Φως του σκότους

Εναλλακτικές ονομασίες: Φως του σκότους

Φως του σκότους: ένα διαχρονικό ταξίδι

Το ταξίδι

σε όλο τον κόσμο δίνει χαρά από την αναγνώριση των ασυνήθιστων παραδόσεων των λαών και την περισυλλογή του τοπίου. Αλλά ακόμη και ένα τέτοιο ταξίδι δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με το πέρασμα του χρόνου. Οι προγραμματιστές του 3Claw αποφάσισαν ότι το παιχνίδι Light of Darkness θα είναι η πύλη που θα στείλει τον παίκτη στην πιο συναρπαστική του περιπέτεια για αιώνες και θρύλους.

Ήρωας του παιχνιδιού ήταν καταραμένος από τον Δάμο της Σκιάς και κολλήθηκε εγκαίρως. Αλλά δεν μπορεί να επιτρέψει στον κακοποιό να υποτάξει το διαστημικό χρόνο και να πάρει τα χέρια για να αποτρέψει την αλλαγή της ιστορίας και το χάος που συνέλαβε ο Δαίμονας. Πηδά από μια εποχή στην άλλη, που εκτείνεται για 2000 χρόνια, συναντά με θρυλικές προσωπικότητες:

  • Robin Hood
  • With Arthur roll
  • Zhanna Dark
  • Μάγος Merlin
  • Αρχαίος ηγέτης Julius Caesar

Η ιστορία υπόσχεται να είναι συναρπαστική, και το φως του σκότους θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον να παίξει. Ποιος θα αρνηθεί να επικοινωνήσει με χαρισματικές προσωπικότητες που άφησαν το σημάδι τους στην ιστορία, πέρα ​​από τη διάσωση του κόσμου από μια καταστροφή στην πορεία; Κατά τη διάρκεια των προσωρινών πηδών, θα βρείτε μοναδικά αντικείμενα που θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση της αποστολής. Για παράδειγμα, είναι πολύ πιθανό να πάρετε ένα τόξο ενός ρουμπίνι, το μυστικό σπαθί του Άρθουρ - το Excalibur ή το μαγικό προσωπικό του Merlin. Φανταστείτε πόση δύναμη έχετε στα χέρια σας. Εάν την εφαρμόζετε σωστά, μπορείτε να συγκρατήσετε το πιο προφανές κακό.

Επιλέγουμε την εικόνα ενός hero

Για να συμμετάσχει σε μια τέτοια συναρπαστική περιπέτεια, πρέπει να εγγραφεί το Φως του Σκότους και μετά να προχωρήσουμε στη μελέτη των λίγων εκπροσώπων των τάξεων των ηρώων.

  • Πολεμιστές. Αυτή είναι μια πραγματική δεξαμενή - βιαστικά προς τα εμπρός και σαρώνει τον εχθρό από το μονοπάτι. Και δεν είναι εκπληκτικό, έχοντας ένα τόσο απίστευτο σπαθί. Δεν φοβάται να πέσει στη μάχη, και το θάρρος του δίνει δύναμη και εμπνέει φόβο στον εχθρό. Το δώρο του είναι απαραίτητο για την επίθεση κατά της μάχης, και οι δεξιότητες περιλαμβάνουν: ένα ανεμοστρόβιλο λεπίδων, ένα κενό, ένα χτύπημα φωτός.
  • Ο δολοφόνος είναι επίσης στενός οπαδός και οπλισμένος με δύο οδοντωτά σπαθιά. Αυτός είναι ένας γεννημένος δολοφόνος γρήγορος, ευκίνητος, ενεργητικός, αόριστος για τον εχθρό. Οι δεξιότητές του: ο θάνατος του θανάτου, ο ανεμοστρόβιλος, ο χορός των σκιών.
  • Το
  • Mag είναι προικισμένο με το δώρο της επικοινωνίας με τα ζώα και ελέγχει επιδέξια τα στοιχεία της φύσης. Πρέπει να βελτιώνει συνεχώς τη γνώση των μυστικών των φυσικών στοιχείων, προκειμένου να εφαρμόσει πλήρως τη μαγεία. Οι ικανότητές του περιλαμβάνουν: ανεμοστρόβιλο, κύμα μαγείας και εξόντωση. Για να νικήσει τον εχθρό, η πλησιέστερη προς αυτόν δεν είναι απαραίτητη.

Αυτό είναι ακόμα όλοι οι χαρακτήρες για να διαλέξετε, αλλά καθώς το παιχνίδι συνεχίζει να εξελίσσεται, μπορεί κανείς να ελπίζει ότι στο μέλλον θα υπάρξει περισσότερη ποικιλομορφία.

ανάπτυξη χαρακτήρα και καταπολέμηση

Το

B Light of Darkness δεν μπορεί να κάνει χωρίς μια σταθερή αύξηση της απόδοσης. Η συμμετοχή σε μάχες και αποστολές συμβάλλει στην ανάπτυξη όχι μόνο προσωπικών ποιοτήτων, αλλά και ανοίγει το δρόμο σε μια ποικιλία ζώων και εξοπλισμού (φυσιολογικό, σπάνιο, επικό). Είναι πολύ σημαντικό να συσσωρευτεί η χρονο-ενέργεια σε διαφορετικά γεγονότα, προκειμένου να βελτιωθεί η ικανότητα του ήρωα και να αποκτηθεί χρήσιμος εξοπλισμός.

Παρακαλούμε εδώ και τη δυνατότητα μάχης PvE ή PvP. Επιπλέον, πολλά γεγονότα συμβαίνουν στην αυτόματη λειτουργία. Είναι απαραίτητο να αφήσετε τον ήρωα αφύλακτο για λίγα λεπτά, όταν επιστρέφει, θα αποκαλυφθεί ότι κατόρθωσε να επισκεφθεί πολλές θέσεις και να ολοκληρώσει μερικά καθήκοντα. Για να πάρετε τον έλεγχο, να ενταχθούν στις συντεχνίες και να πάτε στην Αρένα, όπου εκτελούνται τα πιο θρυλικά κατορθώματα. Το κυρίαρχο στοιχείο του παιχνιδιού μπορεί να θεωρηθεί ως μια ορισμένη απόκλιση από το συνηθισμένο σενάριο - το αντίθετο φύλο είναι ελεύθερο να εισέλθει σε εικονικούς γάμους, γεγονός που ενθαρρύνεται ακόμη και από μπόνους.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες