Ιππότης θρύλος

Εναλλακτικές ονομασίες: Ο μύθος του Ιππότη

MORPG ποδοσφαιριστές στρατηγικής έχουν ήδη ενταχθεί στο Legend of Knight RPG. Αυτή είναι μια άλλη φανταστική ιστορία, όπου η μαγεία είναι ο κανόνας της ζωής μιας χώρας παραμυθιού. Κάθε χαρακτήρας το κατέχει και συνεχώς βελτιώνει το επίπεδο του μέχρι να γίνει παγκόσμιος πολεμιστής.

Το κύριο περίγραμμα του οικοπέδου: η μάχη των δυνάμεων του Φωτός εναντίον των δαίμων που καταστρέφουν τον κόσμο. Εδώ τα υπέροχα γραφικά με ένα καθαρό σχέδιο, ζωντανά ειδικά εφέ, η αυξανόμενη δυναμική των γεγονότων, το συναρπαστικό θέμα της ιστορίας, οι αρχικές αναζητήσεις, οι συναρπαστικές μαζικές μάχες και το PvP - όταν ένας παίκτης αντιτίθεται στον άλλο, εκδηλώνονται πλήρως.

Όταν επιλέγετε τον ήρωά σας: ένας ιππότης, ένας μάγος, ένας δολοφόνος ή ένας αναζητητής, απλά αισθανθείτε ποιο από αυτά είναι πιο κοντά σε σας στο πνεύμα, επειδή οι δεξιότητές τους είναι κάπως παρόμοιες και κάθε ικανότητα είναι σημαντική. Βαθμιαία αναπτύξτε τους για να επιτύχετε την τελειότητα, ολοκληρώνοντας τις πολλές εργασίες που αναφέρονται στα δεξιά στην επάνω γωνία του παιχνιδιού. Χάρη σε αυτό θα έχετε μια νέα εμπειρία, ικανότητες, όπλα και στολές.

Στο πρώτο στάδιο, θα λάβετε έναν σύντροφο ο οποίος θα σας πει ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσετε, θα σας βοηθήσει να νιώσετε άνετα σ 'αυτόν τον μυστηριώδη κόσμο, θα σας στηρίξουμε τη στιγμή του κινδύνου. Μόλις όμως μια μάγισσα τον απαγάγει και τώρα το καθήκον σου είναι να σώσεις τον σύντροφό της. Χρησιμοποιήστε την εμπειρία που αποκτήσατε από αυτήν για να αναπτύξετε περαιτέρω τον εαυτό σας.

.Από το παιχνίδι επικεντρώνεται στη δυναμική των γεγονότων, δηλαδή - οι μάχες, οι άντλησης χαρακτήρων συμβαίνουν αρκετά γρήγορα. Μετά από κάθε επιτυχή μάχη ή ολοκληρωμένη ανάθεση έχετε το προνόμιο να αποκτήσετε κάποια χρησιμότητα.

Ο πρώτος γύρος παιχνιδιού παίζεται ζωντανός χάρη στις προτροπές, αλλά σταδιακά η διαδικασία γίνεται πιο πλούσια και πιο περίπλοκη. Αποκτώντας την εμπειρία, ετοιμαστείτε να την εφαρμόσετε στην πράξη, όταν οι πιο επικίνδυνοι εχθροί, που ελέγχονται από άλλους παίκτες, θα βγουν εναντίον σας. Αν όμως είναι λογικό να χρησιμοποιήσετε μαγικά αντικείμενα, θα μπορείτε να ρίξετε τις δυνάμεις του εχθρού και να σας βοηθήσουν:

  • Μετασχηματισμός, αλλάζοντας σε ανεξέλεγκτες, τυχαίες ιδιότητες των πραγμάτων,
  • Σύνθεση καταστρέφοντας μερικά αντικείμενα προκειμένου να βελτιωθούν τα χαρακτηριστικά των άλλων,
  • Χύτευση - δυνατότητα αποσυναρμολόγησης του αντικειμένου σε μέρη και λήψη του επιθυμητού στοιχείου,
  • Improvement - ποιότητα, που επιτρέπει τη σημαντική βελτίωση των υπαρχόντων χαρακτηριστικών αντικειμένων.

Με την περιπέτεια σας μέχρι το ενδέκατο επίπεδο, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας θηρίο. Μετά από αυτό, θα σας συνοδεύσει ένας απαραίτητος βοηθός σε όλες τις μάχες, που μπορεί να προσφέρει σημαντική βοήθεια στο πεδίο της μάχης, να μειώσει τις δυνάμεις του εχθρού και να σας οδηγήσει σε ένα νέο επίπεδο.

.Επειδή κάθε αγορά απαιτεί έξοδα, έχετε ένα νόμισμα στο θησαυροφυλάκιο σας - ασημένια και χρυσά νομίσματα. Τα ζώα ανταλλάσσονται με ασήμι, υπηρεσίες σφυρηλάτησης εξοπλισμού και ο χρυσός παρέχει πιο πολύτιμα αντικείμενα που μπορούν να ληφθούν σε ένα εικονικό κατάστημα.

Οι παίκτες

VKontakte και Odnoklassniki έχουν ενωθεί γύρω από το παιχνίδι Legend of the Knight και είναι έτοιμοι να μοιραστούν την εμπειρία τους.

  • Χωρίς να δημιουργείτε ένα θηρίο, δεν μπορείτε να το κάνετε εάν θέλετε να καταπολεμήσετε αποτελεσματικά και να περάσετε επίπεδα.
  • Χρησιμοποιώντας τη δύναμη του "Shaking the Earth", σε μια ενέργεια καταστρέφουν τον εχθρό, αλλά το χτύπημα δεν θα είναι τόσο συντριπτικό αν φτάσετε σε υψηλότερο επίπεδο. Σε αυτή την περίπτωση, ο συνεργάτης Άγγελος θα σας φέρει περισσότερα οφέλη.
  • Έχοντας επιλέξει έναν ήρωα από την αρχή, δεν μπορείτε να τον αντικαταστήσετε με έναν άλλο. Σκεφτείτε όλα τα σημεία πριν κάνετε την τελική επιλογή.
  • Για άμεση έξοδο από τη μάχη, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία "Γρήγορη λήξη". Αλλά αν βρίσκεστε σε λειτουργία πλήρους οθόνης, μπορεί να γίνει απροσπέλαστη.
 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες