πρωταθλήματα.

Kak δείτε το πρόγραμμα περιήγησης προϊόν MMO με βήμα προς βήμα ενέργειες έτοιμη για νέες προκλήσεις περιμένουν για έμπειρους παίκτες, οι οποίοι σπεύδουν να παίξουν το παιχνίδι League of Angels 2, προσπαθώντας να προστατεύσει ό, τι έχει απομείνει από το μεγαλείο του παλιού κόσμου.

Vas περιμένει για μια σύγκρουση με το κακό, αλλά η εμπειρία, μαγεία, όπλα και οργή για να βοηθήσει νικήσουμε όλους τους εχθρούς και να αγωνιστούμε με τον κύριο αφεντικό. Έγινε ακόμα χειρότερα, όλο και περισσότερο, και μπορεί να κερδίσει μόνο από κοινού.

Πίσω στον πόλεμο.

Ακόμη και μεταξύ των αγγέλων της ειρήνης δεν διαρκεί για πάντα. Επέστρεψε και πάλι τις παλιές διαφωνίες, επαναστάτησε μακροχρόνια κακό ξύπνησε δαίμονες του υποκόσμου. Υπέροχο Angels: Αθηνά, Moira και Fortuna ίδρυσε το δικό τους ανεξάρτητο βασίλειο - Ένωση ξεκίνησε, την Ακρόπολη και το Βασίλειο των αθάνατων θεών.

Κανείς δεν ξέρει πότε θα υπάρξει ειρήνη, αλλά ακόμα ελπίδα να ζήσει μέχρι εκείνο το σημείο. Εν τω μεταξύ, είναι απαραίτητο να μαζέψει τα κομμάτια της αρχαίας τεχνούργημα, αλλά για αυτό χρειαζόμαστε ένα νέο πρωτάθλημα των αγγέλων.

Το πρώτο σημαντικό βήμα είναι να ελέγξετε League of Angels 2. Επόμενο είναι μια ωραία επιλογή από τον άγγελό του με μοναδικά χαρακτηριστικά. Θα είναι σε θέση να αναπτύξουν σταδιακά τους και να βελτιώσουν, φέρνοντας νέα χαρακτηριστικά, ακονίζοντας τις ήδη υπάρχουσες. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τις οδηγίες, τα οποία επηρεάζουν ευεργετικά την εμπειρία. Σταδιακά, θα γίνει τόσο ισχυρή ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν πραγματικά επικίνδυνες αντιπάλους.

Hotya όλα αγγελικά πληθυσμού αυτού του κόσμου ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις, δεν τους εμποδίζει να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα για τα καλύτερα αποτελέσματα. Μαζί, μπορείτε να εξερευνήσετε απομακρυσμένες σπήλαιο κατοικήθηκε από φοβερό πλάσματα, τα καταστρέψει, και να λάβουν επάξια το βραβείο. Μετά το δέκατο πέμπτο επίπεδο, θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες διάσημο μπουντρούμι με ιδιαίτερα πολύτιμα αντικείμενα και θησαυρούς.

μάχη και τον εξοπλισμό.

Vy'll παίζουν League of Angels 2, έχοντας την ευκαιρία να επισκεφθούν το PVP Arena για να shlestnutsya έναν αντίπαλο σε μια μονομαχία. Εάν ποθείτε ενθουσιασμό και το θέαμα, να ξεκινήσει μια μαζική επίδειξη δύναμης μεταξύ των ομάδων, και να φτάσει το 20ο επίπεδο, έχετε το δικαίωμα να δημιουργήσουν τα δικά τους τάγματα, και να οργανώνουν μαζικές θηριωδίες στα μπουντρούμια.

Dlya επιτυχημένο πέρασμα από τις αποστολές απαιτούν καλό εξοπλισμό, ο οποίος χωρίζεται σε 4 ου είδους:

  • Epichnoe
  • Legendarnoe
  • Neobychnoe
  • Redkoe

Uluchshat μπορεί να είναι φυσικά ή να επιταχύνουν τη διαδικασία καταφεύγοντας στη βοήθεια του νομίσματος του παιχνιδιού.

Povysit επίπεδο του ήρωα στο League of Angels 2 iPlayer θα βοηθήσει επίσης κοσμήματα, αξεσουάρ και είδη ένδυσης, τα οποία συνδέονται με τα φτερά, και ολοκαίνουργια. Πριν διακρίνει τον ήρωα σε ένα άλλο κοστούμι, να μάθουν όλες τις επιλογές της. Σημειώστε επίσης ότι οι εντολές χωρίζονται σε αρσενικά και θηλυκά.

Popadaya σε έναν κόσμο γεμάτο μαγεία, μπορείτε να περιμένετε εκπλήξεις, οπότε είναι να απορεί κανείς τι συμβαίνει; Ως ένας από τους αγγέλους, θα γίνει πιο προσιτή, και είναι σημαντικό να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το δώρο της πέσει κάτω. άγγελος σας είναι αρκετά ισχυρή και ικανή, αλλά στο τάγμα γίνεται ακόμη πιο ισχυρό. Θέλετε να αποχωρήσει από την εταιρεία, μπορείτε πάντα να το κάνουμε.

 

Παίξτε επίσης