Λίγκα Αγγέλων 3

Εναλλακτικές ονομασίες: Λίγκα Αγγέλων 3
Παιχνίδι League of Angels 3 να συνεχιστεί

Οι φίλοι μιας περιπέτειας φαντασίας μέσω της μαγευτικής γης του Elysium χαίρονται να απελευθερώσουν τη συνέχεια. Το παιχνίδι League of Angels 3 έχει γίνει το τρίτο μέρος ενός υπέροχου, πολύχρωμου έργου, όπου η αντιπαράθεση των αγγέλων και των δράκων είναι αμείλικτη. Το GTarcade, εμπνευσμένο από την επιτυχία προηγούμενων εργασιών, βελτίωσε περαιτέρω τα γραφικά και έκανε το οικόπεδο πιο διαφορετικό. Τώρα η εικόνα έχει γίνει πολύ ογκώδης, και αυτό είναι το κύριο εξωτερικό χαρακτηριστικό γνώρισμα του προϊόντος. Για να βοηθήσουν τους αγγέλους να υπερασπιστούν τα εδάφη τους μπροστά στις σκοτεινές δυνάμεις, οι παίκτες χρειάζονται εγγραφή στο League of Angels 3 ή σύνδεση μέσω ενός κοινωνικού δικτύου.

Ο κόσμος της μαγείας και της μαγείας

Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να βυθιστούν στο τζαμί των έκτακτων γεγονότων, επιτρέποντάς σας να ξεχάσετε τους συνηθισμένους. Αρχίζοντας από το League of Angels 3 για να παίξετε, επιστρέφετε εγκαίρως για να βρείτε δωδεκάδα μαγικών αντικειμένων και να τα χρησιμοποιήσετε για να καταστρέψετε ορδές των δράκων. Προς το παρόν, το κακό έχει κερδίσει προτεραιότητα, έχοντας αναστήσει τη Βαλερία του πιο κακού και ισχυρού δράκου. Εάν καθυστερήσετε την ολοκλήρωση της εργασίας, τα κακά πνεύματα θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν ισχύ και στη συνέχεια τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την πτώση του ένδοξου Elysium. Κάθε ένα από τα 12 στοιχεία των όπλων είναι αξιόπιστα φυλασσόμενο σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Λαμβάνοντας το ρόλο ενός πολεμιστή φωτός, πρέπει να επισκεφθείτε κάθε ένα από αυτά και να κερδίσετε κάθε μάχη για να πάρετε το επόμενο τρόπαιο.

Δρόμο του Χιού του Thorny

Παίξε το παιχνίδι League of Angels 3 σε απευθείας σύνδεση ιερή αποστολή σας. Από 30 χαρακτήρες, επιλέξτε το δικό σας και συνεχώς το βελτιώστε με νέες δεξιότητες. Παρεμπιπτόντως, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τον πολεμιστή σας από έναν μάγο σε δεξαμενή, τοξότη ή κάποιον άλλο. Απλά αλλάξτε τις παραμέτρους στις ρυθμίσεις της και η έξοδος θα λάβει μια εντελώς ενημερωμένη μονάδα καταπολέμησης. Αυτό είναι βολικό, επειδή μπορείτε να προσαρμόσετε τον ήρωα για την επερχόμενη μάχη, με βάση τις συνακόλουθες συνθήκες. Προσεγγίζουμε υπεύθυνα τη δημιουργία της εμφάνισης, αφού κάθε λεπτομέρεια δίνει κάποιες ικανότητες. Η ποικιλία είναι αρκετά μεγάλη: φτερά, όπλα, στολές. Υπάρχουν επίσης mounts που πρέπει να εξημερωθούν. Έχοντας έναν βοηθό, οι νικήτριες μάχες και οι εργασίες ολοκλήρωσης θα γίνουν πολύ πιο εύκολα.

Παρακολούθηση σε όλο τον κόσμο, θα δείτε πολλές γνωστές τοποθεσίες μαζί με νέες. Από τις επερχόμενες συναντήσεις, δεν πρέπει να περιμένετε μια έκπληξη, μερικές φορές υπάρχουν ορδές εχθρών, μερικές φορές φιλικές μονάδες με καθήκοντα. Η άρνηση εκτέλεσης αναθέσεων δεν συνιστάται, επειδή οι βαθμοί εμπειρίας απονέμονται γι 'αυτούς και μπορείτε να πάρετε ένα χρήσιμο τεχνούργημα. Αν είστε εξοικειωμένοι με τα πρώτα δύο μέρη του MMORPG που βασίζονται σε περιστροφικούς browser, θα αισθανθείτε σίγουρα ότι οι εχθροί του iPlayer League of Angels 3 έχουν γίνει πιο σκληροί και επιθετικοί. Τώρα, για να αντιμετωπίσετε την επόμενη ανάθεση, θα πρέπει να περάσετε πολύ περισσότερη προσπάθεια, αλλά η ανταμοιβή θα είναι πιο γλυκιά.

Μεταξύ άλλων καινοτομιών: 10.0003

  • Ενισχυμένα γραφικά 3D
  • Περισσότερες περιπέτειες διασκέδασης
  • Μαχητικές μάχες
  • Συνεχής ανάπτυξη δεξιοτήτων ήρωας
  • Η εμφάνιση νέων εδαφών

Όσον αφορά τις μάχες, το παιχνίδι του League of Angels παρέμεινε αληθινό στην κατεύθυνση του είδους, και είναι δύσκολο να βρούμε κάτι νέο εδώ. Ο ρόλος αυτός διαδραματίζει η ευθυγράμμιση των δυνάμεων και η άντληση των πολεμιστών. Επίσης, τα τρομερά μπουντρούμια και οι υπέροχοι ναοί, οι λαβύρινθοι και οι αρένες δεν έχουν εξαφανιστεί. Μπορείτε να ανταγωνιστείτε με τους πραγματικούς παίκτες ή να δώσετε περισσότερη προσοχή στις μάχες PvE. Περιμένετε συναρπαστικούς τρόπους διέλευσης, όπου πολλοί παίκτες συμμετέχουν άμεσα, αλλά μόνο η ελίτ θα πάρει το τρόπαιο.

Η βύθιση στον μαγικό κόσμο θα είναι ενδιαφέρουσα τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους παίκτες. Και οι δύο θα εκπλαγούν ευχάριστα από την περιβάλλουσα ομορφιά, η οποία θα προστατεύεται από το κακό.

 

League of Angels 3 παίζουν online δωρεάν

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες