Η ζωή είναι Feudal

Εναλλακτικές ονομασίες: Η ζωή από τη Feudal

Life είναι Feudal: η προέλευση της φεουδαρχικής ζωής.

Μπορεί να ειπωθεί ότι το παιχνίδι Life είναι Feudal από πολλές απόψεις παρόμοιο με άλλα προϊόντα πελάτη multiplayer, αλλά εξακολουθεί να έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά. Ένας από αυτούς είναι ότι το παιχνίδι μπορεί να συνεχιστεί επ 'αόριστον, για πολλά χρόνια αναπτύσσοντας το δικό του γρασίδι ή ξεχωριστό κατάλυμα.

Η εταιρία ανάπτυξης Bitbox, η οποία δήλωσε πριν από μερικά χρόνια σχετικά με τα σχέδιά της για το πνευματικό της έπιπλο, έκανε αυτή την προφορά. Οι συγγραφείς ήθελαν να παρουσιάσουν στους παίκτες ένα εντελώς μοναδικό παιχνίδι, στο οποίο τα πάντα είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα. Η επιλογή του θέματος του Μεσαίωνα μπορεί επίσης να ονομαστεί επιτυχής. Είναι αυτή η περίοδο που προσελκύει ιδιαίτερα τους ανθρώπους με τον περίπλοκο τρόπο ζωής τους.

Η πραγματικότητα της φεουδαρχίας.

Παίζοντας το παιχνίδι Life is Feudal, πιθανότατα περιμένετε μερικά από τα προνόμια που είναι εγγενή σε αυτή την κατηγορία. Αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι η σημερινή ελίτ και η μεσαιωνική διαφέρουν μεταξύ τους, όπως το καλοκαίρι και το χειμώνα. Σήμερα, η άρχουσα τάξη αρέσει να δίνει εντολές και περιμένει την άμεση εκτέλεση τους. Παλαιότερα, πέτυχαν καλά από τη δική τους εργασία. Στην αρχή, δεν έχετε απολύτως τίποτα, και σε ένα καθορισμένο κομμάτι άγονης γης πρέπει να αναπτυχθεί ένας ενεργός οικισμός. Θέλω να φάω? Συμμετέχετε στην καλλιέργεια. Και όλα τα έργα μελετώνται μέχρι την εξόρυξη λίθων από το έδαφος, το όργωμα, τη σπορά των σπόρων, το πότισμα και τον έλεγχο των παρασίτων, τη συγκομιδή. Στη συνέχεια, θα πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία, έχοντας απαλλαγεί από άχυρο και λείανση σε αλεύρι. Το τελικό στάδιο είναι το ψήσιμο του ψωμιού. Ως αποτέλεσμα, θα χρειαστείτε ένα μύλο άλεσης και ένα αρτοποιείο. Μην ξεχνάτε εργαλεία για εργασία στο έδαφος. Μετά από όλα, χρειάζεστε ένα άροτρο και τα άλογα μπορούν να σας βοηθήσουν να επιταχύνετε την εργασία στο έδαφος. Αυτό οδηγεί στην αναγκαιότητα της εκτροφής βοοειδών και στην κατασκευή ενός καπνού για τη δημιουργία των απαραίτητων εργαλείων και πολέμων.

Η κατασκευή του σπιτιού γίνεται σε ένα παρόμοιο σύστημα. Είστε οπλισμένοι με ένα τσεκούρι, πηγαίνετε στην κοντινότερη ζώνη των δασών και κόβετε τα δέντρα μέχρι το ξύλο να είναι αρκετό για να χτίσετε ένα σπίτι ή άλλη κατασκευή. Από το μεταλλεύμα ή τον άνθρακα; Ήρθε η ώρα να σηκώσετε ένα pickaxe και να πάτε στο ορυχείο. Θέλετε να διαφοροποιήσετε το μενού του πίνακα; Αυτό οδηγεί στην ιδέα ότι ήρθε η ώρα να σκεφτούμε την επέκταση της οικονομίας. Κατασκευάστε καταφύγια ζώων, σπάζετε περισσότερες καλλιέργειες, χτίζετε επιπλέον κτίρια παραγωγής. Όπως μπορείτε να δείτε, όλες οι φροντίδες απαιτούν επίπονη δουλειά. Ως εκ τούτου, για να παραγγείλετε τον απαραίτητο αριθμό των διοικητικών συμβουλίων στο κατάστημα, και στη συνέχεια να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία της αυτόματης κατασκευής δεν θα λειτουργήσει. Παντού που χρειάζεστε την άμεση συμμετοχή σας και από αυτό έρχεται ολόκληρο το σύστημα παιχνιδιών.

  • Εγγραφείτε το guild

Περισσότερες ευκαιρίες

Για να ξεκινήσετε πρέπει να κάνετε λήψη Η ζωή είναι Feudal, και να εξερευνήσετε τις δυνατότητες του χώρου παιχνιδιού.

  • Ανάπτυξη πόρων
  • Παρασκευή εργαλείων και όπλων
  • Απεικόνιση διαφορετικών δεξιοτήτων
  • Πληροφορίες σε στρατιωτικές υποθέσεις
  • Προστατεύστε τον τομέα σας
  • Επεκτείνετε την περιοχή
  • Ερευνήστε νέες περιοχές
  • Δημιουργήστε περισσότερα κτίρια

Επιλέξτε το δικό σας σενάριο ενεργειών για να εστιάσετε στη βελτίωση της προσωπικής ιδιοκτησίας ή στην εγκατάσταση μιας διευθέτησης υπό την ηγεσία σας. Στη διαδικασία, όταν βρίσκεστε στη ζωή είναι Feudal για να παίξετε, μπορείτε να οδηγήσετε το αγρόκτημα, και όταν γίνεται βαρετό σε ένα περιορισμένο χώρο, να ενταχθούν στην συντεχνία, και η ζωή σας θα αλλάξει αισθητά. Ναι, θα έχει κάποιον κίνδυνο, αλλά θα γίνει πολύ πιο ενδιαφέρον.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Η ζωή είναι Feudal μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας ομάδες για ένοπλες αψιμαχίες με γείτονες ή να ενώσετε άλλους για να λάβετε το μερίδιό σας από τη γη ή άλλο κέρδος κατά τη διάρκεια των εκστρατειών.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες