Πιστότητα: Ιππότες και Πριγκίπισσες

Εναλλακτικές ονομασίες: Ιππότες και νύφες

Για να εμφανιστείτε σε ένα πανέμορφο μεσαιωνικό κάστρο ή να λάβετε μέρος σε ένα τουρνουά, νιώστε το πνεύμα του ρομαντισμού και μάθετε για την ευγένεια των κυρίων είναι τώρα πραγματική, γιατί αυτό λέει το παιχνίδι Loyalty: Knights and Princess.

Ο ρόλος σας στο παιχνίδι

Οι κατασκευαστές παιχνιδιών συνειδητοποίησαν όχι μόνο ένα οικόπεδο, ενδιαφέρον και για τα δύο φύλα, αλλά και τους ανάγκασαν να έρθουν σε επαφή. Και όσο πιο κοντά η συζήτηση, ενώ οι παίκτες θα είναι στο Loyalty: Knights and Princesses παίζουν, τόσο πιο απτό είναι το θετικό αποτέλεσμα.

Επιλέξτε ποιος θα είστε: ένας πρίγκηπας ή μια πριγκίπισσα. Κάθε χαρακτήρας έχει τον δικό του σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον εικονικό κόσμο:

  • Διαφορετικά κορίτσια φροντίζουν τον κήπο και το αγρόκτημα, προετοιμάζουν τα τρόφιμα. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις επικρατούσες ιδέες για τις πριγκίπισσες, οι οποίες υποτίθεται ότι είναι μόνο ιδιότροπες, να χορεύουν σε μπάλες και να λένε στους επίδοξους πονηρά επιζήμια γρίφους, αλλά δεν υποστηρίζουν με τους συγγραφείς.
  • Οι νεαροί νέοι περνούν τον μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σε ένα στρατόπεδο στρατιωτικής εκγύμνασης, επιδιώκοντας τις ιππικές δεξιότητές τους για να προσφέρουν προστασία στην νεαρή και όμορφη κοπέλα.

Και οι δύο χαρακτήρες πρέπει να εκτελούν τις εργασίες που τους έχουν ανατεθεί, αλλά υπάρχουν και στιγμές ενοποίησης:

  • Εξοικονομήστε τα χαρακτηριστικά σας
  • Ανάπτυξη περιοχής
  • Βρείτε ένα κέρδος
  • Επιλογή συλλογών
  • Αλληλεπιδρούν μεταξύ τους

Για να γίνεις καλύτερος είναι θέμα τιμής του ήρωα σου

B Fidelity: Απαιτείται εγγραφή σε ιππότες και πριγκίπισσες, καθώς το παιχνίδι βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης. Μετά από μια απλή διαδικασία, θα γίνετε μέρος ενός μαγικού κόσμου στον οποίο σας περιμένουν ευχάριστες ανακαλύψεις.

Princess θα αυξηθεί το ζωικό κεφάλαιο, τη συγκομιδή των καλλιεργειών, να προετοιμάσει τα πιάτα, να διακοσμήσει το κτήμα, και ακόμη και να κάνει τη χειροτεχνία. Αλλά αυτές οι απλές δραστηριότητες θα ενισχύσουν μόνο τη συμπάθεια μεταξύ των ιπποτών, γεγονός που τους εγγυάται ορισμένα οφέλη.

ιππότες συναγωνίζονται στην επίδειξη θάρρους και δύναμης στα τουρνουά και προτιμούν τα κρεβάτια του στρατοπέδου να είναι μαλακά κρεβάτια με φτερά. Σταδιακά, η πανοπλία και τα όπλα τους φθείρονται και πρέπει να τα ενημερώσετε αγοράζοντας σε ένα κατάστημα ή κάνοντας ένα σφυρηλάτηση.

Επωφεληθείτε από τη σχέση

Απλά δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς επαφή με το αντίθετο φύλο, αν θέλετε να προχωρήσετε και να επιτύχετε κάτι στο παιχνίδι Loyalty: Knights and Princess iPlayer. Και στα δύο αυτά δεδομένα:

  • Financial ευεξία
  • Αυξάνει τη φήμη
  • Δίνει στην κυρία προστασία

Το εισόδημα εκφράζεται στον αριθμό κερμάτων και ρουμπίνι. Ειδικά πολύτιμα αντικείμενα ανταλλάσσονται με ρουμπίνια και μπορείτε να τα πάρετε όταν ολοκληρώνετε αναζητήσεις και επίπεδα δημοσιεύοντας ειδήσεις στον τοίχο του παιχνιδιού σας ή ανταλλάσσοντας τις φωνές των φίλων.

ιππότες κερδίζουν, εκτελούν διάφορες αποστολές και μετά από κάθε νίκη στη μάχη. Και οι πριγκίπισσες εμπλουτίζονται κατά την εργασία στο αγρόκτημα και επίσης εκτελούν καθήκοντα.

Υπάρχει άλλος τύπος συλλογής ιδιοκτησίας. Σε αυτό το τμήμα, τα πράγματα πέφτουν από τα στήθη ή μπορούν να βρεθούν στο χορτάρι. Μια πριγκίπισσα τους παίρνει αφού πέσει μια πέτρα, κόψει ένα δέντρο ή με την προϋπόθεση μιας καλής συγκομιδής καρποφόρων δένδρων. Prince, για να γίνει ο ιδιοκτήτης του κουτιού δώρου, πρέπει να κοιτάξει για να επισκεφθείτε την πριγκίπισσα. Αντιμετωπίζει τον κύριο στο δείπνο, και μετά το γεύμα του θα αφαιρέσει από το τραπέζι. Μόνο τότε θα εμφανιστεί το μικρό στήθος, το οποίο ο ιππότης θα πάρει.

. Οι χαρακτήρες πρέπει να κερδίσουν φήμη, εκτελώντας εκχωρήσεις γειτόνων, κάποια δουλειά ή παραλαβή φιλοξενουμένων. Οι Ιππότες θα βρουν ένα μπόνους κοντά στη σκηνή και πριγκίπισσες στο αρχοντικό τους. Φέρτε τη δόξα ως κοινές ενέργειες των ηρώων. Η πριγκίπισσα θα τροφοδοτήσει τον πρίγκιπα με ένα μαγειρεμένο πιάτο, και θα φέρει τη δόξα της. Στη συνέχεια πηγαίνει στο τουρνουά και, σε περίπτωση νίκης του, έχουν ήδη δοθεί κομμάτια δόξας και στα δύο. Αλλά αυτό είναι μόνο αν εμπλακούν ή συμπάσχουν μεταξύ τους. Η πριγκίπισσα, που έχει προστάτη, γνωρίζει ότι το κάστρο της προστατεύεται και οι γείτονες δεν θα κλέψουν τα στήθη και τις φωλιές των πουλιών.

 

Πιστότητα: Ιππότες και Πριγκίπισσες

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες