Η ζωή είναι παράξενη: Πριν από την καταιγίδα

Εναλλακτικές ονομασίες: Ζωή - ένα παράξενο πράγμα: Πριν από την καταιγίδα

New παιχνίδι Η ζωή είναι περίεργη: Πριν από τη θύελλα.

  Σχετικά με τη μεταμόρφωση. "Αυτό σημαίνει ότι οι συγγραφείς μας στέλνουν τρία χρόνια πριν από την έναρξη της κύριας ιστορίας. Ήταν εκείνη την εποχή που συναντήθηκε η Chloe Price και στη συνέχεια έγινε φίλος με την Rachel Amber.

 

Ενώ παίζετε το παιχνίδι Η ζωή είναι περίεργη: Πριν από τη θύελλα, θα παρασυρθείτε από ένα τζαμί σύνθετων χαρακτήρων. Οι έφηβοι των κοριτσιών είναι πάντα δύσκολο να βιώσουν μια περίοδο ανάπτυξης και πιστεύουν ότι όλα είναι πολύ περίπλοκα, διφορούμενα, αντιφατικά. Επιδιώκουν την υποστήριξη από τους φίλους και μόνο έτσι καταφέρνουν να ξεπεράσουν καθημερινά την πραγματικότητα που έχει πέσει πάνω τους.

 

Όταν η Rachel ανακάλυψε ξαφνικά ότι η οικογένειά της είχε ένα φοβερό μυστικό για πολύ καιρό, γύρισε ριζικά τη ζωή της. Οι βαριές σκέψεις, τα χτυπήματα της μοίρας, τα προβλήματα ενός διαφορετικού σχεδίου μπορούν να υπονομεύσουν την πίστη στο καλό και την ανθρωπότητα οποιουδήποτε. Είναι ιδιαίτερα δύσκολο να τα αντιμετωπίσουμε με τους νέους. Μόνο η φιλία με την Chloe βοηθά ένα κορίτσι να αντιμετωπίσει την κατάσταση, αν και η ίδια έπρεπε να υπομείνει πολλές τραγωδίες, όπως ο θάνατος του πατέρα της, η απώλεια του καλύτερου φίλου της και πολλά άλλα γεγονότα. Όλα αυτά δεν μπορούν να περιέχονται σε μια ψυχή και δεν σπάνε. Γι 'αυτό, υπάρχουν φίλες για να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον όσο το δυνατόν περισσότερο, υποκαθιστώντας ταυτόχρονα έναν εύθραυστο αλλά αξιόπιστο ώμο.

 

Lownload Η ζωή είναι περίεργη: Πριν από τη θύελλα είναι διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο του 2017. Όπως είπαν οι συντάκτες του έργου, αυτό το παιχνίδι επηρεάζει τις κοινωνικές πτυχές της ζωής καθενός από εμάς. Υπάρχουν στιγμές θανάτου, απώλειας και ταλαιπωρίας, αλλά το αρνητικό αντισταθμίζεται από εκδηλώσεις ειλικρινούς φιλίας, αγάπης και αγάπης. Το παιχνίδι είναι χτισμένο σε έντονα συναισθήματα, και ως εκ τούτου δεν αφήνει αδιάφορη. Η Χλόη εμφανίζεται μπροστά μας ως μια κοφτερή και αποφασισμένη κοπέλα.

V Η ζωή είναι περίεργη: Πριν από την καταιγίδα υπάρχει ένα επεισόδιο μπόνους παιχνίδι"Αποχαιρετισμός". Σε αυτό, η τελευταία φορά θα επιτρέπεται στους παίκτες να ενεργούν εξ ονόματος της ηρωίδας Max Caulfield.

 

Παίξτε επίσης