Legends of Honor

Εναλλακτικές ονομασίες: Legends of Honor -

Legends Παιχνίδι of Honor: να ενισχύσει την αυτοκρατορία σας

Εδώ είναι ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης με βάση το προϊόν - Οι θρύλοι του παιχνιδιού της Τιμής. Μπορεί να ονομάζεται ένα κλασικό στρατηγικής MMO όπου στρατιωτική ανδρεία συνυπάρχει με τη διπλωματία και την οικονομία.

Εδώ είναι τρεις παρατάξεις, αλλά για να ενταχθείτε σε μια, μπορείτε μόνο μετά την προπόνηση.

 • Τάγμα της Χρυσής Claw
 • Rytsari στάχτες και κατήφεια
 • Voiny άγρια ​​zemel

Vse φαίνονται εντυπωσιακά και ισχυρό. Κατάφεραν να κερδίσουν φήμη και να επιβάλει υψηλές απαιτήσεις για τους αιτούντες. Θα σας καλωσορίσουν, να διδάξει τις απαραίτητες γνώσεις, αλλά θα πρέπει να θέλετε να αποχωρήσει από την φατρία που θα στερηθεί όλα τα προνόμια, τα μπόνους, τα σημεία και δόξα αποβάλουν από τη συμμαχία. Με την ευκαιρία, η συμμαχία θα είναι σε θέση να ξεκινήσει μετά το τρίτο επίπεδο. Αλλά αν είναι ανοιχτές σε όλους, από την άλλη, είναι απαραίτητο να περιμένουμε για μια πρόσκληση.

 

Έναρξη των ιστορικών γεγονότων

Το άλλοτε ισχυρό βασίλειο χωρίζεται πλέον ανάμεσα στις αντιμαχόμενες φατρίες, και οι άνθρωποι αγωνίζονται να επιβιώσουν. Μεταξύ των γειτόνων μόνιμη πόλεμος ξεσπά, η οποία λέει συχνά τα όπλα παρά πειστικές λέξεις. Προστασία του εδάφους του, οι φυλές ανεγερθεί πύργους και τείχη, προσέλαβε στρατούς, να αγοράσετε και να παράγει όπλα. Σε μια στιγμή, μια εύθραυστη ειρήνη μπορεί να καταστραφεί, και στη συνέχεια, λόγχες πετάξει στη βροχή.

Για να βρείτε την κατάσταση, την επιρροή και την απαραίτητη εμπειρία:

 • Issledovat λιβάδια, δάση, λόφους, εκτεταμένες χάρτες σε αναζήτηση των εχθρών και sokrovisch
 • Obschatsya με sosedyami
 • Prodvigatsya να pobede
 • Uchastvovat σε forume
 •  

  Dobyvaem χρήματα και slavu

  Nakoplennye πλούτο και τη φήμη δώσει ένα πράσινο δρόμο προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, και ως εκ τούτου θα πρέπει να αποθηκεύσετε τα σκληρά.

  • Tverdo φέρουν όπλα και να συμμετέχουν σε PvP srazheniyah
  • Planirovat ataki
  • στρατηγική
  • Zabotitsya διακανονισμού και βρίσκει soyuznikov
  • Zarabatyvat νομίσματος: Πολύτιμοι λίθοι και monety
  • Dobyvat resursy
  • Stroit και τη βελτίωση zdaniya
  • Proizvodit tovary
  • Ευχαριστώ αυξάνεται όταν κερδίζεις τη μάχη. Αλλά είναι επίσης εύκολο να χάσει αν ρελαντί, για να επιτεθεί σε αδύναμους παίκτες, και να αλλάξετε τα κλάσματα οδηγεί σε πλήρη απώλεια της.

   Νίκη πηγαίνει όχι μόνο γενναίοι και δυνατοί, αλλά και εργατικοί. Αν χρειάζεστε ένα ισχυρό όπλο, καλά ρούχα και θρεπτική τροφή, είναι απαραίτητο να επενδύσει στην αγορά και την ανάπτυξη των δικών τους επιχειρήσεων. Αλλά πού είναι τα νομίσματα;

   παραγωγής Χτίστε σπίτια και την είσπραξη των φόρων. Αλλά πρώτα, να φροντίζει για το δημόσιο ταμείο, το οποίο θα αρχίσει να ρέει έσοδα. Και όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο του Υπουργείου Οικονομικών, οι ευρύτεροι ταμεία της, η οποία θα είναι στη διάθεση του εχθρού, ακόμα και κατά τη διάρκεια της πολιορκίας.

   Ακόμα είναι δυνατόν να ασχοληθεί με πλιατσικολόγοι, αλλά η μέθοδος αυτή ενέχει τον κίνδυνο να ληστέψουν.

   Κάντε τέτοιο νόμισμα είναι οι πολύτιμοι λίθοι, αλλά είναι πιο δύσκολο να πάρει - αγοράζουν για πραγματικά χρήματα, κάνει τη δουλειά, αφαιρώντας τους αρχαιοκάπηλους.

   Πόρων, αν και δεν είναι το νόμισμα, αλλά και την τιμή. Εξορύσσεται κυρίως από ξύλο, πέτρα, και τροφίμων, αλλά και για την κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων δεν είναι αρκετό χώρο. Αποφασίστε τι πόρους θα πρέπει να έχετε περισσότερα, και προσωρινά να εγκαταλείψει την αύξηση του αριθμού των άλλων. Βαθμιαία βελτίωση της ακρόπολης, θα έχετε περισσότερο χώρο για όλες τις ανάγκες.

    

   Σας βραχίονα με το σπαθί και φωτιά

   αληθινός πολεμιστής χρειάζεται μια μάχη, το τρίξιμο των μετάλλων, κραυγές, το αίμα και κόπο νίκη. Μελετήστε το χάρτη και να εξετάσει τη γεωγραφία της περιοχής για την καλύτερη κατανομή των δυνάμεων.

   Δάσος - ένα ιδανικό μέρος για μια ενέδρα, και ανεβείτε το λόφο, μπορείτε να εντοπίσετε την κίνηση των κορυφαίων ξένων στρατευμάτων. Μερικοί από τους στρατιώτες που πολεμούν για την τέλεια δασώδη περιοχή, αλλά κακή άμυνα. Άλλες επιδέξια χρήση του ανοιχτού χώρου, δημιουργώντας θαύματα και την επίθεση και την άμυνα.

   Αν δεν ξέρετε τι καλύτερο να αναλάβουν φόρουμ διαβούλευσης iPlayer Legends of Honor, και θα απαντήσει σε έμπειρους παίκτες.

   

  Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες