Ο μύθος των ηρώων

Εναλλακτικές ονομασίες:

παιχνίδι Legend of Heroes σώσει τον κόσμο.

iPlayer Legend of Heroes μαζικά multiplayer role-playing παιχνίδι στο οποίο ο ήρωας θα βρεθεί σε έναν όμορφο κόσμο φαντασίας γεμάτο με περιπέτεια και τον κίνδυνο, καθώς επίσης και τα ταξίδια σε διάφορες πόλεις με γρήγορη φίλους. Ένας παίκτης με το χαρακτήρα του ένα μακρύ δρόμο, στόχος του θα είναι να σώσει τον εικονικό κόσμο από τα φοβερά κακοποιούς και τρομερή τέρατα, και την αποστολή να φέρει την ευημερία και την ειρήνη του εικονικού κόσμου για πολλούς αιώνες.

Οι έκτακτες περιπέτειες του ήρωα θα είναι μια ισχυρή και σοφή, αποκτώντας εμπειρία και να κερδίσουν δόξα, βιώνει μια πολύ αληθινούς φίλους, να ξαναχτίσουν τη δική τους πόλη με ένα πανέμορφο κάστρο, και κατά τις ώρες αναψυχής αιματηρές μάχες με τις δυνάμεις του κακού μπορεί να συμμετέχει στη γεωργία.

Το παιχνίδι είναι πολύ όμορφη, τέλεια εντοπιστεί γραφικά της, φωτεινά χρώματα, και φυσικά οι παίκτες, διοίκηση. Αυτό είναι ένα τεράστιο συν για το ελεύθερο παιχνίδι πρόγραμμα περιήγησης, το οποίο δεν θα πρέπει να κατεβάσετε το πρόγραμμα, αλλά μπορείτε να πάτε σε ένα λογαριασμό από διαφορετικούς υπολογιστές.   Για να μπείτε στον μαγικό κόσμο του παιχνιδιού απαιτείται Ο μύθος της εγγραφής Ηρώων, έτσι ώστε να δημιουργεί την εικόνα του παιχνιδιού και έσωσε όλα τα επιτεύγματα με επιπλέον εισόδους. Μπορείτε να εγγραφείτε με δύο τρόπους, χρησιμοποιώντας δικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης ή τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

 

Χαρακτηριστικά The Legend of Heroes

αρχίζουν να παίζουν το παιχνίδι The Legend of Heroes χρήστες θα πρέπει να καθορίσει το χαρακτήρα. Σε υψηλότερα επίπεδα, οι παίκτες θα είναι σε θέση να δημιουργήσει άλλους χαρακτήρες, αλλά ο αρχικός συγγραφέας έδωσε μια επιλογή από τις τρεις κατηγορίες των διαφορετικών χαρακτήρων του φύλου, θα πρέπει να αποφασίσει σχετικά με ένα:

  • Strelok – ευέλικτη, σκληρή, ακριβείς μαχητής, είναι σε θέση να χτυπήσει τους εχθρούς από απόσταση.
  • – Πολεμιστής ισχυρή, καλά προστατευμένο από τον ήρωα, είναι ιδανικό για τη στενή μάχη.
  • – Μάγος Lord of μαγικά ξόρκια και φίλτρα. Θαυματουργές δυνάμεις του δεν μπορεί παρά να συντρίψει τον εχθρό από μακριά, αλλά και να καταστρέψει την ομάδα του εχθρού, και όμως είναι σε θέση να θεραπεύσει τους συντρόφους του στο πεδίο της μάχης.

Chem σε ένα μεγάλο αριθμό των μαχών που εμπλέκονται ο ήρωας, τόσο πιο βιώνει, να τον βοηθά να αναπτύξουν τις δεξιότητες.

Στο παιχνίδι Ο μύθος των ηρώων μπορεί να παίξει, παλεύει με τους αντιπάλους που ελέγχονται από την τεχνητή νοημοσύνη και με πραγματικούς παίκτες σήμερα στο δίκτυο. Turn-based μάχες του συστήματος, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την τακτική για να τοποθετήσετε τους χαρακτήρες και τους συνοδούς τους στο πεδίο της μάχης. Με όχλους και τα αφεντικά μάχη ίδιο γίνεται αυτόματα, αλλά οι μάχες με πραγματικούς αντιπάλους επιτρέπουν να παρέμβει κατά τη διάρκεια της μάχης.

ήρωας της πόλης από την αρχή της όλης κλειστό, βρίσκεται ένα μοναχικό κάστρο στις βραχώδεις απότομες πλαγιές των βουνών και η πύλη ανοίγει το δρόμο για τη ζώνη μάχης. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της κατάρτισης γίνεται διαθέσιμη σιδηρουργείο, είναι μια λειτουργία της εγκατάστασης και τη βελτίωση των όπλων, απαιτεί είτε ασήμι, ή το νόμισμα διαμάντια παιχνίδι, πολύτιμα εργαλεία που μπορούν να αγοραστούν με πραγματικά χρήματα ή να κερδίσουν από την ολοκλήρωση των καθηκόντων. Όσο υψηλότερη είναι ο παίκτης προχωρά μέσα από τα επίπεδα, τις περισσότερες ευκαιρίες που ανοίγει και κτίρια. Βωμός επιτρέπει να προσλαμβάνουν νέους ήρωες, στρατόπεδο εκπαίδευσης, για να γίνουν ισχυρότερες, και όλα τα είδη των υπόγειων κατασκευών ανοίγει νέες πόρτες σε ένα τεράστιο κόσμο του παιχνιδιού.

παιχνίδι Legend of Heroes, παρά το γεγονός ότι η ελεύθερη πρόσβαση είναι λιγότερο από έξι μήνες, έχει συγκεντρώσει πολλούς οπαδούς. Μέσα στον εικονικό κόσμο, μπορείτε όχι μόνο να αγωνιστεί με πραγματικούς παίκτες, αλλά και να κάνουν φίλους με τους, chat και να ενταχθούν στην συντεχνία. Τάγμα βοηθά να αντέξει την ισχυρή και την πονηριά του εχθρού και να κερδίσει, όπου μόνη της είναι αδύνατο να κάνουμε.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες