League of Angels 2

Εναλλακτικές ονομασίες: League of Angels 2

League of Angels Game 2: Τρισδιάστατη ομορφιά.

Αν είστε θαυμαστής του πρώτου μέρους της ιστορίας φαντασίας, το παιχνίδι League of Angels 2 θα σας ευχαριστήσει με νέες βελτιώσεις:

  • Τρισδιάστατα γραφικά, απίστευτη δυναμική και εντυπωσιακά ειδικά εφέ.
  • Περισσότερα από 50 χαρακτήρες, όπου ανάμεσα στους νέους ήρωες θα συναντήσετε σίγουρα τους παλιούς γνωστούς.
  • Η ανάπτυξη μιας στρατηγικής και η εφαρμογή τακτικής έχει γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα χάρη στα νέα χαρακτηριστικά.
  • Περισσότερα μπουντρούμια που κατοικούνται από δράκους, δαιμονικά πλάσματα, γίγαντες και άλλα τέρατα.
  • Οι άγγελοι συμμετέχουν στις μάχες, στην άντληση τους και στην ικανότητα να οργανώνουν το δικό τους πρωτάθλημα.

Όπως μπορείτε να δείτε, το προϊόν με βάση το πρόγραμμα περιήγησης MMO με ενέργειες βήμα προς βήμα είναι έτοιμο για νέες προκλήσεις, περιμένοντας τους έμπειρους παίκτες που βιάζονται να παίξουν το παιχνίδι του League of Angels 2, προσπαθώντας να προστατεύσουν ό, τι έχει απομείνει από το μεγαλείο του τον πρώην κόσμο.

βας περιμένει μια σύγκρουση με το κακό, αλλά η εμπειρία, η μαγεία, τα όπλα και η οργή θα βοηθήσει να νικήσουμε όλους τους εχθρούς και να πολεμήσουμε με το κύριο αφεντικό. Έχει γίνει ακόμα χειρότερο, μεγαλύτερο και ισχυρότερο, και μπορεί μόνο να νικήσει μαζί.

Και πάλι ο πόλεμος.

Ακόμη και ανάμεσα στους αγγέλους, η ειρήνη δεν διαρκεί για πάντα. Οι παλιές διαφωνίες επέστρεψαν ξανά, το παλιό κακό επαναστάτησε, οι δαίμονες του κάτω κόσμου ξύπνησαν. Όμορφοι άγγελοι: η Αθηνά, ο Μοίρα και η τύχη ίδρυσαν τα δικά τους ανεξάρτητα βασίλεια, την Ένωση των Εισαγωγών, την Ακρόπολη των Κεραμεικών και το Βασίλειο των Αθάνατων.

Κανείς δεν ξέρει πότε θα έρθει η ειρήνη, αλλά όλοι ελπίζουν να ζήσουν σε αυτό το σημείο. Εν τω μεταξύ, θα πρέπει να συλλέξετε τα θραύσματα ενός αρχαίου τεχνητού, αλλά γι 'αυτό χρειάζεστε μια νέα ένωση αγγέλων.

Το πρώτο σημαντικό βήμα θα είναι η εγγραφή της League of Angels 2. Ακολουθεί μια ευχάριστη επιλογή του αγγέλου σας με μοναδικά χαρακτηριστικά. Μπορείτε να τα αναπτύξετε σταδιακά, να βελτιώσετε, να εισαγάγετε νέα χαρακτηριστικά, να βελτιώσετε τις υπάρχουσες. Για να γίνει αυτό, εκτελέστε εργασίες που έχουν ευεργετική επίδραση στην εμπειρία. Σταδιακά, θα γίνεις τόσο ισχυρός που μπορείς να ασχοληθείς με πραγματικά επικίνδυνους αντιπάλους.

Αν και ολόκληρος ο αγγελικός πληθυσμός αυτού του κόσμου ανήκει σε διαφορετικές ομάδες, αυτό δεν τους εμποδίζει να ενταχθούν σε πρωταθλήματα για να επιτύχουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Μαζί, μπορείτε να εξερευνήσετε τα απομακρυσμένα σπήλαια που κατοικούνται από τρομακτικά πλάσματα, να τα καταστρέψετε και να λάβετε μια καλά άξιζε ανταμοιβή. Μετά το δέκατο πέμπτο επίπεδο, θα γίνουν διαθέσιμα πιο διάσημα μπουντρούμια με ιδιαίτερα πολύτιμα αντικείμενα και θησαυρούς.

Μάχες και εξοπλισμός.

Θα παίξετε το League of Angels 2, έχοντας την ευκαιρία να επισκεφθείτε το PVP Arena για να συγκρουστεί με τον αντίπαλο σε μια μονομαχία. Εάν επιθυμείτε εντυπώσεις και γυαλιά, οργανώστε τη μαζική αποσυναρμολόγηση μεταξύ ομάδων και μετά την επίτευξη του 20ου επιπέδου έχετε το δικαίωμα να δημιουργήσετε το δικό σας συντεχνία και να οργανώσετε μαζικές αγριότητες στα μπουντρούμια.

Για να ολοκληρώσετε επιτυχώς αποστολές, χρειάζεστε καλό εξοπλισμό, ο οποίος χωρίζεται σε 4 τύπους:

  • Epic
  • Legendary
  • Unusual
  • Rare10006

Μπορείτε να το βελτιώσετε με φυσικό τρόπο ή να επιταχύνετε τη διαδικασία κάνοντας χρήση της βοήθειας από το νόμισμα του παιχνιδιού.

Το επίπεδο ήρωας στο iPlayer League of Angels 2 θα βοηθήσει επίσης με τις διακοσμήσεις, τα αξεσουάρ και τα ρούχα, στα οποία είναι συνδεδεμένα νέα φτερά. Πριν ντύσετε τον ήρωα σε μια άλλη φορεσιά, μελετήστε όλες τις επιλογές του. Σημειώστε επίσης ότι τα ρούχα χωρίζονται σε θηλυκά και αρσενικά.

Όταν φτάσετε σε έναν κόσμο γεμάτο μαγεία, μπορείτε να περιμένετε τυχόν εκπλήξεις, έτσι είναι περίεργο; Γίνοντας ένας από τους αγγέλους, θα είστε πολύ διαθέσιμοι και είναι σημαντικό να μάθετε σωστά πώς να χρησιμοποιήσετε το πεσμένο δώρο. Ο άγγελος σας είναι αρκετά δυνατός και ικανός, αλλά στο συντεχνιακό πεδίο γίνεται ακόμα πιο ισχυρός. Και αν θέλετε να αφήσετε την εταιρεία, μπορείτε πάντα να το κάνετε.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες