Εναλλακτικές ονομασίες: KF 2, σκοτώνοντας Αλεύρι 2

παιχνίδι Killing Floor 2: το ένα εναντίον του στρατού της ζόμπι.

Μάιο του 2014 Tripwire Interactive  - προγραμματιστής και εκδότης, έχει δημοσιεύσει την αναγγελία από τις κορυφαίες είδος shooter πρώτου προσώπου στην κατεύθυνση της φρίκης, και 21. 04. 2015 Εμφανίστηκε στις αρχές της δεκαετίας πρόσβαση στο παιχνίδι Killing Floor 2. Εργασίες σε εξέλιξη – για το έτος ήρθε τρεις προσθήκες, και οι παίκτες μπορούν να κατεβάσετε Killing Floor 2 με νέους χαρακτήρες, περιοχές, όπλα και ικανότητες.

Χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 3, ο εκδότης προσφέρει για να κατεβάσετε Killing Floor 2 για το PC, αλλά δήλωσε ότι η επιλογή να  PlayStation 4 είναι επίσης ετοιμάζεται να ξεκινήσει.

Άλλα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού περιλαμβάνει ένα ενιαίο - χρήστη / λειτουργίες multi-user interface και ρωσικά, ενώ η φωνή εξακολουθεί να είναι η αγγλική γλώσσα.

 

 

Η ιστορία και οι στιγμές του παιχνιδιού.

Killing Floor 2 συνεχίζει να αναπτύσσει το θέμα της προηγούμενης σειράς, και για άλλη μια φορά τους παίκτες σε μια θανάσιμη παγίδα. Ένα μήνα μετά τα πρόσφατα γεγονότα, και εκεί θα είναι στη μέση του μολυσμένου στην Ευρώπη. Επιστημονικά πειράματα Horzine Biotech Corporation έδωσε μια αποτυχία, και βγήκαν στους δρόμους ζόμπι κλώνους Τόλη Τόλη. Είναι οδηγείται από την δίψα για αίμα και τη δολοφονία και να σταματήσει την εισβολή των τεράτων μπορεί μόνο όπλα.

Χρειαζόμαστε ριζική δράση για την αποκατάσταση της τάξης σε μολυσμένες περιοχές, και η σύνδεση δεν λειτουργεί, ο στρατός διασκορπίστηκε, η κυβέρνηση δεν έχει αντιμετωπιστεί με την κατάσταση και πάει επίσης. Παντού χάος, και οι ελάχιστοι επιζήσαντες ελπίζουν να βοηθήσουν τον ήρωα, που είναι βέβαιο ότι θα εμφανιστεί όταν παίρνει πραγματικά κακό.

Σούπερμαν που δεν φοβάται να πάει στα πιο μολυσμένα μέρη, το θερμότερο σημείο και να καταστρέψουν τους εχθρούς της ανθρωπότητας όλα τα διαθέσιμα όπλα, που προορίζονται να γίνεστε. Το εργαλείο θα βρείτε τα πυροβόλα όπλα και ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στενή μάχη. Φυσικά, τα τέρατα στο κόλπο κοντά πάρα πολύ επικίνδυνο, αλλά είναι αναπόφευκτο αν πυρομαχικά έτρεξε έξω.

Ο χώρος για την έρευνα και την απογύμνωση είναι τεράστια και συνεχίζει να αυξάνεται. Τώρα διαθέσιμο 8 κάρτες:

Igrokam να συνδυάζονται σε ομάδες μέχρι 6 άτομα, ανοίγοντας το χάρτη με μεταλλάξεις και τα αφεντικά.

 • Biotics Lab
 • Volter Manor
 • Burning Paris
 • Evacuation Point
 • Outpost
 • Farmhouse
 • Black Forest
 • Catacombs
 • Πρώτη έρχεται πολλά κύματα των επιθέσεων μεταλλάξεις, και μόνο εάν αντανακλούν, υπάρχει ο κύριος εχθρός. Με κάθε νέο"κύμα"Ο αγώνας γίνεται πιο δύσκολο – αυξάνει τον αριθμό των εχθρών, μεταξύ των οποίων και οι νέες μορφές, οι οποίες είναι πιο δύσκολο να καταστρέψει.

  για να αντιμετωπίσουν τη νέα πανούκλα, φαίνεται να τον έμπορο φορά αντανακλούν ένα νέο κύμα των μεταλλάξεων να αποκτήσουν πιο φονικά όπλα και την προστασία έναντι άμεσης επαφής. Αμέσως υπάρχουν και άλλα χρήσιμα πράγματα, ικανά να στηρίξουν τις δυνάμεις σε περίπτωση τραυματισμού για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στο έδαφος, και άλλα πράγματα.

  Υπάρχει θέμα χρημάτων, επειδή ο έμπορος δεν είναι Σάντα, το δώρο και τίποτα δεν δίνει. Χρήματα για εσάς δεν θα είναι ένα πρόβλημα εάν ο σκοπευτής – δολοφονούνται κάθε μεταλλαγμένο θα σας φέρει έσοδα και πολύτιμη εμπειρία.

  Ένα άλλο σημείο που πρέπει να θυμόμαστε, πρόκειται για το κυνήγι – μην περιμένετε ένα τεράστιο πλήθος, που θα απορροφούν γρήγορα όλους τους εχθρούς και zagrebete moolah. Η μεγαλύτερη εταιρεία σας, το πιο πολυάριθμο στρατό ζόμπι, και τα αφεντικά είναι πιο σοβαρή. Δεν είναι να καταστρέψει το κύριο αφεντικό του παιχνιδιού Killing Floor 2 στον υπολογιστή, το παιχνίδι έχει τελειώσει. Οι διαφορές στο multiplayer έκδοση και τη λειτουργία βέλος δεν είναι μόνος, μόνο για να έχουν να σκοτώσει τέρατα.

  ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος

  • Λειτουργικό σύστημα: Windows Vista / 7/8 (64bit)
  • OP 4 Gb
  • Protsessor: Intel Core i5-2500 / AMD FX - 8320
  • Zvukovaya κάρτα: συμβατή με DirectX 9. 0c
  • Κάρτα
  • Βίντεο: GeForce GTX 560 / Radeon HD 6.870.
  • Διάστημα: 17 Gb
   

  Παίξτε επίσης