Θάνατος 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Θάνατος 2, KF2, KF 2

Game Killing Floor 2: ένα κατά του στρατού των ζόμπι.

in Μαΐου 2014 Το Tripwire Interactive - προγραμματιστής και εκδότης, δημοσίευσε την ανακοίνωση από το είδος του σκιτσογράφου οδηγού προς την κατεύθυνση της φρίκης και 21. 04. 2015 Εμφανίστηκε στην πρώιμη πρόσβαση στο παιχνίδι Killing Floor 2. Οι εργασίες σε εξέλιξη για το έτος ήρθαν τρεις προσθήκες, και οι παίκτες μπορούν να κατεβάσουν Killing Floor 2 με νέους χαρακτήρες, περιοχές, όπλα και δεξιότητες.

Χρησιμοποιώντας το Unreal Engine 3, ο εκδότης προσφέρει να κατεβάσει το Killing Floor 2 για τον υπολογιστή, αλλά δήλωσε ότι η επιλογή για το PlayStation 4 ετοιμάζεται επίσης να ξεκινήσει.

Άλλες λειτουργίες του παιχνιδιού περιλαμβάνουν λειτουργίες ενός χρήστη / πολλαπλών χρηστών και ρωσική διεπαφή, ενώ η φωνή εξακολουθεί να είναι η αγγλική γλώσσα.

Η ιστορία και οι στιγμές του παιχνιδιού.

Killing Floor 2 συνεχίζει να αναπτύσσει το θέμα της προηγούμενης σειράς, και για άλλη μια φορά οι παίκτες σε μια θανατηφόρα παγίδα. Ένα μήνα μετά τα πρόσφατα γεγονότα και εκεί βρίσκεστε στη μέση των μολυσμένων στην Ευρώπη. Επιστημονικά πειράματα Horzine Biotech Corporation έδωσε μια αποτυχία, και πήρε στους δρόμους ζόμπι Toli toli κλώνους. Οδηγούνται από τη δίψα για το αίμα και τη δολοφονία και να σταματήσει η εισβολή των τεράτων μπορεί μόνο όπλα.

Χρειαζόμαστε ριζοσπαστικές ενέργειες για την αποκατάσταση της τάξης στις μολυσμένες περιοχές, και η σύνδεση δεν λειτουργεί, ο στρατός διασκορπιστεί, η κυβέρνηση δεν έχει αντιμετωπίσει την κατάσταση και επίσης έχει φύγει. Παντού, το χάος και οι λίγοι επιζώντες ελπίζουν να βοηθήσουν τον ήρωα, ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα εμφανιστεί όταν θα γίνει πραγματικά κακός.

Superman που δεν φοβάται να πάει στα πιο μολυσμένα μέρη, το πιο καυτό σημείο και να καταστρέψει τους εχθρούς της ανθρωπότητας όλα τα διαθέσιμα όπλα, που προορίζονται να γίνουν εσύ. Τα εργαλεία θα βρείτε πυροβόλα όπλα και αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στενή μάχη. Φυσικά, τα τέρατα στον κόλπο κλείνουν πολύ επικίνδυνα, αλλά είναι αναπόφευκτο να βγουν τα πυρομαχικά.

Ο χώρος έρευνας και απογύμνωσης είναι τεράστιος και συνεχίζει να αυξάνεται. Τώρα διαθέσιμες 8 κάρτες:

Igrokam να συνδυαστούν σε ομάδες μέχρι 6 ατόμων, εκκαθάριση του χάρτη από μεταλλάκτες και αφεντικά.

 • Biotics Lab
 • Volter Manor
 • Burning Paris
 • Σημείο εκκένωσης
 • Outpost
 • Farmhouse
 • Black Forest
 • Catacombs

Πρώτον, έρχονται διάφορα κύματα μεταλλάξεων επιθέσεων και μόνο αν αντανακλούν, υπάρχει ο κύριος εχθρός. Με κάθε νέο "παλίρροια" πάλη γίνεται σκληρότερο αυξάνει τον αριθμό των εχθρών, μεταξύ των οποίων και νέες μορφές, οι οποίες είναι πιο δύσκολο να καταστραφούν.

για να αντιμετωπίσει τη νέα πανούκλα, κοιτάζει τον έμπορο μόλις αντικατοπτρίζει ένα νέο κύμα μεταλλάξεων για να αποκτήσει πιο θανατηφόρα όπλα και προστασία από την άμεση επαφή. Αμέσως υπάρχουν άλλα χρήσιμα πράγματα, ικανά να στηρίξουν τις δυνάμεις σε περίπτωση τραυματισμού για να βοηθήσουν στην πλοήγηση στο έδαφος και άλλα πράγματα.

Υπάρχει θέμα χρημάτων, γιατί ο έμπορος δεν είναι Santa, δώρο και τίποτα δεν δίνει. Τα χρήματα για εσάς δεν θα είναι ένα πρόβλημα αν σκότωσε σκοπευτή κάθε μεταλλάκτη θα σας φέρει εισόδημα και πολύτιμη εμπειρία.

Ένα άλλο σημείο που πρέπει να θυμόμαστε, πηγαίνοντας στο κυνήγι μην περιμένετε ένα τεράστιο πλήθος, θα απολαύσετε γρήγορα όλους τους εχθρούς και το zagrebete moolah. Όσο μεγαλύτερη είναι η εταιρεία σας, τόσο πιο πολυάριθμος είναι ο στρατός των ζόμπι και τα αφεντικά είναι πιο σοβαρά. Δεν είναι να καταστρέψει το κύριο αφεντικό του παιχνιδιού Killing Floor 2 στον υπολογιστή, το παιχνίδι τελείωσε. Οι διαφορές στην έκδοση για πολλούς παίκτες και το βέλος λειτουργίας δεν είναι μοναχικές, απλώς και μόνο για να σκοτώσουν τέρατα.

Συστηματικές ελάχιστες απαιτήσεις

 • OS: Windows Vista / 7/8 (64bit)
 • ΟΡ 4 Gb
 • Protsessor: Intel Core i5-2500 / AMD FX-8320
 • κάρτα Zvukovaya: συμβατό με το DirectX 9. 0c
 • Κάρτα βίντεο: GeForce GTX 560 / Radeon HD 6870
 • Space: 17 Gb
 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες